hívtam Csorja Petit pár órája, aztán arra jutottunk mi is, hogy felejtõs a dolog holnap reggel kimegyek megcsinálom a 3 órámat, vasárnap meg pihenõnap lesz akkor...
ha valamikor ráérsz hétközben - mondjuk egy szerdai napon, az még elég távol van a hétvégi maratonoktól - akkor megpróbálhatjuk térkép alapján körbejárni...
ez ilyen. múltkor mentem Blazsó Marcival... nah, az lehangoló volt
Sajna ez van, de majd megoldjuk szerintem
a Cube csömörös mezben lévõ egy fekete Cube-bal volt szerintem a másik lehetséges hogy KTM-mel a mezt viszont nem tudom. A Cube-os a tesitanárom volt akkor a másik meg a haverja. Szegény tanár úrnak gerincsérve volt azért ül olyan bután a bringán. Amúgy kedves srácok, mostanában néha velem el szoktak jönni tekerészni. Olyankor látom csak igazán hogy én is honnan fejlõdtem hova, amikor meg veled megyek akkor meg azt látom hogy honnan hova kell fejlõdnöm:)
Lehet, hogy fekete Cube volt ... nem akarom bántani a tanár úr kollégát! Csak egy infó neki: hogy ha valakinek gerinc sérve volt, akkor igazából arra kell ügyelni, hogy nyerget nem szabad túl magasra emelni. Így a gerinc porckorongja nem fog, vagy csak nagyon minimálisan fog: oldal inga mozgást végezni. A kormányt pedig picivel magasabbra kell helyezni, így kevésbé terheli a gerinc közötti porckorongot. Ez javasoltabb az orvosok szerint. Legalább is nekünk ezt oktatták a TF-n
A nyereg elõretolást a vízszintes ülés pozíciót állítja be, túlzottan elõretolva meg tönkre vágja a térdporcokat.
Amúgy nem vagyok én erõs, meg nem is tudok biriglizni ...