Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Baglyasról lefele a piros jelzést nézted már Jani. Mi még csak felfele mentünk toltuk másztunk, de láttunk egy-két fiatal suhancot ezerrel zúzni lefelé.

Még nem, a térkép alapján meredeknek tûnik, de most már meg kell néznem. :)

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha szombaton a várpalotai kollégákkal mennék túrázni a Baglyas helyett (mondjuk a túra után közvetlenül még megnézhetnénk a Baglyast, ha már ott vagyunk :) )?

Baglyasról lefele a piros jelzést nézted már Jani. Mi még csak felfele mentünk toltuk másztunk, de láttunk egy-két fiatal suhancot ezerrel zúzni lefelé.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

no, a mai napi "edzés": díszkõ válogatás, méretre kalapálás, cipelés egész nap a napon... úgyhogy "kicsit" le vagyok harcolva (de olyan barátom kért rá akinek soha nem mondanék nemet), úgyhogy holnap legfeljebb egy rövid átmozgató futás vagy úszás lesz, de szombatra összekapom magam.

Azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha szombaton a várpalotai kollégákkal mennék túrázni a Baglyas helyett (mondjuk a túra után közvetlenül még megnézhetnénk a Baglyast, ha már ott vagyunk :) )?

A Vaskapu-hegy? Ha szembe állsz a Velencei tóval a Meleg-hegyen, a Meleg-hegy mögött, 125°irányba

Egyelõre úgy néz ki hogy vasárnap mennék veled. Ma még nem volt jó a térdem.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Még nem tudom, hogy van a lábam, csak nemrég keltem fel.
Az a Vaskapu izé merre van?

A Vaskapu-hegy? Ha szembe állsz a Velencei tóval a Meleg-hegyen, a Meleg-hegy mögött, 125°irányba
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
no, a mai napi "edzés": díszkõ válogatás, méretre kalapálás, cipelés egész nap a napon... úgyhogy "kicsit" le vagyok harcolva (de olyan barátom kért rá akinek soha nem mondanék nemet), úgyhogy holnap legfeljebb egy rövid átmozgató futás vagy úszás lesz, de szombatra összekapom magam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Még nem tudom, hogy van a lábam, csak nemrég keltem fel.
Az a Vaskapu izé merre van?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

:D
Holnap megbeszéljük.

Szombat vagy vasárnap én tervezek egy felfedezõ túrát, a Meleg-hegy - S- - Vaskapu-hegy - P négyzet - közötti részben Ez szerintem belefér az edzésnapba. Vagy marad a vértesi kéktúra+ aszfalt
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én azért megyek :) Múltkor Jani felvezetésével nagyon tetszett a Z+ -os Meleghegy menet, úgyhogy azt tervezem mára.

Szóval tetszett a Z+, örülök, ahogy ügyesedsz, majd mutatok még részeket, jobbnál jobbat :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szerencse a szerencsétlenségben.

Mi meg túléltük a veszélyes Szfv-Zámoly szakaszt. :) Pedig hazafelé csak bal lábbal hajtottam (eldõlés közben meghúztam a jobb lábamat).
Ha holnapra jó lesz a lábam, felõlem bármelyik nap mehetünk a Baglyasra (egy nap még a Bálinttal megyünk egy hosszút).

Akkor te is hazaértél, így tovább nem aggódok :)

Lábad rendben van? Általában az ilyen 1-2 nap alatt helyrejön, nekem is volt már ilyen. (pl.: Duna marci)

A tegnapi mászások és lejtõk rohadtul bejöttek, fõleg az egyensúlyozós részek :)
Lehet szombaton vagy vasárnap megcsinálom gyorsabb tempóban is, egyedül, vagy valakivel

Ma technikázni megyek (gyakorolgatom a nem nagyon fekvõ részeket)

A többi napom így néz majd ki:
Péntek: 3óra dombos bringa, 125-150 között, a 2. óra után 4x6p hegymenet ülve 155-160 között R2p

Szombat: 4óra dombos bringa 124-150 között

Vasárnap: 5ó dombos bringa, 125-150 között, az utolsó óra emelkedõit ahogy bírod nyomd meg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Safranek, maga gúnyolódik velem?! Jöjjön közelebb... :)
Én szombatot javasolnám, ha Neked is jó.

