Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Írta 2011. június 17. - 13:13

Írta 2011. június 17. - 11:15

Nekem jobb ajánlatom van, a régi aluvázas, arany LX szettes bringa, még mindig ott porosodik a garázsban. Egy vacak Manitou Axel teló van benne, amúgy teljesen OK.....illetve nem teljesen, mert az elsõ gumi lapos. Úgyhogy ha tekerni akarsz jöhetsz érte.
Szombat nekem is jó, de inkább kora reggel, vagy késõ délután.
Tegnap találtam egy jó emelkedõt a Csór-Iszka szõlõhegyre. Elindultam a szokásos köves "bányaúton", amerre a Baglyasra szoktunk menni, és a nagyfesz vezetéknél elmentem jobbra, az felvisz egészen az antennáig.
Én egy öregecske, de nagy becsben tartott outit tudok felajánlani, ha éppen nem használom és aszfaltszaggatásra támad ingerenciád

Szombati menéshez én is csatlakoznék, ha nem lesz versenytempó... :cool2:
Írta 2011. június 17. - 09:29

A mai napon délután fél6kor eladtam a kecskémet!
Ha ezután is hívtok tekerni, akkor bringát is mellékeljetek a meghívóhoz
18kilós merev acél, 170-es karral, 3x6 rendszer, v-fék, szimpla falú kerekek, slick gumik és mókerolt nyeregcsõ. Ha másnak van jobb, inkább menj azzal.
Nekem jobb ajánlatom van, a régi aluvázas, arany LX szettes bringa, még mindig ott porosodik a garázsban. Egy vacak Manitou Axel teló van benne, amúgy teljesen OK.....illetve nem teljesen, mert az elsõ gumi lapos. Úgyhogy ha tekerni akarsz jöhetsz érte.
Akkor akár egy szombaton lehetne is gondolkodni. Mehetnénk kicsit másfelé is, nem csak a Vhg.
Szombat nekem is jó, de inkább kora reggel, vagy késõ délután.
Tegnap találtam egy jó emelkedõt a Csór-Iszka szõlõhegyre. Elindultam a szokásos köves "bányaúton", amerre a Baglyasra szoktunk menni, és a nagyfesz vezetéknél elmentem jobbra, az felvisz egészen az antennáig.
Írta 2011. június 17. - 08:37

18kilós merev acél, 170-es karral, 3x6 rendszer, v-fék, szimpla falú kerekek, slick gumik és mókerolt nyeregcsõ. Ha másnak van jobb, inkább menj azzal.
max. vízszintes betonon és max 5 km-t

Írta 2011. június 17. - 06:40

Írta 2011. június 17. - 00:28

Egy próbát azért csak megér

hali! szabad a hétvégém végre, szo-vas. is....
Na ezt jó hallani...
Nekem csak a szombat jó
Akkor akár egy szombaton lehetne is gondolkodni. Mehetnénk kicsit másfelé is, nem csak a Vhg.
...
Zsolti, meg vannak még a régi, szétgyalázott lánctányérjaid? (Arra gondolok, ami a hajtókarról lekerült. 44T) Ha kukára van ítélve, akkor elkérném szétvágás céljából.

Írta 2011. június 16. - 23:50

ma reggel láttam Veszprémben egy bambuszbájkot hasítani. keresztezõdésben gratuláltam a srácnak, mondta hogy innen származik és ez az elsõként épült bambuszbike
Az volt az elsõ próbálkozásom, Tomi barátom használja már egy ideje

Írta 2011. június 16. - 22:55

Írta 2011. június 16. - 21:26

Akadhat, attól függõen, hogy a családból ki akar jönni, és ki nem... Csak nehogy aztán az Ótvarnál is ótvarabbnak találd.
Szombaton valami Baglyas vagy Vhg? A mára tervezett menetem sajnos egyéb elfoglaltság miatt elmaradt. Vasárnaptól meg megint két hét számûzetés...
Írta 2011. június 16. - 21:24

Alig használt magura, és használható shimano van. Ha érdekel szólj és beviszem melóhelyre.Esetleg nincs valakinek elfekvõben egy IS-PM 160-as elsõ adapter és egy 6 csavaros 160-as tárcsa? Új még jobb lenne.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. június 16. - 19:43

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 16. - 19:23

Írta 2011. június 16. - 18:46

Írta 2011. június 16. - 09:39

Én kölcsön adom az Ótvart, de azt nem köszönnéd meg.
Egy próbát azért csak megér

Írta 2011. június 16. - 00:47

Írta 2011. június 16. - 00:04

Én kölcsön adom az Ótvart, de azt nem köszönnéd meg.

Írta 2011. június 15. - 23:23

Írta 2011. június 15. - 23:09

Ma érdekes volt a Velencei hegységben ... A homokbányánál Pákozd alatt Rendõrök és Tûzszerészek voltak.
Ezzel nem is lett volna gond, csak én fentrõl jöttem a Tompos felõl a bányába a letörések irányából.
Rendõs bácsi mondta is, hogy miért jöttem onnan és, hogy kerülök ide ... mondtam, hogy itt azért szoktak motoros és bringások járni ... ennyibe is maradtunk, és mondták, hogy álljak tovább, mert robbantani fognak ....
Majd az egyik fiatalabb rendõrt meg felküldték a bánya tetejére ... gondolom örültén meg mentem tovább edzeni a Meleg hegyre
Pár hete majdnem ugyanígy jártam a Baglyas elõtt, csak nem tûzszerészek robbantgattak, hanem katonák lövöldöztek. Végig a széles köves úton mentem, nem kis ösvényeken tévedtem oda, mégsem szólt senki, hogy ne menjek arra.
Írta 2011. június 15. - 22:11

Akkor így már teljesen képben vagyok. Köszi a linket, próbálok összehozni valamit, amint lesz egy kis idõm...
Végsõ esetben megmérkõzhetnénk majd a jövõ évi kiállításon. Poén lenne...
Rakj össze egy fixit! Azzal sokat lehet gyakorolni.
Én lehet megint építek egyet.

Ma érdekes volt a Velencei hegységben ... A homokbányánál Pákozd alatt Rendõrök és Tûzszerészek voltak.
Ezzel nem is lett volna gond, csak én fentrõl jöttem a Tompos felõl a bányába a letörések irányából.
Rendõs bácsi mondta is, hogy miért jöttem onnan és, hogy kerülök ide ... mondtam, hogy itt azért szoktak motoros és bringások járni ... ennyibe is maradtunk, és mondták, hogy álljak tovább, mert robbantani fognak ....
Majd az egyik fiatalabb rendõrt meg felküldték a bánya tetejére ... gondolom örültén meg mentem tovább edzeni a Meleg hegyre
A "szakemberek" remekül biztosították a terepet... Pfff... Aztán még Te vagy a hülye, hogy odakeveredsz.

Magyarország, én így szeretlek.

Írta 2011. június 15. - 22:11

Majd az egyik fiatalabb rendõrt meg felküldték a bánya tetejére ... gondolom örült

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X