Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Nem volt valami nagy helyi jelenlét a hegységben ... :) Pár túrista riogatta a nyuszikat a Pákozdi Ingóköveknél ...
Pedig ma jó volt a tapadása a talajnak is, esõ is csak 13:00 után kezdett el szemerkélni, sár meg ugye nem nagyon van a Hegységünkben! :)

A mai penzum: 74km 1520m szint, 3:40:33, átlag HRM: 146; max HRM: 174

Holnap ismét egy támadás?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hétvégén tekerés esetleg,netàn?
Sapka,sàl,kesztyü.

Ma 10:15-re leszek a Kisfaludi kocsmánál, ha valaki gondolja csatlakozhat

Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Hétvégén tekerés esetleg,netàn?
Sapka,sàl,kesztyü.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ma du. 15 óra körül nincs valakinek kedve menni egyet?

Én szívesen mennék!

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma du. 15 óra körül nincs valakinek kedve menni egyet?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts

Urak!

Van egy szájbatekert avid G3 160-as tárcsám, kb.60km -t futott ez a retek.
Na most ez a Tajgetosz-pozitív õrület a shimano xt fékemmel annyira nem fog, hogy az már poénnak is gyenge.
A tárcsa új és teljesen olaj/zsírmentes, a fékbetéteim (mert két pár betéttel is kipróbáltam) fémes betétek és 100%-ig olajmentesek (más tárcsával kifogástalanok).
A tárcsát pucoltam már mindennel, kicsit fel is köszörültem... mindössze akkor tapasztalok elfogadható fékerõt, mikor vízzel meglocsolom a tárcsát és lemosódik az a mérhetetlen fekete "por", ami keletkezik rajta.
Ha valaki szeret kísérletezni, kölcsön is adom neki ezt a 6 csavaros tárcsát, hátha én vagyok a béna. Lehet, hogy gyantás betéthez való??
Én leszereltem és inkább visszatettem a hajszál vékonyra kopott hayes-t, mert még az is biztonságosabb.

B

Helló próbáltad sima izopropil alkohollal mosni? Nem a 70százalékosra gondolok . Én a féktisztító spray dolgokat messzire elkerülöm még melóhelyen sem használom szerintem nem sok mindent ér. Max egy két féknek megeszi a tömítést ..

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Akkor azért nem pakoltad neki ma hegyre fel :)
Bocs, hogy csak halkan köszöntem, és nem álltam meg dumálni, de erõfejlesztõ napom volt ma és rakni kellett idõre!

Láttuk, hogy nagyon dolgozol... félre is álltunk mi bámészkodók. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Bocs, hogy csak halkan köszöntem, és nem álltam meg dumálni, de erõfejlesztõ napom volt ma és rakni kellett idõre!

Nem gáz majd legközelebb

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Urak!

Na most ez a Tajgetosz-pozitív õrület a shimano xt fékemmel annyira nem fog, hogy az már poénnak is gyenge.
A tárcsa új és teljesen olaj/zsírmentes, a fékbetéteim (mert két pár betéttel is kipróbáltam) fémes betétek és 100%-ig olajmentesek (más tárcsával kifogástalanok).
A tárcsát pucoltam már mindennel, kicsit fel is köszörültem... mindössze akkor tapasztalok elfogadható fékerõt, mikor vízzel meglocsolom a tárcsát és lemosódik az a mérhetetlen fekete "por", ami keletkezik rajta.
Ha valaki szeret kísérletezni, kölcsön is adom neki ezt a 6 csavaros tárcsát, hátha én vagyok a béna. Lehet, hogy gyantás betéthez való??
Én leszereltem és inkább visszatettem a hajszál vékonyra kopott hayes-t, mert még az is biztonságosabb.

B

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Urak!

B
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tegnap és ma voltam Csákberénynél tekerni. Nagyon jó a terep és a szél alig fújt az erdõben.

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Gyere most kisfaludra,ha ok. Megvàrlak
Azt hittem mindenki passzol.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Mindig találok olyan oldalt, hogy hátszéllel másszak. :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Ez a szellõ a tegnapihoz képest "gyikfing". Hamarosan irány a Baglyas-hegyi edzõköröm...
Route: MTB: Baglyashegyi edzõkör. | Bikemap.net

Ez jó pálya, ott a nyílt részen mindig kellemesebb a szellõ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Azért én megyek.

Mikor mész, mi a terv? Lehet csatlakoznék.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Ez a szellõ a tegnapihoz képest "gyikfing". Hamarosan irány a Baglyas-hegyi edzõköröm...
Route: MTB: Baglyashegyi edzõkör. | Bikemap.net
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Azért én megyek.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts