Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

én elhiszem hogy az itt fórumozó versenyzõk tényleg kemények de ha még most is kimennének bringázni akkor tényleg nem normálisak:D vannak a versenyek amikor nincs mese menni kell bármilyen idõ van! de szerintem ilyen idõben többet árt ez az idõ mint mondjuk használ egy versenyre való felkészülés címszó alatt. Szerintem ne menj ki Jani:D

Nem megyek. :D
Ma már tekertünk a Bálinttal 3 órát, abból 1,5et esõben. :)

A sebesség mindent megold.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
én elhiszem hogy az itt fórumozó versenyzõk tényleg kemények de ha még most is kimennének bringázni akkor tényleg nem normálisak:D vannak a versenyek amikor nincs mese menni kell bármilyen idõ van! de szerintem ilyen idõben többet árt ez az idõ mint mondjuk használ egy versenyre való felkészülés címszó alatt. Szerintem ne menj ki Jani:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...

Akár most is tekerhetnénk, nem áznánk el jobban és csak egy picivel lenne hidegebb. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Tudsz a közelben olyan helyet ahol feketére tudnak eloxálni? Nekem is kellene, de nem találtam csak Bp-en.

Háááát ... neked nagyon közel van ... :) mondjuk a SAPA :)
ALIS 2000 KFT
E-mail: info@alis2000.eu
Telefon: 0036202528888
Cím: NAGYSZOMBATI UTCA 11
Város: SZÉKESFEHÉRVÁR
Honlap: ! "ALIS 2000 KFT, CNC forgcsols gpalkatrsz kovcsoltvas kerts kertselem fmbtor ltz szekrny Raklapkeret raklapmagast EUR raklap oldalkeret rcsos kontner Gitterbox UIC-Kodex 435.3 hidraulikus, elektromos szerel gpegysg specilis m

Viszont õk a legjobbak, igaz nem fehérváriak, de 100% QUALITY
Kezd

Amúgy van egy olyan topik is, eloxálás, homokfúvás nagy topikja

de még hétfõn mondok párat, majd küldöm privátban.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

És végül jön az eloxálás - ez vagy fekete vagy színtelen.

Tudsz a közelben olyan helyet ahol feketére tudnak eloxálni? Nekem is kellene, de nem találtam csak Bp-en.
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

egyre kíváncsibb lettem :)
a középtányér helyére való 40-es tányér miatt azért aggódtam, mert annak az xtr-nek más a lyukköre és ezt nem tudtam, hogy oldod meg :)

1db marógéppel, 1 db gépi satuval+prizmás pofával, és 2 db maró szerszámmal ... ja és persze az ellenõrzés és a sok éves gyártási tapasztalat :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nagytányér kar leugrik, a jelenlegi középtányér osztóköre 102mm => ezt 104mm-re kibõvítem (kihornyolom), mind a dia.10mm átmenõfuratot és a dia.12mm-s csavarfej zsákfuratát.
Ezt követõen középtányér karjairól - a külsõ oldalról - elmarok 5mm-t (hogy szép legyen, ne legyen bumfordi), majd homokolással eltávolítom a régi felületkezelést. És így egységesítem az elmunkált felületeket.

A tányér a legegyszerûbb, van ill. kapható közép tányér oldalra szerelhetõ 40 és 42-s tányér

egyre kíváncsibb lettem :)
a középtányér helyére való 40-es tányér miatt azért aggódtam, mert annak az xtr-nek más a lyukköre és ezt nem tudtam, hogy oldod meg :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

áhám, szóval nemzetközi szintrõl jön a kezdeményezés. így már más. igen, ez megfigyelhetõ, hogy ~35 körüliek még simán nyernek versenyeket...

erre kíváncsi leszek. gondolom a nagytányér helye az levágódik. már csak arra leszek kíváncsi, hogyan raksz a középtányér helyére 40es tányért és mit farigcsálsz :)
kíváncsian várom az eredményt! :)

kerek egy nappal több, mint a többi versenyek közt :P

Nagytányér kar leugrik, a jelenlegi középtányér osztóköre 102mm => ezt 104mm-re kibõvítem (kihornyolom), mind a dia.10mm átmenõfuratot és a dia.12mm-s csavarfej zsákfuratát.
Ezt követõen középtányér karjairól - a külsõ oldalról - elmarok 5mm-t (hogy szép legyen, ne legyen bumfordi), majd homokolással eltávolítom a régi felületkezelést. És így egységesítem az elmunkált felületeket.

A tányér a legegyszerûbb, van ill. kapható közép tányér oldalra szerelhetõ 40 és 42-s tányér

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem vicc, beadták már az indítványt! Az elit átlag életkorára hivatkoznak. És a világkupákon résztvevõ idõsebbek is szembetûnõk.

áhám, szóval nemzetközi szintrõl jön a kezdeményezés. így már más. igen, ez megfigyelhetõ, hogy ~35 körüliek még simán nyernek versenyeket...

készül a két tányéros rendszerem teljesen egyedi kialakításban egy M960-s integrált hajtómûvet hekkelek át TA-Specialite tányérokkal lesz szerelve 40-26 vagy 42-26. A marás és osztókör kiosztás megvan. 11e huf-ból lesz egy 680g-s hajtás

erre kíváncsi leszek. gondolom a nagytányér helye az levágódik. már csak arra leszek kíváncsi, hogyan raksz a középtányér helyére 40es tányért és mit farigcsálsz :)
kíváncsian várom az eredményt! :)

Szerintem nekem nem fog beleférni, az elsõ a regenerálódás, de még bármi lehet (a crosskovácsi és a BBF között elég sok idõ van, akkor talán és a pálya is ki lesz addigra részben szalagozva).

kerek egy nappal több, mint a többi versenyek közt :P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha valamikor ráérsz hétközben - mondjuk egy szerdai napon, az még elég távol van a hétvégi maratonoktól - akkor megpróbálhatjuk térkép alapján körbejárni...

Szerintem nekem nem fog beleférni, az elsõ a regenerálódás, de még bármi lehet (a crosskovácsi és a BBF között elég sok idõ van, akkor talán és a pálya is ki lesz addigra részben szalagozva).

Állítólag felemelik a Master1 kategóriát 40-re 2012-tõl ...

Remélem. Onnantól fogva mindig meglenne a százalék.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

ez még viccnek is rossz lenne :)
de akkor még 3-4 évig egy kategóriában nyomnám Veled is :)

Nem vicc, beadták már az indítványt! Az elit átlag életkorára hivatkoznak. És a világkupákon résztvevõ idõsebbek is szembetûnõk.

készül a két tányéros rendszerem teljesen egyedi kialakításban egy M960-s integrált hajtómûvet hekkelek át TA-Specialite tányérokkal lesz szerelve 40-26 vagy 42-26. A marás és osztókör kiosztás megvan. 11e huf-ból lesz egy 680g-s hajtás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ez még viccnek is rossz lenne :)
de akkor még 3-4 évig egy kategóriában nyomnám Veled is :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

én már nem mondhatom sokáig ezt, hogy fiatal vagyok, Neked még több ideig nyújt kibúvót :D

ui.: készül a két tányéros rendszerem :) teljesen egyedi kialakításban egy M960-s integrált hajtómûvet hekkelek át TA-Specialite tányérokkal lesz szerelve 40-26 vagy 42-26. A marás és osztókör kiosztás megvan. 11e huf-ból lesz egy 680g-s hajtás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

hívtam Csorja Petit pár órája, aztán arra jutottunk mi is, hogy felejtõs a dolog :) holnap reggel kimegyek megcsinálom a 3 órámat, vasárnap meg pihenõnap lesz akkor...
ha valamikor ráérsz hétközben - mondjuk egy szerdai napon, az még elég távol van a hétvégi maratonoktól - akkor megpróbálhatjuk térkép alapján körbejárni...

ez ilyen. múltkor mentem Blazsó Marcival... nah, az lehangoló volt :D

Sajna ez van, de majd megoldjuk szerintem

a Cube csömörös mezben lévõ egy fekete Cube-bal volt szerintem a másik lehetséges hogy KTM-mel a mezt viszont nem tudom. A Cube-os a tesitanárom volt akkor a másik meg a haverja. Szegény tanár úrnak gerincsérve volt azért ül olyan bután a bringán. Amúgy kedves srácok, mostanában néha velem el szoktak jönni tekerészni. Olyankor látom csak igazán hogy én is honnan fejlõdtem hova, amikor meg veled megyek akkor meg azt látom hogy honnan hova kell fejlõdnöm:)

