Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Miért nem mész akkor inkább SS-sel? :)

Tényleg nem kell túl sok áttétel oda, ha nem gyorsítgatsz feleslegesen. Szerintem 32/11nél nagyobb áttételt úgysem hajtasz és a 32es könnyebb, mint a 36os. :)

Már erre is gondoltam ... lehet a Dénesék nem hülyék ... ! Mondjuk 32-16 vagy 32-14
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én 36-t számoltam optimálisnak ... tavaly is 4 áttételt használtam egész versenyen ... akkor minek a többi?

Miért nem mész akkor inkább SS-sel? :)

Tényleg nem kell túl sok áttétel oda, ha nem gyorsítgatsz feleslegesen. Szerintem 32/11nél nagyobb áttételt úgysem hajtasz és a 32es könnyebb, mint a 36os. :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

24óráson szolóban én egy 32-es tányérral mennék. Teljesen lefedi az egész pályát.

Egy ilyennel szeretnél versenyezni? :D Nagyon el foglak így verni a versenyeken. :D

Én 36-t számoltam optimálisnak ... tavaly is 4 áttételt használtam egész versenyen ... akkor minek a többi?

Dehogy is akarok ilyen hintaszékkel menni! Csak szép és kész, jó nekem a fapados merev Kula! Az legalább gyors és mozog eleget :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nos!
Rendeltem 42;40 és 28;26 tányérokat. Asszem elõször kipróbálom a 42-28-t hátul 11-34-el ha gyenge vagyok hozzá akkor alakítom az áttételt.
42-26 vagy 40-26-ra.
Ami tuti, hogy a 24h-n 40-28-al fogok menni.

De még gondolkodom az XX váltókon és váltókaron ....... aztán lehet, hogy belegittelek és inkább elpréselem :)

24óráson szolóban én egy 32-es tányérral mennék. Teljesen lefedi az egész pályát.

Ez a Kannondél .... megint kijött valami fura bringával és ez is használhatónak tûnik .... asszem típust kell váltanom ....
Cannondale 2011: The Jekyll is back! - Ridemonkey.com

Egy ilyennel szeretnél versenyezni? :D Nagyon el foglak így verni a versenyeken. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

.......

Ez a Kannondél .... megint kijött valami fura bringával és ez is használhatónak tûnik .... asszem típust kell váltanom ....
Cannondale 2011: The Jekyll is back! - Ridemonkey.com

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

42-26 lesz?

És rakd be a meghajtás topikba is.

Nos!
Rendeltem 42;40 és 28;26 tányérokat. Asszem elõször kipróbálom a 42-28-t hátul 11-34-el ha gyenge vagyok hozzá akkor alakítom az áttételt.
42-26 vagy 40-26-ra.
Ami tuti, hogy a 24h-n 40-28-al fogok menni.

De még gondolkodom az XX váltókon és váltókaron ....... aztán lehet, hogy belegittelek és inkább elpréselem :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Így van majd kitaláljuk, mi is lenne a legjobb :) (a pálya járást hétköznap is meg tudjuk oldani, mondjuk jövõ héten hétfõn?)

A tányérok ... elvileg péntekre igazolták vissza (június 25.-re) ... de 26.-ig Németországban vagyok ... uh csak jövõ héten fogom átvenni :(

42-26 lesz?

És rakd be a meghajtás topikba is.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Egyszerre nehéz lesz pályát bejárni és gázlózni. :)
Majd kitaláljuk mi legyen. :)

Szép lett a faragott xtr. :) A tányérok mikor jönnek?

Köszi :D ... pár óra munkám és programozásom benne van, no meg egy üveg bor a felületkezelõnek :)

Így van majd kitaláljuk, mi is lenne a legjobb :) (a pálya járást hétköznap is meg tudjuk oldani, mondjuk jövõ héten hétfõn?)

A tányérok ... elvileg péntekre igazolták vissza (június 25.-re) ... de 26.-ig Németországban vagyok ... uh csak jövõ héten fogom átvenni :(
Még a csavar színén gondolkodom ... legyen a színes, vagy maradjon fekete ....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én is beállhatok a sorba? BTW: az XCO OB Pilisvörösváron lesz, Duna utáni héten megyek bejárni szombaton és vasárnap. Felfelé izmozós, lefelé egynyomos csiki-csuki :D Ha akarsz jöhetsz velem!

Akkor együtt kell mennünk? :)

Egyszerre nehéz lesz pályát bejárni és gázlózni. :)
Majd kitaláljuk mi legyen. :)

Szép lett a faragott xtr. :) A tányérok mikor jönnek?

