Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

azért én is tiszteletemet tettem várpalotán egy köztes távon melynek új nevet kéne adni:D várom az ötleteket:)

Tényleg, bocsi, te is ott voltál. Kétszer is megelõztelek. :)

Errõl hallottatok?

http://velo.hu/index...r&datum=2009-10

Igen halottunk. Ma még szórólapot is kaptunk róla. A fõpapírkutyával (Balu :D ) tervezzük, hogy megyünk (nyerni :) ). Az én indulásom függ attól, hogy ma mennyire amortizáltam le a gépet meg, hogy milyen idõ lesz, mert még egyszer nincs kedvem sárban gyalogtúrázni. Jövõ hétvégére elég hideget ígér, 10fok alatt (pont az a hõmérséklet, hogy folyamatosan öltözni kell montizás közben).

"hobbi teamból" senki nem indult, mindannyian Nektek szurkoltunk hazulról.

Köszi.

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Esõmenõk? Kikre gondolsz, mert csak én voltam. :)
Eltologadtam a bringát az emelkedõn. A vége elõtt 7km-rel megadta magát a hátsóagyam és feladtam, de jókat meccseltem addig. Igazából nem számít, mert csak 5. voltam és nem kaptam volna érmet.

Balu, Patrik...A "hobbi teamból" senki nem indult, mindannyian Nektek szurkoltunk hazulról.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Eltologadtam a bringát az emelkedõn. A vége elõtt 7km-rel megadta magát a hátsóagyam és feladtam, de jókat meccseltem addig. Igazából nem számít, mert csak 5. voltam és nem kaptam volna érmet.

azért én is tiszteletemet tettem várpalotán egy köztes távon melynek új nevet kéne adni:D várom az ötleteket:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv Esõmenõk!
Milyen volt a mai menet?
Errõl hallottatok?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv Esõmenõk!
Milyen volt a mai menet?
Errõl hallottatok?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Sziasztok,
az utóbbi hetekben történt velem egy s más, ami miatt a közeljövõben kissé háttérbe fog szorulni (egyebek mellet) a kerékpározás is - így bár nagyon vártam (majdnem pont 6 éve volt az utolsó versenyem, szintén középtávon - csak triatlonban :)) a Palotán sem tudok Veletek tartani.
Sok sikert és napsütést vasárnapra!
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

OK, köszi. Síkport a monti belsõbe is szokás tenni?

Mi lötyit szoktunk, az hatásos a defekt ellen, a síkport még nem próbáltam :P
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

A lassú az ilyen.

Mielõtt beteszed az új belsõket, a külsõt tapizzad végig belülrõl és távolítsad el a pici szúróvégeket, nehogy megint dettó érzés érjen ...

OK, köszi. Síkport a monti belsõbe is szokás tenni?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

csak az a fura, hogy tegnap este még semmi sem látszott.
de legalább új belsõkkel vágok neki az elsõ versenyemnek :)

Mielõtt beteszed az új belsõket, a külsõt tapizzad végig belülrõl és távolítsad el a pici szúróvégeket, nehogy megint dettó érzés érjen ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A lassú az ilyen.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

lassú defekt.
vasárnap belemehettél valami kis tüskékbe - mindkét kerékkel - és mára eresztett le.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nem értem... ma reggelre az elõszobában álló bicaj mindkét kereke leengedett... (vasárnap volt utoljára használva)

lassú defekt.
vasárnap belemehettél valami kis tüskékbe - mindkét kerékkel - és mára eresztett le.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
nem értem... ma reggelre az elõszobában álló bicaj mindkét kereke leengedett... (vasárnap volt utoljára használva)

felütéses defekt a járólapon, gumilyukasztó manócskák bújnak elõ éjszaka, vagy mi ez?! :confused:

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Üdv!
Holnap 5 körül valami tekergés?

meccsünk van este, most nem tudok...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Üdv!
Holnap 5 körül valami tekergés?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

ezen a részen 4 vagy 5 bedõlt fa volt, épp a Te ajánlásodra vettük arra az irányt - de eléggé cyclocross-os volt, gondoltuk legyen inkább montis a pálya :)
Az a "abszolválható" azért érdekelne... dobbantás és repülés, vagy hogy?

ott maradt egy, mert ahhoz inkább traktor kellett volna, nem kézifûrész :)

No ez a baj ... tönkre tettétek CX pályámat ... Hogy készülök most az idei Cyclocross szezonra ....

Esetleg kikerülés ....

Egyébként nincsen lehetetlen ... kis súly kis gravitáció+hélium a csövekben+CO patron a V-fék tüske helyére, és máris könnyebb minden ...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Az a rész nem volt tiszta eddig? Vagy rosszul emlékszem, igaz az elejében volt egy fa bedõlve, de az abszolválható volt ... (persze ha az a rész amire én gondolok: Po és a Z- közötti rész- Angelika forrásig)

ezen a részen 4 vagy 5 bedõlt fa volt, épp a Te ajánlásodra vettük arra az irányt - de eléggé cyclocross-os volt, gondoltuk legyen inkább montis a pálya :)
Az a "abszolválható" azért érdekelne... dobbantás és repülés, vagy hogy?

A Z- -tól (Angelika forrástól) kifelé azaz a Meleg-hegy irányába ... na ott van annyi, hogy nem nagyon sok ...

ott maradt egy, mert ahhoz inkább traktor kellett volna, nem kézifûrész :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Végül a mai napra rendelt nem lett meg - inkább kommunista szombatot tartottunk, és fûrésszel felszerelkezve Sukoró felett megtisztítottuk a PΔ-et a a P- és a Z- között a bedõlt fáktól - úgyhogy lehet rajta száguldozni :)

Tegnap végülis egy 2/3-nyi középtávot lenyomtunk, és mivel nem fáradtam el nagyon, úgy érzem végig tudok majd menni a Palota-n.
Ellenben az utolsó helyemen nem ér ám majd nevetni, magamtól nem mentem volna, csak a szelíd erõszaknak engedve :)

Az a rész nem volt tiszta eddig? Vagy rosszul emlékszem, igaz az elejében volt egy fa bedõlve, de az abszolválható volt ... (persze ha az a rész amire én gondolok: Po és a Z- közötti rész- Angelika forrásig) A Z- -tól (Angelika forrástól) kifelé azaz a Meleg-hegy irányába ... na ott van annyi, hogy nem nagyon sok ...

És köszi a MTB község nevében :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani!
Tervezel még pálya járást?
Ma szalagoztunk Babival, de csak a szekrényedtõl Tésig jutottunk a hosszú nyomvonalán.
Ki raktuk a halálfejet is, csak nem tudom az elsõ, vagy a második köves lejtõhöz gondoltad-e.
Megtaláltuk a szalagokat amit ti raktatok ki. Remélem a mieink is megmaradnak vasárnapig!

Már nem megyek, maximum Bakonykúti környékén bringázok.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ki raktuk a halálfejet is, csak nem tudom az elsõ, vagy a második köves lejtõhöz gondoltad-e.

szerintem mehet mindkettõ részhez!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu