Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Bálint
milyen idõnk lesz vasárnap? :)

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyet érzek, mint szamár ... :) vagy mint vén csont, akkor aszondom sz@r ... :)
Ha a józan eszemre hallgatok és hiszek az idõjósoknak ... nagyon sz@r
Ha azt is számításba veszem amit Sanyi mondott, hogy a Balaton felvidéken áll a víz a hegységben és totál sár van+erre még esik ... sanszos, hogy nem érdemes kimenni ... :(
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bálint

Ti menni akartok? :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Bálint

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

szia bálint az angelika forrásnál ott van még a fa az y el ágazásnál ?

Szia, Nincsen
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

inota 9 vagy a 10 holnapba lesz

A várpalota maratonra gondolsz?

Uraim, nekem nem volt semmi gondom, sem tegnap, sem ma! Pedig esõben kerékpároztam mind a két nap.
Tessék megtanulni kerékpározni és kezelni a kerékpárt akkor is ha csúszik a talaj ... :) Nem nehéz, csak egyensúly kérdése az egész, ide nem erõ kell :D
Javaslom a téli hóbringázást, az ilyen esetek elkerülésére!

ui.: ez még csak az elõjáték! Vinye lesz a fõpróba! És sárban nem jó az alacsony nyomás!

Gyorsan szárad a talaj a Velencei-hegységben... ;)
Milyen volt feltekerni az erdõ elõtt a hosszú meredek elõtti rövid meredeken?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia bálint az angelika forrásnál ott van még a fa az y el ágazásnál ?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Pontosan mire gondolsz? Mert így kapásból nem ugrik be, hogy melyik 30as van õsszel.

inota 9 vagy a 10 holnapba lesz

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ma voltam kint a Velencei-hegységben. Tanulságos volt. :D A Meleg-hegyig akartam elmenni, de az erdõ elõtt úgy döntöttem visszafordulok. A tankátjáróig nem volt semmi gond, a murvás, köves részek teljesen jók voltak most is, de a földes részek, mint a jég. Esélytelen lett volna feltekerni az erdõben. Szóval ha valaki ma délután arra szeretne tekerni, ne tegye. :D

Tegnap pont akkor kezdett el úgy erõsen szakadni mikor a piros háromszög nagy letörésénél voltam, azzal még nem volt gond, de második felében lévõ köves gyökeresnél a vége elõtt csúnyát estem:D 10 perc alatt minden felázott, elég csúnya volt a mai nap:D

Dögöljön meg összes idõjárás elõrejelzõ honlap, mert délelõttre nem ígértek esõt, délutánra pedig sokat.

Uraim, nekem nem volt semmi gondom, sem tegnap, sem ma! Pedig esõben kerékpároztam mind a két nap.
Tessék megtanulni kerékpározni és kezelni a kerékpárt akkor is ha csúszik a talaj ... :) Nem nehéz, csak egyensúly kérdése az egész, ide nem erõ kell :D
Javaslom a téli hóbringázást, az ilyen esetek elkerülésére!

ui.: ez még csak az elõjáték! Vinye lesz a fõpróba! És sárban nem jó az alacsony nyomás!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szia jani nem tudod véletlenül mikor lesz a ttt õszi 30as

Pontosan mire gondolsz? Mert így kapásból nem ugrik be, hogy melyik 30as van õsszel.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Köszönöm, de azt néztem és szakadnia kellett volna.

szia jani nem tudod véletlenül mikor lesz a ttt õszi 30as

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

javaslom h met.hu-n nézed a radarképet mondjuk és akkor megtudod határozni az esõ mozgását illetve a pontos haladási irányát is.
http://met.hu/kepek/brod/index.php
vagy akár hõtérkép is jó.
üdvB

Köszönöm, de azt néztem és szakadnia kellett volna.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Üdv!
Csak egyedül mentem, Ingókövek aztán vissza.

szia jövõ héten mehetnénk tekerni

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Sziasztok!

Nincs véletlenül valamelyikõtöknek közmûvédelem témában (víz, energiaellátás, távközlés) vmi használható anyaga?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

szia bringa mi van veled milyen volt tekerni vaszárnap

Üdv!
Csak egyedül mentem, Ingókövek aztán vissza.

benzeguuz

benzeguuz

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
javaslom h met.hu-n nézed a radarképet mondjuk és akkor megtudod határozni az esõ mozgását illetve a pontos haladási irányát is.
http://met.hu/kepek/brod/index.php
vagy akár hõtérkép is jó.
üdvB

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dögöljön meg összes idõjárás elõrejelzõ honlap, mert délelõttre nem ígértek esõt, délutánra pedig sokat.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Ma voltam kint a Velencei-hegységben. Tanulságos volt. :D A Meleg-hegyig akartam elmenni, de az erdõ elõtt úgy döntöttem visszafordulok. A tankátjáróig nem volt semmi gond, a murvás, köves részek teljesen jók voltak most is, de a földes részek, mint a jég. Esélytelen lett volna feltekerni az erdõben. Szóval ha valaki ma délután arra szeretne tekerni, ne tegye. :D

Tegnap pont akkor kezdett el úgy erõsen szakadni mikor a piros háromszög nagy letörésénél voltam, azzal még nem volt gond, de második felében lévõ köves gyökeresnél a vége elõtt csúnyát estem:D 10 perc alatt minden felázott, elég csúnya volt a mai nap:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

NZRiddick

NZRiddick

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

A bregyó-közi pályán szoktak lenni ügyes srácok, vagy az más sport?
KCS - G

Igen, de szerintem az már egy korcsosult változata a streetnek. Az én értelmezésemben (már ha jól gondolom) akkor a street mint a neve is mutatja az utcán, és annak adottságai kihasználásával zajlik, ergo légy leleményes és találj minden apróságban lehetõséget. Szerintem a bregyóban a fun boxok és a félcsövek közt ami zajlik az inkább hasonlít a dirt-jump-ra mint a street-re. A félcsövet meghagynám a gördeszkásoknak :)

Megnéztem a pálya oldalát, és igazából streetesek nem is mehetnek be, csak BMX-el, én meg MTB streetes vagyok :) De nem gond, úgysem vonz az a környezet.
Ridin' dirty...

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Egyetértek... Annyira idegesítõ hogy azt kell néznem az erkélyrõl hogy 1 kivágott fának a 10 cm magas tuskóját ugrándozzák át egész nap... és még van hogy el is esnek... pfff. Szeretnék komoly streetes lenni, de egymagam lassabban haladok, mintha lenne kikkel gyakorolni, vagy valaki aki okítson :) Ha egyszer lesz egy ilyen kecskéd mindenképp szólj :D Én is kezdõnek számítok, hisz nem sok köze van a streetnek a freeride-hoz, amit eddig csináltam. Max arra volt jó hogy nem billenek fel 1-1 dropnál vagy ugrásnál :)

A bregyó-közi pályán szoktak lenni ügyes srácok, vagy az más sport?
KCS - G
"too proud to beg, too dumb to steel"