de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)
szia hol és mikor?
de pont a hurka völgy:/ akkor nincsen nagyon más átkötõ szakasz, szerintem a piros 3szög is eléggé be van nõve, szervezzünk egy újabb takarítást:)
Jelentem, száraz a Velencei-hegység. Hurka-völgy és környékének nincs kerékpáros értéke a bedõlt fák miatt, a völgyön kívül összesen egy bedõlt fával találkoztam.
Holnap én is terepszemlét tartok Kíváncsi leszek milyen a pálya, elvileg 3 órát kint leszek, uh majdnem minden útról tudok majd infót mondani
A sebesség mindent megold.
Ma felmentem a Meleg-hegyre Sukoró felõl, nincs sár, nincs bedõlt fa, minden jó, egyedül ahol véget ér az aszfalt Sukorón és be kell menni a nyomra, ott az úton folyik a víz kb 20-30m-t, de végig kemény a talaj. Viszont a Nadap-Lovasberény út felé szinte végig áll a víz az úton.
Pákozd fölött szerintem már száraz a terep, holnap megnézem azt is.
Nekem az volt az elsõ dolgom, hogy megnéztem a versenynaptárat miután olvastam a hírt.Olvastad "andris" beírását a Bakony maraton topikban? .....
Én még jól kijövök ebbõl!!!!!!!!!!!!!!!!! És lehet a legjobban!!!!!!
Így dátum áthelyezéssel egybe esõ verseny a Zalaegerszegi XCO-val ..... Még az összetett kupát is elhozhatom
Meg én is a felnõttet.
Augusztusban 40fokban nem lesz könnyû.
A szervezõk részérõl ez volt a legjobb döntés. A mi részünkrõl meg a második legrosszabb.
Nem marad el, papírkutya !
Csak az idõpont változik.
Meg én is a felnõttet.
Augusztusban 40fokban nem lesz könnyû.
A szervezõk részérõl ez volt a legjobb döntés. A mi részünkrõl meg a második legrosszabb.
Vazzz ... pedig megnyerhettem volna .... nem baj majd augusztusban mag kapják a homokvihart
..:: !!! ID
Nem marad el, papírkutya !
Csak az idõpont változik.
Nem marad el, papírkutya !ELMARAD!! Jupppííí
Olvastam a másik topikban és ott válaszoltam is.Bakony maraton:
Ma beszéltem az egyik szervezõvel, a pálya nem lesz változtatva, egyenlõre víz alatt van, de szó szerint. Két necces pont van, a Cuha völgy és a Bakonybél utáni egy nyomos. Ez a két pont ami járhatatlan. Ha az esõ eláll 3 nap alatt csillapodik a vízállás, ha nem akkor kell gondolkodni.
Lassan tényleg itt a 2012 ...
Az a gáz az egészben, hogy ma autóba ültem, mert kellett menni cégeket látogatni, hát elszörnyülködtem még Fehérváron is brutális helyzet uralkodik: Gaja, Vidámparki tó, Palotavárosi tavak fullon!! Pákozd elõtt a Csala patak kiöntve valamint itt is: Dinnyés-Pákozd közötti átkötõ úton, Pátka elõtt szintén
Lovasberényre csak Zámoly felé tudtam eljutni Hazafelé már arra sem ... Sörédnél ki kellett menni a 81-re úgy haza Sz.fehérvárra
Borzalmas, bele sem merek gondolni mi lehet a durvább részeken! :confused:
Ez ott a kanyar, balra a faház (vagy mifene) büfével?
Nem lehet...
Ez ott a kanyar, balra a faház (vagy mifene) büfével?A Gaja Balinkánál.
http://feny.idokep.h...76wo3i1pw65.jpg
Szerintem az RTL klubosok keze van a dologban, hogy minél jobb legyen a nézettsége a világvégemenekülõs-amerikamármegintmegmentiavilágot filmjüknek
A Gaja Balinkánál.
http://feny.idokep.h...76wo3i1pw65.jpg