Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...de, csak a számjegyek különböznek a cetlin :)
(bár tudnék annyit tekerni, hogy elhasználódott volna már valami a technikán :( )

Értem. :)
Te könnyen vagy a ruhavásárlással. Próba nélkül is megveheted bármelyik méretet, egyik sem lesz kicsi. :D

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Ebben nem tudok segíteni, azt hittem, hogy alkatrész kell. Itthon nem tudsz ruhát venni?

...de, csak a számjegyek különböznek a cetlin :)
(bár tudnék annyit tekerni, hogy elhasználódott volna már valami a technikán :( )
"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

3/4-es short meg póló/mez kéne poroszkálós/túrázós bicajozáshoz nyárra, ami akkor se kényelmetlen ha sétálunk is közben 1/2-1 órát (eddig az Endura cuccai voltak leginkább meggyõzõek), meg pár apróság.

Ebben nem tudok segíteni, azt hittem, hogy alkatrész kell. Itthon nem tudsz ruhát venni?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
3/4-es short meg póló/mez kéne poroszkálós/túrázós bicajozáshoz nyárra, ami akkor se kényelmetlen ha sétálunk is közben 1/2-1 órát (eddig az Endura cuccai voltak leginkább meggyõzõek), meg pár apróság.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

chainreactioncycles vagy hasonló külföldi webshopról van valakinek tapasztalata? Esetleg tudtok ajánlani kipróbált, jó céget?
(persze nem feltétlenül külföldit, de sajnos a jelenlegi "vállalkozásbarát" hazai adókörnyezetben a 10-15% tolerancia határomon már bõven túl vannak az árkülönbségek)

Van. Általában megbízhatóak. Mit szeretnél venni? Úgy ajánlok webshopot.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
chainreactioncycles vagy hasonló külföldi webshopról van valakinek tapasztalata? Esetleg tudtok ajánlani kipróbált, jó céget?
(persze nem feltétlenül külföldit, de sajnos a jelenlegi "vállalkozásbarát" hazai adókörnyezetben a 10-15% tolerancia határomon már bõven túl vannak az árkülönbségek)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

kellene nekem egy kis segitseg: allando defekt problema miatt.
kulso: Conti RaceKing 2.2-es hajtogathato kopeny (nem protect, nem supersonic)
belso: volt no-name decathlonos, volt folyadekkal feltoltott conti, aztan most Schwalbe extra light (Schwalbe 26x1.5-2.35 AV/SV14 (Kerék | Belsõ | 26 coll) | Kerékpár Webshop)
altalaban olyan 2,3 - 2,6 -ra szoktam fujni a hatsot.
a gumi mintazata, meg terepen a viselkedese nagyon bejon nekem. meg a maxxis mintazata.

az egy dolog, h a legkisebb tuske atdofi, amibol van itt boven. de siman a bringatarton leeresztett ma. a belsoben nincs semmi, mar ki is mostam, vegigneztem vagy 5x, nem volt becsipodes, nem volt patkazas stb.

van olyan kopeny, amit ajanlanatok hasonlo mintazattal, ami ennel defektallob?

Próbáld meg a belsõt valami defektmentesítõ lötyivel feltölteni, az egyik bringámon elöl Mountain King van, hátul Race King, és amióta Slime van benne nem volt defektem. Én hátul nem merek ezekkel 2,8 alá menni, de ha nem felütéses defekted volt, akkor ez nem számít.
Amúgy meg UST megold minden ilyen problémát :)
Failure is always an option.

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Reggel nem volt kedvem aszfaltra menni ,meleg miatt.Este kimegyek terepre 17 körül érdekel valakit?????
Akasztó -hegy oda vissza.

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
kellene nekem egy kis segitseg: allando defekt problema miatt.
kulso: Conti RaceKing 2.2-es hajtogathato kopeny (nem protect, nem supersonic)
belso: volt no-name decathlonos, volt folyadekkal feltoltott conti, aztan most Schwalbe extra light (Schwalbe 26x1.5-2.35 AV/SV14 (Kerék | Belsõ | 26 coll) | Kerékpár Webshop)
altalaban olyan 2,3 - 2,6 -ra szoktam fujni a hatsot.
a gumi mintazata, meg terepen a viselkedese nagyon bejon nekem. meg a maxxis mintazata.

az egy dolog, h a legkisebb tuske atdofi, amibol van itt boven. de siman a bringatarton leeresztett ma. a belsoben nincs semmi, mar ki is mostam, vegigneztem vagy 5x, nem volt becsipodes, nem volt patkazas stb.

van olyan kopeny, amit ajanlanatok hasonlo mintazattal, ami ennel defektallob?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hogy ti milyen gonoszok vagytok ... :) lebuktatjátok egymást ... :)

Te is lebuktál, de arról nincs képem. Berkes elárulta facebookon, hogy szilvásoztok. :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
"Nekem annyit változott a dolog, hogy csak akkor tudok menni, ha szombaton lesz. "

Nekem is a szombat lenne jobb.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem csak én. :D
Feltöltött kép

Hogy ti milyen gonoszok vagytok ... :) lebuktatjátok egymást ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Más is lebukott! Szép volt Jani!
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/Orszaguti/0429-Peti-Idof/pet-184

Nem csak én. :D
Feltöltött kép

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Más is lebukott! Szép volt Jani!
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/Orszaguti/0429-Peti-Idof/pet-184
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Jó látom hogy én meg Peti van a képen

Szerintem már említettem Neked ! Pont ma voltam bringázni a plakát alkotójával ! :)

Gergõ is nyomta tegnap a Kürtõsön.

...és tényleg ... :) Valahogy mindig lebukik az ember ... :)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
OK.
Én ugyan négy réz alátétre gondoltam, aminek az egyik oldalát lecsaptam, de azok ma nem akadtak a kezembe. Viszont találtam négy olyan bigyót, amit egy régi, kopott tányérból vágtam ki. Ha natúr aluszínû hajtókarod van, fel sem tûnik.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Tudok adni alátétet, direkt erre a célra kialakítottat, akkorról, amikor még singlespeed hajtómûként üzemelt a Truvám... Sõt, elsõ váltót is.
Ma nekem úgyis szerelõs napom lesz, nem megyek sehová, mi tegnap voltunk vhg-ben a fiammal meg egy osztálytársával.

Köszönöm,ha aktuális lesz keresni foglak.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Szerintem ja, nagyon úgy néz ki...
Más: ki tudna segíteni valaki 4 db alátéttel? A truva hmûvemrõl lekerült a nagy- és kistányér, maradt a középsõ 32- es, de ugye hosszú a csavar. Valami hasonlóra gondoltam, mint ahogy Bigkamera megoldotta. Még egy kérdés: ha így marad a hajtás, akkor szükséges valami láncterelõ, ami "fogja" a láncot elõl, nem fog ez így leesni?

Tudok adni alátétet, direkt erre a célra kialakítottat, akkorról, amikor még singlespeed hajtómûként üzemelt a Truvám... Sõt, elsõ váltót is.
Ma nekem úgyis szerelõs napom lesz, nem megyek sehová, mi tegnap voltunk vhg-ben a fiammal meg egy osztálytársával.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Gergõ is nyomta tegnap a Kürtõsön.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Holnap reggel 10 Kisfalud? Irány a Velencei hegység.

Eddig úgy néz ki, hogy megyek.