Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ezt nem értem... :D Hol a fele idõ?

Csabi metekjában, majd holnap beteszem a felezõt a 3. órában :D ...

Akkor holnap 10:00 a Budai-Lövölde sarok! Ott leszek!

Na megyek rápihenni a holnapra, ma úgy is verseny volt! :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor matekoljunk:
23 km 33as átlaggal 42 perc (én tavaly nyáron mentem terepgumival 38 percet, de nem ez a lényeg)
Jani fele idõt mondott, amire befizetnék, ez konkrétan 21 perc, ami 66os átlagot jelent!
Na errõl már beszélgethetünk....de hozd Armstrongot is...

Én megtanultam olvasni ... :) Jani azt írt, hogy felfelé ... nem hogy fele ... bocsi ...
"Felfelé szoktunk ennyi idõ alatt odaérni, fõleg ha a Bálint megy elöl. :) "

Akkor erõsebb vagy mint én ... hát ez van, egyszer minden csillag leszállóban van! Majd leszek én Armstorng holnap és megpróbálom eljátszani a hegyimenõt :D Minden emelkedõ verseny lesz .... jeh-jeh!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Felfelé szoktunk ennyi idõ alatt odaérni, fõleg ha a Bálint megy elöl. :)

Akkor matekoljunk:
23 km 33as átlaggal 42 perc (én tavaly nyáron mentem terepgumival 38 percet, de nem ez a lényeg)
Jani fele idõt mondott, amire befizetnék, ez konkrétan 21 perc, ami 66os átlagot jelent!

Ezt nem értem... :D Hol a fele idõ?
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Mennyid van? Milyen bringával menjek? Monti(sliccel) vagy Országúti? Csak halkan jegyzem meg nem én írtam be, de a Metrótól a Gánt tábláig 23km .... had ne mondjam, hogy 33km/h-s átlagról beszélgetünk .... ez csak vicc volt ugye Csabber ... na majd holnap találkozunk és beszélgetünk errõl is!

Akkor matekoljunk:

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Oké, akkor 10-es indulás Fehérvárról. Ez így rendben van. Az pedig nem is kérdés, hogy mögöttetek fogok kapuzni... míg el nem hagytok. :D
Az útvonal rátok van bízva, a Baglyasra jussunk el a Gergõért, a többi mind képlékeny.
Akkor 10-kor hol ütközzünk?

Budai-Lövölde?
A szokásos...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én úgy gondoltam, hogy 10-kor itthonról, de ha 9 akkor legyen 9, elhúzlak a Baglyasig ... jöhetsz árnyékban!

De Mutatok egy rövidebb utat neked Csór felé :) is, aztán mehetünk a te utadon, azt még úgy sem ismerem :)

Oké, akkor 10-es indulás Fehérvárról. Ez így rendben van. Az pedig nem is kérdés, hogy mögöttetek fogok kapuzni... míg el nem hagytok. :D
Az útvonal rátok van bízva, a Baglyasra jussunk el a Gergõért, a többi mind képlékeny.
Akkor 10-kor hol ütközzünk?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

10-kor jó a találka a Baglyasnál, de 9-nél elõbb ne induljunk Fehérvárról? Nekem ez kicsit gyors lenne... :)

Én úgy gondoltam, hogy 10-kor itthonról, de ha 9 akkor legyen 9, elhúzlak a Baglyasig ... jöhetsz árnyékban!

De Mutatok egy rövidebb utat neked Csór felé :) is, aztán mehetünk a te utadon, azt még úgy sem ismerem :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Idõpont? Amit Gergõ javasolt 10 óra? Az kivitelezhetõnek tûnik szerintem!

10-kor jó a találka a Baglyasnál, de 9-nél elõbb ne induljunk Fehérvárról? Nekem ez kicsit gyors lenne... :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nekem tökéletes, már csak egy idõpont kellene a találkozási pont mellé. Mondjuk egy 10:00 ?
Természetesen ezt csak tippelni lehet, ha várnom kell picit, nem gond, szép a kilátás a hegyrõl...

Okker, mehetünk laza tempóban kell mennem, úgy is mert pihenõs vagyok. Akkor a Római fürdõ! Ez kb 3-4 óra vagy felette lesz majd

9-nél elõbb semmiképpen ne induljunk Fehérvárról! Inkább érjünk a Baglyashoz egy óra alatt :)

10óra mondjuk?

Arra azért befizetnék, akár nem kis összeggel is :D

Mennyid van? Milyen bringával menjek? Monti(sliccel) vagy Országúti? Csak halkan jegyzem meg nem én írtam be, de a Metrótól a Gánt tábláig 23km .... had ne mondjam, hogy 33km/h-s átlagról beszélgetünk .... ez csak vicc volt ugye Csabber ... na majd holnap találkozunk és beszélgetünk errõl is!