:D
Holnap megbeszéljük.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Mi meg túléltük a veszélyes Szfv-Zámoly szakaszt. :)

Safranek, maga gúnyolódik velem?! Jöjjön közelebb... :)

Ha holnapra jó lesz a lábam, felõlem bármelyik nap mehetünk a Baglyasra (egy nap még a Bálinttal megyünk egy hosszút).

Én szombatot javasolnám, ha Neked is jó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A mai nap története:
Elmentem leveretni a bükki sarat a bicóról, és ottfelejtettem a pénztárcámat a vezérlõ dobozon... (összes iratom, céges bankkártya, saját bankkártya, kb. 6000HUF)
Észrevesz, tipli vissza, tárca sehol. Pár perc múlva hívnak a mobilon hogy megtalálták a tárcámat, találkozzunk a mekinél. Egy montival jött a srác :)
Mondja hogy a földön volt - hát én nem ott hagytam... szóval a kedves elsõ megtaláló kivette belõle a zsetont, aztán elhajította...

Az ostoba állatja jobban járt volna a céges bankkártyával, mert az nem kér PIN kódot vásárláshoz...: úgyhogy ezúton üzenem: ha már tolvaj vagy kiskomám, legalább vettél volna magadnak egy bõrgarnitúrát a szemközti bútorboltban... :kissmyass

Szerencse a szerencsétlenségben.

Mi meg túléltük a veszélyes Szfv-Zámoly szakaszt. :) Pedig hazafelé csak bal lábbal hajtottam (eldõlés közben meghúztam a jobb lábamat).

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
A mai nap története:
Elmentem leveretni a bükki sarat a bicóról, és ottfelejtettem a pénztárcámat a vezérlõ dobozon... (összes iratom, céges bankkártya, saját bankkártya, kb. 6000HUF)
Észrevesz, tipli vissza, tárca sehol. Pár perc múlva hívnak a mobilon hogy megtalálták a tárcámat, találkozzunk a mekinél. Egy montival jött a srác :)
Mondja hogy a földön volt - hát én nem ott hagytam... szóval a kedves elsõ megtaláló kivette belõle a zsetont, aztán elhajította...

Az ostoba állatja jobban járt volna a céges bankkártyával, mert az nem kér PIN kódot vásárláshoz...: úgyhogy ezúton üzenem: ha már tolvaj vagy kiskomám, legalább vettél volna magadnak egy bõrgarnitúrát a szemközti bútorboltban... :kissmyass

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Akkor jó pihenést!

Aztán jövõ héten tényleg összehozunk valami tekerést délután.

Én azért megyek :) Múltkor Jani felvezetésével nagyon tetszett a Z+ -os Meleghegy menet, úgyhogy azt tervezem mára.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Bringa, ma délután hegységbe?

Akkor jó pihenést!

Aztán jövõ héten tényleg összehozunk valami tekerést délután.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Nem tudok menni, ma délután elutazunk, csak vasárnap jövök valamikor. Hátszelet!

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Fezsonak vagy valami baromi nagy - élménye volt egy autós közlekedõvel, vagy csak extrán paráztatja magát :wtf:

valójában a kettõ kombinációja: a sok élmény következtében alakult ki a para...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Természetesen Zámolynak. Elég sokszor tekerek arra felé, de még soha nem volt gondom az autókkal (amikor felmarták akkor volt egyedül problémás, mert rám dobálta az autók kereke a kavicsokat).

Holnap meg kellene beszélni a 24h-ra a feljutást is, van egy tervem, ha az neked jó (remélem) majd holnap elõadom

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Fezsonak vagy valami baromi nagy - élménye volt egy autós közlekedõvel, vagy csak extrán paráztatja magát :wtf: