Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
16h-kor indulok könnyû átmozgató-szemüvegkeresõ túrára a Hegységbe, ha valaki jönne, a szokásos Lövölde utcai benzinkútnál találkozzunk.
"too proud to beg, too dumb to steel"

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

Volt egy kis szél... oda 2 óra 29 perc vissza 2 óra 3 perc, kb. ugyanannyi energiával.

Gratula (ehhez is).
Én végülis nem tókört mentem, illetve igen, de a fehérvárcsurgói víztározó körül. Kikaptam a kerekeket az országútimból, úgy be tudtam rakni az Uno csogtartójába (!), elvittem a lányomékat a lovardába az Iszkai útra, ott összeraktam a bringát, aztán amíg õk lovaztak, mentem egy kört. Mivel a szembeszél meg a hegy közül egyszerre csak az egyik tudja szivatni az embert, Guttamási felé indultam, gondoltam, hogy ha odáig eljutok, onnan már csak le kell gurulni, a csurgói oldalon meg visszahoz a hátszél...
Ma nekem csak pihenés lesz, esetleg karbantartás.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Na akkor hogy lesz a mai tekerész? Ja elfelejtetem hogy ha fent tudok marad ni akkor megyek! Most nem régen jöttem haza a munka helyrõl

Elõször is kapcsold be a mobilodat! :D
Na mikor, honnan és merre?
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Na akkor hogy lesz a mai tekerész? Ja elfelejtetem hogy ha fent tudok marad ni akkor megyek! Most nem régen jöttem haza a munka helyrõl

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Mi meg megyünk a családdal Bajra, Tata mellé. Úgy tervezem, hogy én bringával, a többiek kocsival, így legalább lesz egy kis tekerés is a 7végén.

Volt egy kis szél... oda 2 óra 29 perc vissza 2 óra 3 perc, kb. ugyanannyi energiával.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Popper Úr válaszára várok, de nekem elég egy Vhg is, csak másszunk kicsit többet, mint a megszokott Meleg-hegy oda-vissza. Reggel 9-10 körüli indulással...

Nekem ez késõ! Bocsesz. Fél9, max. 9es indulással mennék!
(A Kanadai futam elképesztõen hatalmas volt!!!)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Merre felé mentek, tudjátok már?

Popper Úr válaszára várok, de nekem elég egy Vhg is, csak másszunk kicsit többet, mint a megszokott Meleg-hegy oda-vissza. Reggel 9-10 körüli indulással...

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Merre felé mentek, tudjátok már?

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Zsolti! Hétfõn valami menés? Bent már dumáltunk róla. Többiek?

Hááát ha jó korán indulunk és idõben vissza is érünk, akkor rakjuk neki!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Zsolti! Hétfõn valami menés? Bent már dumáltunk róla. Többiek?

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts
Ezek tök jók, ezeket már nem láttam, kár.
Sajnos nem a "normál" úton mentem az Anikóhoz (megint valahogy arra a tekerhetetlen mély vágás felé keveredtem), úgyhogy nem láthattam a szemcsidet. Nekem is van szemüveg-elvesztõs sztorim, majd egyszer megmutatom.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Asszonypajtival kitekertünk a sárkányosokhoz, a személyes kedvencem:
Feltöltött kép

Sajnos a nagy fényképezgetésben a Tompos-hegy és az Anikó-forrás között lefelé valahol elhagytam a szemüvegem, ha véletlenül valaki meglátja, ne hagyja ott :)
Holnap megyek vissza, hátha addig nem eszik meg a barik :D

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

ma délután valaki valamerre?

Mentem tegnap a Vhg-ben, de bizonytalan volt, hogy mikor indulok, meg hogy a fiam jön-e, nem írtam be ide.
"Fordítva" mentem, vagyis aszfalton Velencéig, ott azon a meredek utcán fel a hegyre, és onnan visszafelé. Pont a sárkányfesztivál miatt mentem így, gondolván, hogy azt majd a túra végén nézem meg. Két sporttárssal találkoztam (bár lehet, hogy ugyanaz volt, csak közben ment egy hurkot).
Bálintnak a lókolbászos megállapítását nagyon át tudom érezni...
Ma valszeg csak egy tókört megyek aszfalton, ha egyáltalán...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Ezért megyek vasárnap veled országútra :) ... kivételesen! :D

Holnap 10-kor, a tervezett Thury Maraton rövid bejárása a vártól. Tervezett táv 29 km. és kb 700 méter szint. Amennyiben nem fáradunk el nagyon, még hozzá tehetjük a középtáv egyik kunkórját is.... Aki akar, csatlakozhat.
Délután melózok, nem leszek gép közelben. Telefonon elértek. 70/943-6603

Vasárnap reggel gurulok egyet a Vhg útjain.
9-kor kisfaludról indulok, aki jön, itt jelezze.
Ha valamiért nem megyek, holnap reggelig felírom ide.

Mindenki máshova..... :)
Mi meg megyünk a családdal Bajra, Tata mellé. Úgy tervezem, hogy én bringával, a többiek kocsival, így legalább lesz egy kis tekerés is a 7végén. Tegnap este is volt "edzés", csak kicsit másmilyen, másfél órát ugráltunk a Blues Companyra Bodajkon a motorostalálkozón. Az is kemény volt...bõrruhában.... :)
Hétfõre meg meghívtak bambuszbringástól a Tilos rádió Maratonjának bringás napjára.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Vasárnap reggel gurulok egyet a Vhg útjain.
9-kor kisfaludról indulok, aki jön, itt jelezze.
Ha valamiért nem megyek, holnap reggelig felírom ide.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Holnap 10-kor, a tervezett Thury Maraton rövid bejárása a vártól. Tervezett táv 29 km. és kb 700 méter szint. Amennyiben nem fáradunk el nagyon, még hozzá tehetjük a középtáv egyik kunkórját is.... Aki akar, csatlakozhat.
Délután melózok, nem leszek gép közelben. Telefonon elértek. 70/943-6603
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
ma délután valaki valamerre?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ezért megyek vasárnap veled országútra :) ... Kivételesen! :D

jó volt a mai tekerés ... Bejött amit mondtál a tomposra :D

:) :) :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Aki hétvégén a Velencei-hegységbe készül, számoljon azzal, hogy most van a sárkányeregetõ fesztivál a Tompos lábánál Pákozd fölött. Jobb elkerülni õket.

Ezért megyek vasárnap veled országútra :) ... kivételesen! :D

Jó volt a mai tekerés ... bejött amit mondtál a Tomposra :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Aki hétvégén a Velencei-hegységbe készül, számoljon azzal, hogy most van a sárkányeregetõ fesztivál a Tompos lábánál Pákozd fölött. Jobb elkerülni õket.

A sebesség mindent megold.