Mi volt ? Picit bõvebben ? :confused:
semmi különös, ha lehet még a vasárnapinál is lassabb voltam - csak most még nem is éreztem jól magam a biciklin.
Mi volt ? Picit bõvebben ? :confused:
Egyre jobban tetszik a szingós mez+nadrág. Kérdezem az illetékeseket, lehetne vmi utánrendelésrõl, belépésrõl szó?
én megpróbálom gyorsan elfelejteni - életem egyik legsz...abb napját sikerült összehozni.
én megpróbálom gyorsan elfelejteni - életem egyik legsz...abb napját sikerült összehozni.
Láttam megjöttetek, milyen volt?
Sziasztok!Mostantól nem csak olvasom,hanem tudok írni is.A csütörtöki túra engem is érdekel.Üdv:Sz.G.
sziasztok holnap 17:30kor a kisfaludi kocsmánál lesz a találkozó
Ki az az Amstrong?
Legalább jól nézett ki Jól meg kellett volna pattintani a csajt
szia az amstrongot is hivd el
Köszi az együttérzést, szerencsére nincs, a vasnak viszont sajna lett.
Bringával mentem dolgozni reggel, mint szinte minden nap. Féltáv környékén egy faluban épp egyenesen haladtam a fõúton, mikor balról megállás után elém hajtott egy dobozos Opel. Megállni nem tudtam, az oldalába fúródtam 30 körüli tempóval. Röviden ennyi.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a hölgy nagyon készséges és segítõkész volt.
Most a biztosítós dolgokat intézem (bringás biztim is van). Remélem mielõbb újra Veletek tekerhetek, addig meg seggrakéta.
...jujj, mi történt? remélem nincs komoly bajod!
Sajnos ma elütöttek autóval, szal a holnap nekem tuti kimarad.
sziasztok holnap 17:30kor a kisfaludi kocsmánál lesz a találkozó
Csak azért esik mert tegnap lemostam, meg kicsit "karbantartottam" a gépet, most csili-vili. Holnapig....
Amúgy ilyen szopatós kormánycsapágyam még nem volt, 35 golyó lent + 35 golyó fent koszoru nélkül....
Az nagyon jó.Amúgy ilyen szopatós kormánycsapágyam még nem volt, 35 golyó lent + 35 golyó fent koszoru nélkül....
A sebesség mindent megold.
Elég sok esõ esett/esik. Biztos nem lesz sár...
A lányom évzárójára megyek.
"Bringa!
Szólj annak a haverodnak, akinek nemrég volt a térdmûtéte. (Tudod, akivel hóban tekertünk.) Sajnos a nevét elfelejtettem."
Szabó Gabinak hívják, elvileg olvassa a toipkot.