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Legalább a hírTV-be bekerültem a BalatonBikeFest kapcsán, egy kép erejéig...:D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Na milyen hajtómû lett belõle? ..... És milyen hajtómûbõl lett?

Picasa Web Albums - 10608557920544745... - 2x10 hajt

Nagyon komoly a kivitelezés! Mindegy milyen átalakításokon megy át az eXTRa hajtókar, mindig jól néz ki. :D Ha készre van szerelve, szeretném meglesni a bringán is!
De ha már ennyire aprólékos lett, remélem nem valami átlagos tányér kerül rá! (..és most nem Zsolnay porcelánra gondolok..) :D

Gyere el hozzám adok valami külsõt ... én úgy sem tudom elhasználni õket :) voltam olyan marha régen, hogy azt hittem a gumin múlik az hogy hogyan mész ...
És ahogy múltak az évek rájöttem, hogy nem így van!

Esetleg szombaton át tudnék ugrani - ha Neked megfelel - és a "többi" dolgot is egy füst alatt lerendezhetnénk. Persze elõtte még fixáljuk. :)
Elõre is köszi!!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Na milyen hajtómû lett belõle? ..... És milyen hajtómûbõl lett?

Picasa Web Albums - 10608557920544745... - 2x10 hajt

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Most egy belsõdarab van odaragasztva, de nem nagyon bírja. Túl sok szál szakadt már szét. De asszem keresek valami ócska fost és szétszabdalom. :D
Köszi az ötletet!

Gyere el hozzám adok valami külsõt ... én úgy sem tudom elhasználni õket :) voltam olyan marha régen, hogy azt hittem a gumin múlik az hogy hogyan mész ...
És ahogy múltak az évek rájöttem, hogy nem így van!

A júli 10. lehet. Attól függ, hogy megyek-e akkor OX OB pályát bejárni. Mondjuk ha megyek gázlózni abból lehet durva tempó lesz, mert összeállunk néhányan a csapatból aztán végignyomjuk maxon. :D
A Cuha völgye még elég rondán néz ki, jelenleg nem lehet végigtekerni a leszakadt utak miatt.

Én is beállhatok a sorba? BTW: az XCO OB Pilisvörösváron lesz, Duna utáni héten megyek bejárni szombaton és vasárnap. Felfelé izmozós, lefelé egynyomos csiki-csuki :D Ha akarsz jöhetsz velem!

Végülis csak olyan idõt szeretnék menni, ami jobb, mint a pályacsúcs. :) Persze ha a terep is engedi.
De még változhatnak a tervek addig.

Akkor együtt kell mennünk? :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Végülis csak olyan idõt szeretnék menni, ami jobb, mint a pályacsúcs. :) Persze ha a terep is engedi.

Ehhez a bejegyzéshez nem fûznék kommentárt. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Max. -on?? Már pont akartam írni, hogy egy darabon mennék Veled... :D
Akkor asszem passzolnám a dolgot. :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A júli 10. lehet. Attól függ, hogy megyek-e akkor OX OB pályát bejárni. Mondjuk ha megyek gázlózni abból lehet durva tempó lesz, mert összeállunk néhányan a csapatból aztán végignyomjuk maxon. :D
A Cuha völgye még elég rondán néz ki, jelenleg nem lehet végigtekerni a leszakadt utak miatt.

Max. -on?? Már pont akartam írni, hogy egy darabon mennék Veled... :D
Akkor asszem passzolnám a dolgot. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Retro - júli 10.
Sima - aug 1.

És persze jól gondoltad, Rád is céloztam!!!! :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Ez a gázló mikor lesz?

Retro - júli 10.
Sima - aug 1.

És persze jól gondoltad, Rád is céloztam!!!! :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ez a gázló mikor lesz?

Egy másik külsõ oldalfalából vágj ki egy darabot és azt ragaszd rá pillanat ragasztóval belülrõl a Nobby-ra. Nekem is így van megragasztva a gumim elõl.

Most egy belsõdarab van odaragasztva, de nem nagyon bírja. Túl sok szál szakadt már szét. De asszem keresek valami ócska fost és szétszabdalom. :D
Köszi az ötletet!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ez a gázló mikor lesz?

Persze addig kéne szereznem két külsõt, mert a Nobby -ról elöl/hátul szakadnak le a maradék bütykök, az elsõn meg már akkora a csöcs az oldalfalon, hogy üt a gumi. :D

Egy másik külsõ oldalfalából vágj ki egy darabot és azt ragaszd rá pillanat ragasztóval belülrõl a Nobby-ra. Nekem is így van megragasztva a gumim elõl.