Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Mi volt ? Picit bõvebben ? :confused:

semmi különös, ha lehet még a vasárnapinál is lassabb voltam - csak most még nem is éreztem jól magam a biciklin.
"too proud to beg, too dumb to steel"

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Egyre jobban tetszik a szingós mez+nadrág. Kérdezem az illetékeseket, lehetne vmi utánrendelésrõl, belépésrõl szó?

Dobtam privit !

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

én megpróbálom gyorsan elfelejteni - életem egyik legsz...abb napját sikerült összehozni.

Mi történhetett?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

én megpróbálom gyorsan elfelejteni - életem egyik legsz...abb napját sikerült összehozni.

Mi volt ? Picit bõvebben ? :confused:

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Láttam megjöttetek, milyen volt?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Egyre jobban tetszik a szingós mez+nadrág. Kérdezem az illetékeseket, lehetne vmi utánrendelésrõl, belépésrõl szó?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Sziasztok!Mostantól nem csak olvasom,hanem tudok írni is.A csütörtöki túra engem is érdekel.Üdv:Sz.G.

Láttam megjöttetek, milyen volt?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

sziasztok holnap 17:30kor a kisfaludi kocsmánál lesz a találkozó

Csütörtökön 17:30-kor gyülekezõ a Kisfaludi kocsma elõtt!
Mivel többen munkából megyünk, így 15 perc késés fenntartva, tehát 17:45-kor indulunk legkésõbb.

Remélem minél többen ott leszünk idõben.

Üdv,

Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Ki az az Amstrong?

Igazából Armstrong lenne az. :) A Hortobágyi Balázs beceneve céges haveri körökben.
Egyszer elment tekerni a Bennel (Vén Tom) meg a Bese Andrissal aszfaltra, õk meg nem nagyon tudták tartani vele a lépést. Õk nevezték el így a Balázst.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Legalább jól nézett ki :) Jól meg kellett volna pattintani a csajt :D

Nem vagyok én akkora mázlista ! :)
Sajnos így kimarad a piknik is, pedig már nagyon beleéltem magam. :(

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

szia az amstrongot is hivd el

Ki az az Amstrong?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszi az együttérzést, szerencsére nincs, a vasnak viszont sajna lett.
Bringával mentem dolgozni reggel, mint szinte minden nap. Féltáv környékén egy faluban épp egyenesen haladtam a fõúton, mikor balról megállás után elém hajtott egy dobozos Opel. Megállni nem tudtam, az oldalába fúródtam 30 körüli tempóval. Röviden ennyi.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a hölgy nagyon készséges és segítõkész volt.
Most a biztosítós dolgokat intézem (bringás biztim is van). Remélem mielõbb újra Veletek tekerhetek, addig meg seggrakéta. :)

Legalább jól nézett ki :) Jól meg kellett volna pattintani a csajt :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

...jujj, mi történt? remélem nincs komoly bajod!

Köszi az együttérzést, szerencsére nincs, a vasnak viszont sajna lett.
Bringával mentem dolgozni reggel, mint szinte minden nap. Féltáv környékén egy faluban épp egyenesen haladtam a fõúton, mikor balról megállás után elém hajtott egy dobozos Opel. Megállni nem tudtam, az oldalába fúródtam 30 körüli tempóval. Röviden ennyi.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a hölgy nagyon készséges és segítõkész volt.
Most a biztosítós dolgokat intézem (bringás biztim is van). Remélem mielõbb újra Veletek tekerhetek, addig meg seggrakéta. :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Sajnos ma elütöttek autóval, szal a holnap nekem tuti kimarad. :(

...jujj, mi történt? remélem nincs komoly bajod!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Sajnos ma elütöttek autóval, szal a holnap nekem tuti kimarad. :(
Pedig nagyon mentem volna, igencsak penge társaság van kialakulóban.
A Janival meg ugye még sosem tekertem, hát sajna most is kimarad. Szívesen megismertem volna, sok jót hallottam róla. Mind1, csak ráér majd még valamikor a versenyzõ úr!! :D
Mindenkinek jó tekerést holnapra !!!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Csak azért esik mert tegnap lemostam, meg kicsit "karbantartottam" a gépet, most csili-vili. Holnapig....

Amúgy ilyen szopatós kormánycsapágyam még nem volt, 35 golyó lent + 35 golyó fent koszoru nélkül....

Én is láncot cseréltem (mostam) és kitakarítottam az egész hajtást. Hát sokáig nem lesz tiszta...

Fasza kis kormánycsapágyad lehet. Bíbelõdõs-tökörészõs. :D
Nekem egy zárt csapágyas BTS XC Elit kormcsap. van, azt 3 hete szedtem szét (mikor a Fox-ban olajat cseréltem) és az a szemét zárt csapágy széthullott!!! Aszittem megõrülök! 1db golyó persze elpattogott, de tudtam pótolni. Sajnos azóta nem is forog tökéletesen. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Amúgy ilyen szopatós kormánycsapágyam még nem volt, 35 golyó lent + 35 golyó fent koszoru nélkül....

Az nagyon jó. :D

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Elég sok esõ esett/esik. Biztos nem lesz sár... :D

Csak azért esik mert tegnap lemostam, meg kicsit "karbantartottam" a gépet, most csili-vili. Holnapig....

Failure is always an option.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

A lányom évzárójára megyek.

"Bringa!
Szólj annak a haverodnak, akinek nemrég volt a térdmûtéte. (Tudod, akivel hóban tekertünk.) Sajnos a nevét elfelejtettem."

Szabó Gabinak hívják, elvileg olvassa a toipkot.

Sziasztok!Mostantól nem csak olvasom,hanem tudok írni is.A csütörtöki túra engem is érdekel.Üdv:Sz.G.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."