Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Jani
ráérnél valamelyik nap (holnap délután, szerdán egész nap) bejárni velem a várpalota maraton útvonalát?
vagy ha nem most, akkor jövõ héten esetleg...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kinn jártam, próbálkoztam. Kb. az ötödik lett a legjobb "felfutás", eljutottam az utolsó (lentrõl nézve) fûcsomóig. Innentõl már csak rosszabb lett.

:)

Én is voltam kint ma, a Tomposon résztávoztam, kb egy órája értem haza.

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Kinn jártam, próbálkoztam. Kb. az ötödik lett a legjobb "felfutás", eljutottam az utolsó (lentrõl nézve) fûcsomóig. Innentõl már csak rosszabb lett.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

A tankátjáróig képben vagy gondolom, utána felmész azon az emelkedõn, amerre szoktunk menni a Meleg hegy felé, mikor átbuktál azon 4db kövön ami a "tetejének" mondható utána mehetsz két irányba:
1.) Meleg hegy felé a szokott úton (balra tart) ... na ez nem az
2.) Az oroszlán szikla és a Kocka kõ felé (jobbra tart) ... és mikor elhaladtál a jobbra tartás után, az elsõ legmeredekebb, legmagasabb kétnyomos emelkedõ lesz az.

Good Luck ... :cool2: jó talajon nem nehéz:no:, de szárazon igazi erõpróba ... és ne a szélén tessék menni a füvesben, az nem a tetejére visz :)

De jövõ hét után már állok a társaság rendelkezésére, vége a szezonnak és jöhet a Móló járat (buli bringa) ... :)

Ma videóztak az elmebeteg turisták miközben a Tomposra mentem ... a Kocka kõnél és a Fluorid bányánál meg szurkolótáborom volt ... persze körbe-körbe mentem a kibõvített XCO pályámon, hogy gyakoroljam a lendületvételt és a tempótartást :)

Sanyi Barátom ma megnyerte a Pilsib.jenõi XCO futamot, tökre jó volt látni, hogy élvezi a versenyt és megy neki a bringa ahogy szokott, én fotóztam és szurkoltam :)

Így most már dereng...Azt hiszem Janival mikor télen tekertünk, jártunk is ott és talán beszéltünk is róla. Eddig "telibe" még nem mentem fel rajta, az utolsó pár méter, ahol még egy kicsit emelkedik, mindig betett. Tegnap is voltam ott, nekiugrottam, de a végén kimentem a fûre. Tegnap hét után láttalak a Budain, vmi van a telóddal, "nyomkodtad" rendesen.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ezt már az Anthem-mel követted el? Melyik ez a rész? A hosszú ahol lefelé jársz, csak most fel?

A tankátjáróig képben vagy gondolom, utána felmész azon az emelkedõn, amerre szoktunk menni a Meleg hegy felé, mikor átbuktál azon 4db kövön ami a "tetejének" mondható utána mehetsz két irányba:
1.) Meleg hegy felé a szokott úton (balra tart) ... na ez nem az
2.) Az oroszlán szikla és a Kocka kõ felé (jobbra tart) ... és mikor elhaladtál a jobbra tartás után, az elsõ legmeredekebb, legmagasabb kétnyomos emelkedõ lesz az.

Good Luck ... :cool2: jó talajon nem nehéz:no:, de szárazon igazi erõpróba ... és ne a szélén tessék menni a füvesben, az nem a tetejére visz :)

De jövõ hét után már állok a társaság rendelkezésére, vége a szezonnak és jöhet a Móló járat (buli bringa) ... :)

Ma videóztak az elmebeteg turisták miközben a Tomposra mentem ... a Kocka kõnél és a Fluorid bányánál meg szurkolótáborom volt ... persze körbe-körbe mentem a kibõvített XCO pályámon, hogy gyakoroljam a lendületvételt és a tempótartást :)

