Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Melyik hegységben volt a dagonya? :)

Amolyan hangulatfokozónak szántam, hisz az esõ csak javítani szokott a "hegység" járhatóságán ahogy Jani írta. Valóban a dagonya a "szívásmaratonra" jobban illik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én ma voltam kint, minden porzik. Annyi elõnye van az esõnek, hogy már nem pörög el a hátsókerekem és fel tudok menni nyeregben a Bodza-völgy végén.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szia!
Voltam múlt hét csütörtökön délután, futólag néztem meg mindent. Tegnap dagonyáztunk egyet a "hegységben" kb. 35 km-re sikeredett, a végén bringamosás az M7 alatti aluljáróban ahol legalább 40 cm-es víz volt a bringaúton.

Melyik hegységben volt a dagonya? :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Szia!
Voltam múlt hét csütörtökön délután, futólag néztem meg mindent. Tegnap dagonyáztunk egyet a "hegységben" kb. 35 km-re sikeredett, a végén bringamosás az M7 alatti aluljáróban ahol legalább 40 cm-es víz volt a bringaúton.

Ingyen mosás és még panaszkodsz ?! :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Üdv,
kicsit eltûntem, az ÁFA átállás meg a szabadságok miatt látástól-vakulásig meló van még a hét végéig...:cry:
Ti azért írhatnátok! :) Balaton Bike Fest-en voltatok?

Szia!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Üdv,
kicsit eltûntem, az ÁFA átállás meg a szabadságok miatt látástól-vakulásig meló van még a hét végéig...:cry:
Ti azért írhatnátok! :) Balaton Bike Fest-en voltatok?

sol

sol

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne:
bátyám vasárnap hajnalban elhagyta a hátizsákját Fehérváron, valahol a Budai út - Zsolt utca útvonalon. Kivételesen gyalog volt, talán pont ez volt a baj, bicajon legalább kapaszkodni kell a kormányba, és nem tud leesni a hátáról...
Csak ma szólt, elmentünk arra, de nem találtuk. Egy kék színû, két rekeszes, egyszerû, koszos zsákról van szó, nem volt benne más, csak negro, egy telefontöltõ, lakatkulcs, pár imbuszkulcs, lakáskulcs, volt egy pici, színes gyalogkakukkus jelvény az elején, egyedi jelvény, nem tucat. Ha esetleg láttátok-látnátok valahol, szóljatok legyetek szívesek. Jó lenne megtalálni :(
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Köszi

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hát remélem jövõre már jó sok ismerõsöm lesz :)
És hogy sikerült a buli? Ha jól számolom, pont a gulyásparti idejére jött meg az esõ...

Egész jól :D

Nem az esõ pont akkora jött meg amikor befejeztük a 2. 50-s kört ...

MJani:

Akkor még én is versenyeztem? Te meg túráztál :) :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az elsõ 5 emberen kívül mindenkinek csak túra volt. Kb olyan volt az egész, mintha elmentem volna a Bálinttal túrázni. :)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Igazából ez nem volt verseny, ez egy MTB családi dzsembory ami versenynek van kikiáltva, hogy találkozz a bringás ismerõsökkel

Hát remélem jövõre már jó sok ismerõsöm lesz :)
És hogy sikerült a buli? Ha jól számolom, pont a gulyásparti idejére jött meg az esõ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Sajnos se a régi, se az itt megismert új cimborák közül nem ért rá senki - egydül meg "kissé" korainak tartom versenyen indulni - ezt most kihagyom... De nem leszek messze:) : Ha a végítélet felhõi eloszlanak, Csákvár környékén fogok tekerni ma egyet.

Igazából ez nem volt verseny, ez egy MTB családi dzsembory ami versenynek van kikiáltva, hogy találkozz a bringás ismerõsökkel

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Sajnos se a régi, se az itt megismert új cimborák közül nem ért rá senki - egydül meg "kissé" korainak tartom versenyen indulni - ezt most kihagyom... De nem leszek messze:) : Ha a végítélet felhõi eloszlanak, Csákvár környékén fogok tekerni ma egyet.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem vmi "külföldi" versenyt említettél szombatra?

De igen, csak változott a program, mert a csapatársam dolgoznia kell vasárnap, így egy hosszú hetem lesz

másrészt

A pályát kijelöltük, normál versenytempóra lett jelölve, úgyhogy nem kell majd térképet nézegetni.

Az aszfaltos szakaszokon kétféle jelölés van:
- Fehér szalag
- Neon zöld spray az aszfalton

Terepan:
- Fehér szalag
- nyilak a helyes irányba
- "X" a rossz irány
- "Lassíts" felirat
- és egy 3 nyilas lefelé a frissítõ után (amit érdemes komolyan venni, mert sodrós+vízmosásos és könnyen be lehet sokalni rajta)

Jelölés után mentem még egy tempós kört, próbáltam nem fejbõl menni és teljesen követhetõ volt.

Aztán majd meglátjuk a gyakorlat hogyan igazolja a dolgokat :)

Lesz a végén Gulyás és a már jól ismert lekváros fánk :P

Akinek nem elég 1 nagy kör(50km) az mehet kettõt, csak a szervezõnek jelezze!

A rajtszámok nagyon profik lettek

Mindenkinek jó tekerést rajta holnap

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Én péntek-szombat ott leszek, nyugi nem kell egyedül versenyezned :)
Pénteken pályát jelölök, szombaton meg megyek két nagy kört :D
MJani is jön a VB-ra

Nem vmi "külföldi" versenyt említettél szombatra?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A múlt heti versenyeredménybõl már sejtettem hogy komoly gyerekek vagytok, most már tiszta a kép :)
Én sajna 3-4 éve abbahagytam a versenyszerû sportot, most már csak a saját szórakoztatásomra mozgok, nem is tudom az idejét, mikor résztávoztam utoljára :chin:

Jaj dehogy is, semmi extra, csak többet tekerünk egy kicsit az átlagembereknél :P

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

buckázás=intervallozás, résztávozás, hegyre fel majd le sokszor egymás után adott idõre.

A múlt heti versenyeredménybõl már sejtettem hogy komoly gyerekek vagytok, most már tiszta a kép :)
Én sajna 3-4 éve abbahagytam a versenyszerû sportot, most már csak a saját szórakoztatásomra mozgok, nem is tudom az idejét, mikor résztávoztam utoljára :chin:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha nem vagyok terhedre, akkor csatlakoznék - mikor indulsz?

Bocsi, hogy nem szóltam, de buckázni egyedül szoktam, ott csak én vagyok és az óra. Egyedül a másodpercek ellen.

buckázás=intervallozás, résztávozás, hegyre fel majd le sokszor egymás után adott idõre.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Hát úgy látom ez ma nem jött össze...
A szombati v.boglári happeningre ki készül?

Én péntek-szombat ott leszek, nyugi nem kell egyedül versenyezned :)
Pénteken pályát jelölök, szombaton meg megyek két nagy kört :D
MJani is jön a VB-ra

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Terveztem, hogy megyek; ez hétfõ délutánig így is volt. Aztán minden átalakult a hétvégével kapcsolatban.:(

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Úgy tûnik én tudok menni, szombat óta valami durván recseg a gépen, ha nem jövök addig rá, hogy mi és nem tudom megjavítani akkor nem vállalom be. Amúgy mikor indulnátok?