Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. July 07. - 09:41
bigcamera:
Egy 1,9-es Ritchey-t tudok felajánlani, a futófelületete jó.
Jut eszembe, nekem meg egy parasztbringa-villa kéne, de 20cm-nél nagyobb nyakhosszal. Orosz vázba lenne, úgyhogy "trekking" méret, de végül is mindegy. Van valakinek esetleg a fáskamrában?
kobike:
Ilyen tandemeztetésben és is benne lennék, az utóbbi idõben úgyis az ilyen "gyógybicikliztetés" irányába ment el a tevékenységem. Elég nehéz vagyok ahhoz, hogy az elejét lent tartsam, bár sajnos nem izomból, hanem hájból... Vegyük fel a kapcsolatot, úgyis szeretném megnézni a bambuszaidat. A héten szabin vagyok, úgyhogy nekem bármikor jó.
Ha szeretnék veletek menni este, akkor bele kell húznom a váltókar-javításba...
Posted 2010. July 07. - 09:35
bigcamera:
Egy 1,9-es Ritchey-t tudok felajánlani, a futófelületete jó.
Jut eszembe, nekem meg egy parasztbringa-villa kéne, de 20cm-nél nagyobb nyakhosszal. Orosz vázba lenne, úgyhogy "trekking" méret, de végül is mindegy. Van valakinek esetleg a fáskamrában?
kobike:
Ilyen tandemeztetésben és is benne lennék, az utóbbi idõben úgyis az ilyen "gyógybicikliztetés" irányába ment el a tevékenységem. Elég nehéz vagyok ahhoz, hogy az elejét lent tartsam, bár sajnos nem izomból, hanem hájból... Vegyük fel a kapcsolatot, úgyis szeretném megnézni a bambuszaidat. A héten szabin vagyok, úgyhogy nekem bármikor jó.
Ha szeretnék veletek menni este, akkor bele kell húznom a váltókar-javításba...
Posted 2010. July 06. - 23:25
sziasztok 18:00körül indulunk a nagyszombati és a budai út keresztedöszétöl velencei hegységbe
OK, én ott leszek.
Posted 2010. July 06. - 22:10
Posted 2010. July 06. - 22:00
Posted 2010. July 06. - 21:51
Mikor, merre és mennyit mentek?oké és holnap jöttök?
Kedves bringás társak!
Ha esetleg van feleslegessé vált új vagy használt, még futófelülettel rendelkezõ 26"-os terep külsõgumitok akkor kérlek írjatok privát üzenetet.
Sajnos a mostani garnitúrám már majdnem teljesen elkopott és szálszakadásos is több helyen, új garnitúrára pedig sajnos nem tellik.
(Nem ingyen gondoltam a használtat sem, de ha megszántok... egye fene. )
A segítséget elõre is köszönöm!
Egy darab kicsit kopott (de még simán jó) 2,24es wtb motoraptort fel tudok ajánlani. Így néz ki: Products - WTB
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. July 06. - 18:05
tehát nem árt ha aki irányít az nehezebb mint a hátsó, legalábbis nem husz kilóval könnyebb, mint a mi esetünkben
hát szerintem a magyar 14 év feletti népesség 90% nehezebb nálam, bár az elmúlt fél évben híztam 4-5 kilót
köszi az infot!
Posted 2010. July 06. - 17:54
Kobike, a tandemhez sok gyakorlás kell, vagy ha (picit) tudok biciklizni akkor gyorsan belejövök?
Van a házban egy vak fiú, de az anyja nem mer tandemezni, pedig akár Balcsikörre is mehetne az egyesületükkel.
Jó hogy felhozod as témát, korábban beszéltem az egyik látássérültekkel foglalkozó alapítványnál dolgozó hölggyel (asszem LARKE), és mondta hogy nagyon szívesen vennék, ha valaki bicikliztetné az érdeklõdõket tandemmel, ez nagy élmény lenne nekik. Azt mondta nekik van több tandemük, de nincs olyan "látó" aki segítene. Én sem mentem el egyszer sem... de ha valakinek van kedve és ideje hát hajrá.
Egyébként kicsit fura a hosszú tengelytáv, de meg lehet gyorsan szokni. Meg egy kis összeszokást is igényel, de kb. 10 perc után minden OK. Mondjuk amikor a feleségem akart elöl ülni akkor voltak problémáink...tehát nem árt ha aki irányít az nehezebb mint a hátsó, legalábbis nem husz kilóval könnyebb, mint a mi esetünkben
Posted 2010. July 06. - 17:16
Van a házban egy vak fiú, de az anyja nem mer tandemezni, pedig akár Balcsikörre is mehetne az egyesületükkel.
Posted 2010. July 06. - 16:55
Szia!A srác akivel tegnap tatálkoztunk lemondta.Nekem megfájdult a térdem ezért én most mondom le.Ugyhogy mi sajnos nem tudunk menni.Ha ti kimentek akkor jó szelet!Üdv:SZ.G.
oké és holnap jöttök?
Posted 2010. July 06. - 16:19
szia secutor megyünk ma tekerni?
Szia!A srác akivel tegnap tatálkoztunk lemondta.Nekem megfájdult a térdem ezért én most mondom le.Ugyhogy mi sajnos nem tudunk menni.Ha ti kimentek akkor jó szelet!Üdv:SZ.G.
Posted 2010. July 06. - 16:00
Posted 2010. July 06. - 14:39
Ha esetleg van feleslegessé vált új vagy használt, még futófelülettel rendelkezõ 26"-os terep külsõgumitok akkor kérlek írjatok privát üzenetet.
Sajnos a mostani garnitúrám már majdnem teljesen elkopott és szálszakadásos is több helyen, új garnitúrára pedig sajnos nem tellik.
(Nem ingyen gondoltam a használtat sem, de ha megszántok... egye fene. )
A segítséget elõre is köszönöm!
Posted 2010. July 05. - 21:36
Posted 2010. July 05. - 21:30
Még soha nem tekertem azon az úton, de elég sokat járok arrafelé autóval. A kamion és teherautó forgalom elég nagy, csúcsidõben nagyon nagy a személyautó forgalom is és ezeknek megfelelõen elég nyomvályús az út.Meg tudnátok mondani, hogy a Szfvár-Dunaújváros (62-es) út kerékpáros szempontból milyen?
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. July 05. - 21:29
Meg tudnátok mondani, hogy a Szfvár-Dunaújváros (62-es) út kerékpáros szempontból milyen?
Gyakran járok arra busszal/kocsival és személy szerint én semmiképp sem merészkednék rá bringával.
Rettentõ forgalmas és szar minõségû. Igazi magyar fõút.
Posted 2010. July 05. - 19:30
Posted 2010. July 04. - 21:27
Gratulálok a Duna maratont leküzdõknek és persze a mai Vhg-s "bandának" is! Volt valaki "piknikezni?"
Köszi szépen bár nincsen mire büszkének lennem .... el is tévedtem (tévedtünk Janival éz volt vagy 8perc) na meg vagy 15 perccel jobbat is kellet volna mennem. (ez a 15p valahogy most benne maradt a pályában)
A Duna Eddig sem volt a kedvenc versenyem, de most a teljesítményem is egy kalap sz@r volt ... valahogy nem ment ma!
Hiába kövér vagyok és gyenge .... :confused:
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X