"Húsvét hétfõn gyakran lesz erõsen felhõs az ég, északon és nyugaton többfelé, máshol szórványosan valószínû esõ, zápor. Erõs lesz a déli, délkeleti szél. A csúcshõmérséklet 20 fok körül alakulhat."

Akkor ha lesz menés, beszéljünk meg valami találkát az itthoniakkal ill. egy csatlakozási pontot, ahol a Gergõvel találkozunk. Gergõ Peremarton felõl érkezne, mi megy Fehérvárról indulunk és egy Római fürdõt céloznánk meg, persze ez a gyengéktõl függ, hogy elérünk-e addig (jómagam a gyenge csoportba sorolható).
Várom a (további) jelentkezõket és útvonal lehetõségeket. Én Kisiszka felé egy Baglyas megoldást tudnék mint ütközési helyszín...
Rajt idõpontja és helyszíne reggel lehetõleg, többit még meglátjuk.
Írjatok...

Idõpont? Amit Gergõ javasolt 10 óra? Az kivitelezhetõnek tûnik szerintem!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

9-nél elõbb semmiképpen ne induljunk Fehérvárról! Inkább érjünk a Baglyashoz egy óra alatt :)

A 10 csak felvetés. Elõbb nekem nem lenne valami kellemes, de a késõbb az megbeszélés tárgya... :)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nekem tökéletes, már csak egy idõpont kellene a találkozási pont mellé. Mondjuk egy 10:00 ?
Természetesen ezt csak tippelni lehet, ha várnom kell picit, nem gond, szép a kilátás a hegyrõl...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

"Húsvét hétfõn gyakran lesz erõsen felhõs az ég, északon és nyugaton többfelé, máshol szórványosan valószínû esõ, zápor. Erõs lesz a déli, délkeleti szél. A csúcshõmérséklet 20 fok körül alakulhat."

Akkor ha lesz menés, beszéljünk meg valami találkát az itthoniakkal ill. egy csatlakozási pontot, ahol a Gergõvel találkozunk. Gergõ Peremarton felõl érkezne, mi megy Fehérvárról indulunk és egy Római fürdõt céloznánk meg, persze ez a gyengéktõl függ, hogy elérünk-e addig (jómagam a gyenge csoportba sorolható).
Várom a (további) jelentkezõket és útvonal lehetõségeket. Én Kisiszka felé egy Baglyas megoldást tudnék mint ütközési helyszín...
Írjatok...

Ez egészen jól hangzik, én teszek egy ikszet :)
Müzlim ugyan elfogyott, de majd viszek fõttsonkát, végülis abban is van kalória :D

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Arra azért befizetnék, akár nem kis összeggel is :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sziasztok holnap ki és merre megy tekerni?

Írjatok...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sziasztok holnap ki és merre megy tekerni?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Örömmel fogadunk világklasszis kerékpárosokat is...
Én túristás tempóra gondoltam és másra nem is vagyok képes. Max az erõs sporttársak elõre mennek. :)

Hmmm ... hmmm ... nem vagyok világklasszis, csak egy amatõr bringás ...

Kár, hogy nem jöttél, nagyon jó volt. Lehet hogy kicsit unalmas lett volna neked a tempónk, de mi úgy éreztük, hogy egész jól megyünk :)
Fõleg a végén, Gánt és Fehérvár között, 41 perc alatt beértünk a Metróig. Figyelembe véve, hogy elõtte már mentünk kb. 60km-t, volt egy kis szellõ szembõl, és hogy Csabi bütykös gumis montival volt, én meg fixivel, szerintem nem rossz.

Sajnos elaludtam :) 8:35-kor ébredtem fel ... aztán kimentem egyet terepezni lazán-lazán, és az edzõbringám nyeregcsövét eltörte az egyik tanítványom ... ilyenek ezek a fiatalok ... :)

Persze, már megint én ... :) pedig én pici vagyok, gyenge vagyok és megfog a szemebeszél is ..

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Hokiinfo a helyszínrõl...
Olasz-Magyar a második harmad végén 3-2 olasz vezetés.
Brutál a hangulat!
Hajrá Magyarok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kár, hogy nem jöttél, nagyon jó volt. Lehet hogy kicsit unalmas lett volna neked a tempónk, de mi úgy éreztük, hogy egész jól megyünk :)
Fõleg a végén, Gánt és Fehérvár között, 41 perc alatt beértünk a Metróig. Figyelembe véve, hogy elõtte már mentünk kb. 60km-t, volt egy kis szellõ szembõl, és hogy Csabi bütykös gumis montival volt, én meg fixivel, szerintem nem rossz.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Holnap megpróbálok reggel korán kelni és menni, ha nem akkor majd egyedül megyek ...

Failure is always an option.