Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2009. szeptember 07. - 16:04
ráérnél valamelyik nap (holnap délután, szerdán egész nap) bejárni velem a várpalota maraton útvonalát?
vagy ha nem most, akkor jövõ héten esetleg...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 07. - 15:56
Kinn jártam, próbálkoztam. Kb. az ötödik lett a legjobb "felfutás", eljutottam az utolsó (lentrõl nézve) fûcsomóig. Innentõl már csak rosszabb lett.
Én is voltam kint ma, a Tomposon résztávoztam, kb egy órája értem haza.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 07. - 15:48
Írta 2009. szeptember 07. - 08:15
A tankátjáróig képben vagy gondolom, utána felmész azon az emelkedõn, amerre szoktunk menni a Meleg hegy felé, mikor átbuktál azon 4db kövön ami a "tetejének" mondható utána mehetsz két irányba:
1.) Meleg hegy felé a szokott úton (balra tart) ... na ez nem az
2.) Az oroszlán szikla és a Kocka kõ felé (jobbra tart) ... és mikor elhaladtál a jobbra tartás után, az elsõ legmeredekebb, legmagasabb kétnyomos emelkedõ lesz az.
Good Luck ... :cool2: jó talajon nem nehéz:no:, de szárazon igazi erõpróba ... és ne a szélén tessék menni a füvesben, az nem a tetejére visz
De jövõ hét után már állok a társaság rendelkezésére, vége a szezonnak és jöhet a Móló járat (buli bringa) ...
Ma videóztak az elmebeteg turisták miközben a Tomposra mentem ... a Kocka kõnél és a Fluorid bányánál meg szurkolótáborom volt ... persze körbe-körbe mentem a kibõvített XCO pályámon, hogy gyakoroljam a lendületvételt és a tempótartást
Sanyi Barátom ma megnyerte a Pilsib.jenõi XCO futamot, tökre jó volt látni, hogy élvezi a versenyt és megy neki a bringa ahogy szokott, én fotóztam és szurkoltam
Így most már dereng...Azt hiszem Janival mikor télen tekertünk, jártunk is ott és talán beszéltünk is róla. Eddig "telibe" még nem mentem fel rajta, az utolsó pár méter, ahol még egy kicsit emelkedik, mindig betett. Tegnap is voltam ott, nekiugrottam, de a végén kimentem a fûre. Tegnap hét után láttalak a Budain, vmi van a telóddal, "nyomkodtad" rendesen.
Írta 2009. szeptember 06. - 21:24
Ezt már az Anthem-mel követted el? Melyik ez a rész? A hosszú ahol lefelé jársz, csak most fel?
A tankátjáróig képben vagy gondolom, utána felmész azon az emelkedõn, amerre szoktunk menni a Meleg hegy felé, mikor átbuktál azon 4db kövön ami a "tetejének" mondható utána mehetsz két irányba:
1.) Meleg hegy felé a szokott úton (balra tart) ... na ez nem az
2.) Az oroszlán szikla és a Kocka kõ felé (jobbra tart) ... és mikor elhaladtál a jobbra tartás után, az elsõ legmeredekebb, legmagasabb kétnyomos emelkedõ lesz az.
Good Luck ... :cool2: jó talajon nem nehéz:no:, de szárazon igazi erõpróba ... és ne a szélén tessék menni a füvesben, az nem a tetejére visz
De jövõ hét után már állok a társaság rendelkezésére, vége a szezonnak és jöhet a Móló járat (buli bringa) ...
Ma videóztak az elmebeteg turisták miközben a Tomposra mentem ... a Kocka kõnél és a Fluorid bányánál meg szurkolótáborom volt ... persze körbe-körbe mentem a kibõvített XCO pályámon, hogy gyakoroljam a lendületvételt és a tempótartást
Sanyi Barátom ma megnyerte a Pilsib.jenõi XCO futamot, tökre jó volt látni, hogy élvezi a versenyt és megy neki a bringa ahogy szokott, én fotóztam és szurkoltam
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. szeptember 06. - 19:16
Az anthemmel voltam, de azt nem merem kijelenteni, hogy a hátsó mozgás miatt volt, inkább a jól tapadó talaj miatt meg kicsit laposabb volt a hátsógumim mint szokott. Más az anthem, nem csak az hogy mozog, hanem más a geometriája is. Még kell vele sokat mennem, hogy bátran ki merjem jelenteni, hogy miben jobb rosszabb.
