Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Írta 2011. június 02. - 13:57

Írta 2011. június 02. - 10:30

nekem mindegy..lehetvasárnap is, ha nem esik , márpedig eddig ugy néz ki.. de max. velencei-hg.
Úgy látom hogy vasárnapra ketten maratunk!
Írta 2011. június 02. - 08:22

Zsolti, nem kétányérosítasz?
Én úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Adok a csirke lábaimnak.
Beszéltünk róla, kipróbálnám. Vettél már tányérokat?
Írta 2011. június 01. - 22:27

Lehet, hogy csatlakozom, bár nincs kedvem áttenni a virsligumikat...
Ha nem lesz jobb ajánlat, akkor megyek veled. Legalább lesz szélárnyékom
Nem is kell neked virsligumi, Csabival is úgy voltunk kb. egy szinten, hogy õ terepgumival jött aszfalton

Írta 2011. június 01. - 22:26

Nekem szombatra temetés + esküvõ...
Kicsit morbid, valamelyik kimarad

Írta 2011. június 01. - 22:20

Igen, megpróbálom. Tavaly már volt egy 240km-re sikerült Balaton kör, ez sem sokkal több
Be kell ismernem én is papírkutya vagyok, nem merem fixivel bevállalni. Átfordítottam a kereket szabadonfutósra, ráraktam az SPD pedált, meg a kormányszarvat. Meg persze hátsó féket is kapott.
Ma volt egy tesztkör vele húzósabb tempóban. 51 perc lett. Az nem is rossz egysebességessel szerintem. Km órám nincs, de ha 28km, akkor 33-as átlag. Mondjuk kb. még egy menne így, aztán kész...úgyhogy a 10 kör nem ebben a tempóban lesz.

Írta 2011. június 01. - 22:05

Gábor akkor neked Velence10x?
Igen, megpróbálom. Tavaly már volt egy 240km-re sikerült Balaton kör, ez sem sokkal több

Be kell ismernem én is papírkutya vagyok, nem merem fixivel bevállalni. Átfordítottam a kereket szabadonfutósra, ráraktam az SPD pedált, meg a kormányszarvat. Meg persze hátsó féket is kapott.
Ma volt egy tesztkör vele húzósabb tempóban. 51 perc lett. Az nem is rossz egysebességessel szerintem. Km órám nincs, de ha 28km, akkor 33-as átlag. Mondjuk kb. még egy menne így, aztán kész...úgyhogy a 10 kör nem ebben a tempóban lesz.

Írta 2011. június 01. - 21:25

Írta 2011. június 01. - 21:21

Ok. Ennek kifejezetten örülök.OK, de viszek erõsítést is ... Buzsót
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 01. - 21:08

Nem megsértõdni kell, hanem gondolkodni picit ...Nem muszáj mondani erre semmit... egy fórumon a hallgatás a legjobb!
Nem próbáltam, valóban! De lehet úgy tekerni, hogy csak a kis- és nagytányért használod (tehát simán kihagyod a középsõt). De nekem nem számít az a 20-30 akárhány deka!
És amúgy is eladó a kecském, nah

Ha lekapod a középsõt, akkor lesz egy lánctányérnyi hézagod váltáskor. Mivel a nagytányér 44t így nem is tudod átszerelni a 32t helyére, mert beleérne a láncvillába.
Az áttételekrõl meg majd írnak a nagyok, mert bizony 44-22 -vel nem épp optimális...
OTT A PONT, TÖKÉLETES VÁLASZ!!! Köszönöm

28-40/42..... talán...
Ha csak lánctányért cserélsz, akkor a legjobb a 11-34-hez a 40-26 vagy 42-28 (ha nagyon erõs vagy), esetleg 40-27, de ez utóbbi nehezen beszerezhetõ)
Hogy ti milyenek vagytok ...Erre nyomnék egy
-ot.

Nem tartják nyilván.
Persze hogy menne, kb 8,5-9óra alatt lenyomod könnyedén. Egyedül a rossz minõségû út és a sok strandra menõ idióta okoz gondot. Meg kíváncsi vagyok arra, hogy felterelik-e az embereket a kerékpárút elkészült szakaszaira.
Inkább gyere viccest bosszantani.
OK, de viszek erõsítést is ... Buzsót

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. június 01. - 21:00

Írta 2011. június 01. - 20:51

Nem muszáj mondani erre semmit... egy fórumon a hallgatás a legjobb!
Nem próbáltam, valóban! De lehet úgy tekerni, hogy csak a kis- és nagytányért használod (tehát simán kihagyod a középsõt). De nekem nem számít az a 20-30 akárhány deka!
Ha lekapod a középsõt, akkor lesz egy lánctányérnyi hézagod váltáskor. Mivel a nagytányér 44t így nem is tudod átszerelni a 32t helyére, mert beleérne a láncvillába.
Az áttételekrõl meg majd írnak a nagyok, mert bizony 44-22 -vel nem épp optimális...

Írta 2011. június 01. - 20:42

Erre inkább nem mondok semmit ....
Szerintem nem próbálta ... csak elgondolta ...De majd meglepõdik
Nem muszáj mondani erre semmit... egy fórumon a hallgatás a legjobb!

Írta 2011. június 01. - 18:05

Erre nyomnék egy

Írta 2011. június 01. - 17:45

Jó hogy jelentkeztél, már majdnem megkérdeztem, hogy hová tûnt Fezso?
hát most a jég az aktuális szerelem, és 2 munkahely mellett sajnos több nem fér bele

...reményeim és az ígéretek szerint jövõre már keresek annyit hogy hétköznap is lesz szabadidõ, mert nehéz egy (sport)szerelmi háromszögben vergõdni

Írta 2011. június 01. - 17:24

Lehet elmegyek én is erre akkor, nem kell annyit utazni, mint a Balaton körköz. És még soha nem teljesítettem 10x a tavat körbe ... nem tudom menne e most.
Mennyi a rekordidõ, nem tudjátok?
Nem tartják nyilván.
Persze hogy menne, kb 8,5-9óra alatt lenyomod könnyedén. Egyedül a rossz minõségû út és a sok strandra menõ idióta okoz gondot. Meg kíváncsi vagyok arra, hogy felterelik-e az embereket a kerékpárút elkészült szakaszaira.

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. június 01. - 17:03

Üdv,
végetért a hokiszezon, adtam egy hét pihenõt magamnak, azután a tékozló fiú visszatérne a karavánba - ha még nem tagadtatok ki
Jó hogy jelentkeztél, már majdnem megkérdeztem, hogy hová tûnt Fezso?
Írta 2011. június 01. - 16:31

Mennyi a rekordidõ, nem tudjátok?
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X