Lehet, hogy fekete Cube volt ... nem akarom bántani a tanár úr kollégát! Csak egy infó neki: hogy ha valakinek gerinc sérve volt, akkor igazából arra kell ügyelni, hogy nyerget nem szabad túl magasra emelni. Így a gerinc porckorongja nem fog, vagy csak nagyon minimálisan fog: oldal inga mozgást végezni. A kormányt pedig picivel magasabbra kell helyezni, így kevésbé terheli a gerinc közötti porckorongot. Ez javasoltabb az orvosok szerint. Legalább is nekünk ezt oktatták a TF-n
A nyereg elõretolást a vízszintes ülés pozíciót állítja be, túlzottan elõretolva meg tönkre vágja a térdporcokat.

Amúgy nem vagyok én erõs, meg nem is tudok biriglizni ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nem baj Andris fiatalok vagyunk:D

én már nem mondhatom sokáig ezt, hogy fiatal vagyok, Neked még több ideig nyújt kibúvót :D

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

nem baj Andris fiatalok vagyunk:D
Patrick Jr

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ti menni akartok? :D

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyet érzek, mint szamár ... :) vagy mint vén csont, akkor aszondom sz@r ... :)
Ha a józan eszemre hallgatok és hiszek az idõjósoknak ... nagyon sz@r
Ha azt is számításba veszem amit Sanyi mondott, hogy a Balaton felvidéken áll a víz a hegységben és totál sár van+erre még esik ... sanszos, hogy nem érdemes kimenni ... :(

hívtam Csorja Petit pár órája, aztán arra jutottunk mi is, hogy felejtõs a dolog :) holnap reggel kimegyek megcsinálom a 3 órámat, vasárnap meg pihenõnap lesz akkor...

... Olyankor látom csak igazán hogy én is honnan fejlõdtem hova, amikor meg veled megyek akkor meg azt látom hogy honnan hova kell fejlõdnöm:)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Láthattalak ma hazafelé a kék mezedben 17:06-kor a MentaVill elõtt a Budai úton?

Én inkognitóban voltam ma :) ... futottam a hegységben. :) Találkoztam két bringással, az egyik egy fekete KTM-el volt Cube-Csömör mezben ... a másik KTM bringával és KTM mezben. Ismeretlenek voltak mozgásra. És elég bután ülték a lovat. Elõbbi túlságosan elöl ült majdnem a kormányon, utóbbi turistás egyenesen térdig lehúzott bringás gatyában. Kemények voltak, mert emelkedõn nem, síkon le elõztek és rám szóltak ... Hajrá

a Cube csömörös mezben lévõ egy fekete Cube-bal volt szerintem a másik lehetséges hogy KTM-mel a mezt viszont nem tudom. A Cube-os a tesitanárom volt akkor a másik meg a haverja. Szegény tanár úrnak gerincsérve volt azért ül olyan bután a bringán. Amúgy kedves srácok, mostanában néha velem el szoktak jönni tekerészni. Olyankor látom csak igazán hogy én is honnan fejlõdtem hova, amikor meg veled megyek akkor meg azt látom hogy honnan hova kell fejlõdnöm:)
Patrick Jr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Láthattalak ma hazafelé a kék mezedben 17:06-kor a MentaVill elõtt a Budai úton?

Én inkognitóban voltam ma :) ... futottam a hegységben. :) Találkoztam két bringással, az egyik egy fekete KTM-el volt Cube-Csömör mezben ... a másik KTM bringával és KTM mezben. Ismeretlenek voltak mozgásra. És elég bután ülték a lovat. Elõbbi túlságosan elöl ült majdnem a kormányon, utóbbi turistás egyenesen térdig lehúzott bringás gatyában. Kemények voltak, mert emelkedõn nem, síkon le elõztek és rám szóltak ... Hajrá

Nem láthattál. Dél körül edzettem ma.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ti menni akartok? :D