Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Posted 2011. June 05. - 07:53

Jani, miért kellett hazatekerned? Miért nem szóltál, vagy csörögtél rám, hazahoztunk volna!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. June 04. - 23:10

Köszönöm.
Igen, õ volt az, szimpatikus srác.
Eltévedtél a Pelso-n, vagy hogy lett ilyen sok?
Bemelegítés + hazatekerés.

A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 04. - 23:06

Gratulálok!
Gratula! Nem semmi, bár gondoltam, hogy megcsinálod!
Gratulálok. Mikor ülsz legközelebb bringára?
Szerintem a Hornung Andrással mehettél. (facebookon meg tudod nézni ha érdekel)
Halkan megjegyzem, hogy nekem is megvolt ma a 10 Velencei-tó kör mennyiségû km.
Köszönöm.
Igen, õ volt az, szimpatikus srác.
Eltévedtél a Pelso-n, vagy hogy lett ilyen sok?

Posted 2011. June 04. - 22:59

Pont 10 körrel sikerült több, mint tavaly, akkor nem indultam
A vége kicsit szenvedõs volt, de meglett 11 óra 15 perc alatt. Nagyon meleg volt, szarrá égtem és marha sok az a tíz kör.... Elfogyott 4 liter izotóniás ital + 3 liter víz, 10 szelet müzli és 9 banán.
Gratula! Nem semmi, bár gondoltam, hogy megcsinálod!

De rajtad senki nem lepõdik meg...

Posted 2011. June 04. - 22:55

Á dehogy. Csak nincs még meleg meg nincsenek gyalogosok.
Pedig ha meleg van akkor már nincsenek gyalogosok.
Gratulálok. Mikor ülsz legközelebb bringára?Pont 10 körrel sikerült több, mint tavaly, akkor nem indultam
A vége kicsit szenvedõs volt, de meglett 11 óra 15 perc alatt. Nagyon meleg volt, szarrá égtem és marha sok az a tíz kör.... Elfogyott 4 liter izotóniás ital + 3 liter víz, 10 szelet müzli és 9 banán.
Jani, az utolsó 2 kört többé-kevésbé egy csapattársaddal küzdöttük végig. Természetesen elfelejtettünk bemutatkozni egymásnak, de 16 éves és piros-fekete Meridája van.

Szerintem a Hornung Andrással mehettél. (facebookon meg tudod nézni ha érdekel)

Posted 2011. June 04. - 22:44

Gratulálok!
Posted 2011. June 04. - 22:25

Hahó Gábor! Behúztad a tizest?
Du. a hideg sörike mellett eszembe jutott, hogy mennyire elég volt az a 3 kör, amit a Zsoltival mentem...

Jani, az utolsó 2 kört többé-kevésbé egy csapattársaddal küzdöttük végig. Természetesen elfelejtettünk bemutatkozni egymásnak, de 16 éves és piros-fekete Meridája van.
Posted 2011. June 04. - 22:24

Alvászavarotok van vagy mi, hogy hétvégén hajnalban akartok bringázni?
Á dehogy. Csak nincs még meleg meg nincsenek gyalogosok.
Posted 2011. June 04. - 22:08

Én már tudom a választ, hogy meg lett-e neki...
Nekünk kevesebb ment mint terveztük. Tavaly elõttihez képest egy kört fejlõdtem, a céltól 4 körrel elmaradtam. Babi egy kört tett rám, de ment volna Neki több is..
Gábor köszi a tippet! Teljesítsek minden évben egy karikával többet. Pont 50 leszek, mikor menni fog a bûvös tízes!
Szia Mester!

Mi galád módon leléptünk a Velencei tavi kerülgetésrõl. Már az elsõ körben meguntam a körözgetést és ezt megfejeltem még egy karikával ami betette az ajtót a helyére.

Posted 2011. June 04. - 22:07

Posted 2011. June 04. - 22:00

Posted 2011. June 04. - 21:52

Még egyszer köszönet a felvezetésért, nagy segítség volt.
Ez alap...

Posted 2011. June 04. - 21:47

Még egyszer köszönet a felvezetésért, nagy segítség volt.Hahó Gábor! Behúztad a tizest?
Du. a hideg sörike mellett eszembe jutott, hogy mennyire elég volt az a 3 kör, amit a Zsoltival mentem...
Gratulálok; a mai kaland 4 körre sikeredett, egyel nekem is jobb lett, mint a tavalyi.Én már tudom a választ, hogy meg lett-e neki...
Nekünk kevesebb ment mint terveztük. Tavaly elõttihez képest egy kört fejlõdtem, a céltól 4 körrel elmaradtam. Babi egy kört tett rám, de ment volna Neki több is..
Gábor köszi a tippet! Teljesítsek minden évben egy karikával többet. Pont 50 leszek, mikor menni fog a bûvös tízes!
Posted 2011. June 04. - 21:16

az smst meg kaptad?
Semmit nem kaptam töki!
Amúgy mehetünk holnap de reggel kéne menni
Én is reggel gondoltam, úgy 9 körül a kisfaludi vendéglátó egység elõtt... mondjuk...
Én már tudom a választ, hogy meg lett-e neki...
Nekem tavaly 8 karika ment fehérvárról oda és visszaúttal együtt. Idén 3.

Posted 2011. June 04. - 21:03

Posted 2011. June 04. - 20:59

Fixiztem itt még tavaly nyáron... hát figyelni kellett rendessen...
Na mi lesz a holnappal Zsolti?! Érdeklõdés hiányában storno? Vagy megyünk ketten valami gyengét?
az smst meg kaptad?
Posted 2011. June 04. - 20:59

Én már tudom a választ, hogy meg lett-e neki...Hahó Gábor! Behúztad a tizest?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. June 04. - 20:50

Fixiztem itt még tavaly nyáron... hát figyelni kellett rendessen...
Na mi lesz a holnappal Zsolti?! Érdeklõdés hiányában storno? Vagy megyünk ketten valami gyengét?

Posted 2011. June 04. - 20:46

Posted 2011. June 04. - 20:44