Sanyi Barátom ma megnyerte a Pilsib.jenõi XCO futamot, tökre jó volt látni, hogy élvezi a versenyt és megy neki a bringa ahogy szokott, én fotóztam és szurkoltam :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem ezt az emelkedõt a Bálinton kívül nem ismeri senki, az ox pályám része. Majd megmutatom.
Az anthemmel voltam, de azt nem merem kijelenteni, hogy a hátsó mozgás miatt volt, inkább a jól tapadó talaj miatt meg kicsit laposabb volt a hátsógumim mint szokott. Más az anthem, nem csak az hogy mozog, hanem más a geometriája is. Még kell vele sokat mennem, hogy bátran ki merjem jelenteni, hogy miben jobb rosszabb.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Sikerült felmennem a tankátjáró fölötti meredek elpörgõs emelkedõn. Azért hozzá kell tennem, hogy volt egy kis hátszelem hozzá meg a megázott föld is jobban tartott.

Szerinted hozzájárult vmennyire a "hátulmozgós technika"?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Sikerült felmennem a tankátjáró fölötti meredek elpörgõs emelkedõn. Azért hozzá kell tennem, hogy volt egy kis hátszelem hozzá meg a megázott föld is jobban tartott.

Ezt már az Anthem-mel követted el? Melyik ez a rész? A hosszú ahol lefelé jársz, csak most fel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A fék nélküli lépcsõsor ... aztán meg megint kell majd kölcsön adnom egy bukót neked ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Szeretni fogja, mert az csak egyszerû xc nehézségû rész (egy világkupa pálya jóval durvább). A féknélküli lépcsõkön leszáguldást hanyagolni fogom vele :) .
A gép teszt alatt van...

A fék nélküli lépcsõsor ... aztán meg megint kell majd kölcsön adnom egy bukót neked ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azt az Anthem szeretni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?

Szeretni fogja, mert az csak egyszerû xc nehézségû rész (egy világkupa pálya jóval durvább). A féknélküli lépcsõkön leszáguldást hanyagolni fogom vele :) .
A gép teszt alatt van...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Azt az Anthem szereni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?

Ez engem is nagyon érdekel...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Télen a 3ágúnál (a másik emlékmû) szoktam trükközni. Föntrõl nézve a bal oldalon van egy-két rövid izgalmas rész, pl az aljában a sziklák.

Azt az Anthem szeretni fogja, tényleg összeállt már? Talán már teszteled is?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Télen a 3ágúnál (a másik emlékmû) szoktam trükközni. Föntrõl nézve a bal oldalon van egy-két rövid izgalmas rész, pl az aljában a sziklák.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Az emlékmû a csúcsos-hegy=aranybulla=a tank?
Ott már csak szembõl járok le évek óta a gaz miatt.

Ja, arra gondoltam; az erdõs tényleg szûkös.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerdán gurultunk mi is, hát volt egy-két "elsõkerék megindulós" hirtelen helyzet, tényleg mély sok helyen. Ma csak az emlékmûnél lejtõzgettem, kipróbáltam minden oldalát; ami lemegy az "erdõbe" ott egyre nagyobb az a letörés.

Az emlékmû a csúcsos-hegy=aranybulla=a tank?
Ott már csak szembõl járok le évek óta a gaz miatt.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Tegnap és ma is voltam kint a hegységben. Szörnyû a helyzet, olyan mint egy homoksivatag. Ez az esõ holnap délutánra szinte már meg sem fog látszani.

Szerdán gurultunk mi is, hát volt egy-két "elsõkerék megindulós" hirtelen helyzet, tényleg mély sok helyen. Ma csak az emlékmûnél lejtõzgettem, kipróbáltam minden oldalát; ami lemegy az "erdõbe" ott egyre nagyobb az a letörés.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tegnap és ma is voltam kint a hegységben. Szörnyû a helyzet, olyan mint egy homoksivatag. Ez az esõ holnap délutánra szinte már meg sem fog látszani.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Jaja... de ha már látod a hétvégédet és eljönnél odáig egy bicajozás + görbe este kedvéért, majd csörögj rám. A társaság biztos nem lesz depressziós akadémikusok találkozója, azt garantálhatom :)

A hétvégémet már megtervezték,talán kis gurulások beleférnek; ennyi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

na mi van emberek? ha nem bicajozunk, nem is beszélgetünk? :)

Mirõl szeretnél beszélgetni? :)