Írta 2009. szeptember 06. - 17:06
Szerinted hozzájárult vmennyire a "hátulmozgós technika"?Sikerült felmennem a tankátjáró fölötti meredek elpörgõs emelkedõn. Azért hozzá kell tennem, hogy volt egy kis hátszelem hozzá meg a megázott föld is jobban tartott.
Írta 2009. szeptember 06. - 08:50
Ezt már az Anthem-mel követted el? Melyik ez a rész? A hosszú ahol lefelé jársz, csak most fel?Sikerült felmennem a tankátjáró fölötti meredek elpörgõs emelkedõn. Azért hozzá kell tennem, hogy volt egy kis hátszelem hozzá meg a megázott föld is jobban tartott.
Írta 2009. szeptember 05. - 17:12
Sikerült felmennem a tankátjáró fölötti meredek elpörgõs emelkedõn. Azért hozzá kell tennem, hogy volt egy kis hátszelem hozzá meg a megázott föld is jobban tartott.A fék nélküli lépcsõsor ... aztán meg megint kell majd kölcsön adnom egy bukót neked ...
Írta 2009. szeptember 05. - 13:10
Szeretni fogja, mert az csak egyszerû xc nehézségû rész (egy világkupa pálya jóval durvább). A féknélküli lépcsõkön leszáguldást hanyagolni fogom vele .
A gép teszt alatt van...
A fék nélküli lépcsõsor ... aztán meg megint kell majd kölcsön adnom egy bukót neked ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. szeptember 04. - 22:03
Szeretni fogja, mert az csak egyszerû xc nehézségû rész (egy világkupa pálya jóval durvább). A féknélküli lépcsõkön leszáguldást hanyagolni fogom vele .Azt az Anthem szeretni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?
A gép teszt alatt van...
Írta 2009. szeptember 04. - 21:55
Azt az Anthem szereni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?
Ez engem is nagyon érdekel...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. szeptember 04. - 21:48
Azt az Anthem szeretni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?Télen a 3ágúnál (a másik emlékmû) szoktam trükközni. Föntrõl nézve a bal oldalon van egy-két rövid izgalmas rész, pl az aljában a sziklák.
Írta 2009. szeptember 04. - 21:41
Írta 2009. szeptember 04. - 21:27
Ja, arra gondoltam; az erdõs tényleg szûkös.Az emlékmû a csúcsos-hegy=aranybulla=a tank?
Ott már csak szembõl járok le évek óta a gaz miatt.
Írta 2009. szeptember 04. - 21:17
Az emlékmû a csúcsos-hegy=aranybulla=a tank?Szerdán gurultunk mi is, hát volt egy-két "elsõkerék megindulós" hirtelen helyzet, tényleg mély sok helyen. Ma csak az emlékmûnél lejtõzgettem, kipróbáltam minden oldalát; ami lemegy az "erdõbe" ott egyre nagyobb az a letörés.
Ott már csak szembõl járok le évek óta a gaz miatt.
Írta 2009. szeptember 04. - 21:14
Szerdán gurultunk mi is, hát volt egy-két "elsõkerék megindulós" hirtelen helyzet, tényleg mély sok helyen. Ma csak az emlékmûnél lejtõzgettem, kipróbáltam minden oldalát; ami lemegy az "erdõbe" ott egyre nagyobb az a letörés.Tegnap és ma is voltam kint a hegységben. Szörnyû a helyzet, olyan mint egy homoksivatag. Ez az esõ holnap délutánra szinte már meg sem fog látszani.
Írta 2009. szeptember 04. - 19:53
Írta 2009. szeptember 04. - 09:52
A hétvégémet már megtervezték,talán kis gurulások beleférnek; ennyi.Jaja... de ha már látod a hétvégédet és eljönnél odáig egy bicajozás + görbe este kedvéért, majd csörögj rám. A társaság biztos nem lesz depressziós akadémikusok találkozója, azt garantálhatom
Írta 2009. szeptember 04. - 09:22
Mirõl szeretnél beszélgetni?na mi van emberek? ha nem bicajozunk, nem is beszélgetünk?