Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Ma voltam kint a Tomposon résztávozni. Hihetetlen a talaj, olyan homok van a lejtõ alján a házaknál, amilyet még nem láttam. Ahol nincs homok ott meg betonkemény a talaj, a gumim bütykei (conti mk) alig tudnak megkapaszkodni lefelé. Nedvesen jobb volt ez a rész, valaki locsolhatná :D .

Egyet értek Veled.
Jópár szakasz élvezhetõbb és bringázhatóbb volt vizesen. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma voltam kint a Tomposon résztávozni. Hihetetlen a talaj, olyan homok van a lejtõ alján a házaknál, amilyet még nem láttam. Ahol nincs homok ott meg betonkemény a talaj, a gumim bütykei (conti mk) alig tudnak megkapaszkodni lefelé. Nedvesen jobb volt ez a rész, valaki locsolhatná :D .

A sebesség mindent megold.

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Ide raktam fel képeket az új bambuszbringámról.

Nagyon szép lett az új Bamboo,gratulálok.Látom könnyebb lett az elözõnél,az alu. cuccok miatt.
Nekem most adta meg magát a bambusz üléscsõ.Nem tört el,csak meggyengült,csere lesz.
Tervezem a következõ bambuszt én is,29" kerekekkel és terepre.
Lassan tervezhetjük a következõ Velencei tó kört.
üdv.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Melyik biztosítótól voltak kint? Mert nem vagy köteles elfogadni a kárszakértõ becsült kárát! Ugye nem írtad alá a papírját? Lehet igazságügyi szakértõt kérni! Van ismerõsöm, ha kell a száma szóljál!

A bambusz brinyó a mostaniban van! :)
Még csak olyan papírt írtam alá, amin felsoroltuk, hogy mi sérült és mit kell még alaposabban szemügyre venni, rajzoltuk az esetet, ilyesmik. Árról még nem volt szó.
Pénteken tényleg nagyon tapló volt a pasas, ma meg mintha kicserélték volna. Ha gond lesz, azért megkereslek majd! Köszi a lehetõséget elõre is !!!

Ja ás Allianz...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ez az, amikor valakit megelõz a hírneve... :D
Köszi a kérdésed, most az agyam szállt el "picit". Kint volt a kárszakértõ, és felbaszta, de rendesen. Neki nem teljesen tiszta, hogy nem én voltam a vétkes. Bakker, a csaj is elismerte, mert teljesen nyilvánvaló. Neki nem..
Lábam amúgy már szinte teljesen rendben, de sajna a hétvégi verseny kimarad. Te mész ? Megnézni lehet, hogy kimegyek (vagy strand...).

Melyik biztosítótól voltak kint? Mert nem vagy köteles elfogadni a kárszakértõ becsült kárát! Ugye nem írtad alá a papírját? Lehet igazságügyi szakértõt kérni! Van ismerõsöm, ha kell a száma szóljál!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

a bambuszbike! az "egyetlen havi magazinban" :)

Aha ... én már 3 hónapja nem veszem, mert semmi extra nincsen benne ... egy kicsit lehúzásnak tartom a semmiért pénzt adni ... de a bambusz brinyós megveszem! Melyik számban lehet fellelni?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Nagggyon nagy!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Milyen újságban, és ki vagy mi?

a bambuszbike! az "egyetlen havi magazinban" :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én is szeretnék egy ilyen bringát! Milyen árba van egy ilyen váz?D

benn voltál az újságban is. grat! :)

ez is zsír!

Milyen újságban, és ki vagy mi?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

jóóóó... az olyan kétbalkezesek mint én, akik a láncolajozást is ritkán ússzák meg kéztörés nélkül :D, csak a legnagyobb áhítattal tudják bámulni a barkácsolásra képes kollégákat :)
"too proud to beg, too dumb to steel"

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Tetszetõs gépezet, nekem bejön! :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
benn voltál az újságban is. grat! :)

ez is zsír!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Voltam, csütörtökön (azóta csak száradt). Sár? Hol?
Rosszfelé bringázol. :)

Ma 2x esett kint, uh tökmindegy ... és amint hallottam a 18-22 fokban felhõs idõben annyira nem szárad ....
De tudom nektek öreg varacskos disznóknak ez nemgond, de én papírkutya bánom ezt .... :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Voltatok kint a V. hegységben? Én ma jöttem haza külföldrõl, kimentem és nagyon elcsodálkoztam ... mint egy kalap kaka úgy néz ki az egész... mindenhol víz és sár .... már el sem akarom képzelni milyen lesz a Duna Marci ... :(

Van pár sáros rész, de én személy szerint rosszabbra számítottam. Ma még az esõ is tett rá egy picit...
A paripát már nem is tudom mióta nem mostam le. Felesleges. Csak tekerés elõtt letöröm a nagyobb sárcsumbikat megy figyelek a láncra. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Voltatok kint a V. hegységben? Én ma jöttem haza külföldrõl, kimentem és nagyon elcsodálkoztam ... mint egy kalap kaka úgy néz ki az egész... mindenhol víz és sár .... már el sem akarom képzelni milyen lesz a Duna Marci ... :(

Voltam, csütörtökön (azóta csak száradt). Sár? Hol?
Rosszfelé bringázol. :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Arra legalább kevesebb a sár.
Popper úr olyan 13:00 körül lesz elérhetõ... én mondjuk olyan 15:00-ás indulásra gondoltam.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Ezek a biztosítósok sajnos már csak ilyenek, hogy mindig próbálkoznak minél kevesebbet fizetni. Remélem azért végül nem jössz ki rosszul belõle.
Kimegyünk holnap Kincsesre, bepróbálkozok a 88 km-rel, remélem az esõ sem fog esni közben... Gyere te is, aztán max. sörözünk délután.

Külön állatfaj!!! Tervezgettem, hogy leütöm és elásom hátul a kertben. :D
Lerajzoltam neki az esetet. Én mentem a fõúton, a csaj balról jött, táblája is volt, mégis elém vágott. Erre közli a pasi, hogy ez neki nem egyértelmû. Na itt majdnem lecsaptam ...
Ma elkerekeztem, és le is fényképeztem a helyszínt.Hátha így majd jobban érti.
A holnapi nap még képlékeny a mára tervezett buli miatt. Mindenképp terveztem, hogy kimegyek megnézni a versenyt. Ha tudok menni, akkor hívlak.
Mindenkinek jó versenyzést, tekergõzést ! Ki mit tervezett... :cool2:

hofbrau

hofbrau

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Ez az, amikor valakit megelõz a hírneve... :D
Köszi a kérdésed, most az agyam szállt el "picit". Kint volt a kárszakértõ, és felbaszta, de rendesen. Neki nem teljesen tiszta, hogy nem én voltam a vétkes. Bakker, a csaj is elismerte, mert teljesen nyilvánvaló. Neki nem..
Lábam amúgy már szinte teljesen rendben, de sajna a hétvégi verseny kimarad. Te mész ? Megnézni lehet, hogy kimegyek (vagy strand...).

Ezek a biztosítósok sajnos már csak ilyenek, hogy mindig próbálkoznak minél kevesebbet fizetni. Remélem azért végül nem jössz ki rosszul belõle.
Kimegyünk holnap Kincsesre, bepróbálkozok a 88 km-rel, remélem az esõ sem fog esni közben... Gyere te is, aztán max. sörözünk délután.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Esetleg du. Baglyas kör?

Arra legalább kevesebb a sár.
Popper úr olyan 13:00 körül lesz elérhetõ... én mondjuk olyan 15:00-ás indulásra gondoltam.