Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts
Már megint csak homokórázik nekem ez az izé, ha idézettel akarok válaszolni, úgyhogy egyben:

bigcamera:

Egy 1,9-es Ritchey-t tudok felajánlani, a futófelületete jó.
Jut eszembe, nekem meg egy parasztbringa-villa kéne, de 20cm-nél nagyobb nyakhosszal. Orosz vázba lenne, úgyhogy "trekking" méret, de végül is mindegy. Van valakinek esetleg a fáskamrában?

kobike:

Ilyen tandemeztetésben és is benne lennék, az utóbbi idõben úgyis az ilyen "gyógybicikliztetés" irányába ment el a tevékenységem. Elég nehéz vagyok ahhoz, hogy az elejét lent tartsam, bár sajnos nem izomból, hanem hájból... Vegyük fel a kapcsolatot, úgyis szeretném megnézni a bambuszaidat. A héten szabin vagyok, úgyhogy nekem bármikor jó.

Ha szeretnék veletek menni este, akkor bele kell húznom a váltókar-javításba...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts
Már megint csak homokórázik nekem ez az izé, ha idézettel akarok válaszolni, úgyhogy egyben:

bigcamera:

Egy 1,9-es Ritchey-t tudok felajánlani, a futófelületete jó.
Jut eszembe, nekem meg egy parasztbringa-villa kéne, de 20cm-nél nagyobb nyakhosszal. Orosz vázba lenne, úgyhogy "trekking" méret, de végül is mindegy. Van valakinek esetleg a fáskamrában?

kobike:

Ilyen tandemeztetésben és is benne lennék, az utóbbi idõben úgyis az ilyen "gyógybicikliztetés" irányába ment el a tevékenységem. Elég nehéz vagyok ahhoz, hogy az elejét lent tartsam, bár sajnos nem izomból, hanem hájból... Vegyük fel a kapcsolatot, úgyis szeretném megnézni a bambuszaidat. A héten szabin vagyok, úgyhogy nekem bármikor jó.

Ha szeretnék veletek menni este, akkor bele kell húznom a váltókar-javításba...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

sziasztok 18:00körül indulunk a nagyszombati és a budai út keresztedöszétöl velencei hegységbe

OK, én ott leszek.
Failure is always an option.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok 18:00körül indulunk a nagyszombati és a budai út keresztedöszétöl velencei hegységbe

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

oké és holnap jöttök?

Üdv!
Nekem lehet, hogy ok olyan 1/2 6 körül.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

oké és holnap jöttök?

Mikor, merre és mennyit mentek?

Kedves bringás társak!

Ha esetleg van feleslegessé vált új vagy használt, még futófelülettel rendelkezõ 26"-os terep külsõgumitok akkor kérlek írjatok privát üzenetet.
Sajnos a mostani garnitúrám már majdnem teljesen elkopott és szálszakadásos is több helyen, új garnitúrára pedig sajnos nem tellik.
(Nem ingyen gondoltam a használtat sem, de ha megszántok... egye fene. :D)
A segítséget elõre is köszönöm!

Egy darab kicsit kopott (de még simán jó) 2,24es wtb motoraptort fel tudok ajánlani. Így néz ki: Products - WTB

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

tehát nem árt ha aki irányít az nehezebb mint a hátsó, legalábbis nem husz kilóval könnyebb, mint a mi esetünkben :)

hát szerintem a magyar 14 év feletti népesség 90% nehezebb nálam, bár az elmúlt fél évben híztam 4-5 kilót :D
köszi az infot!
"too proud to beg, too dumb to steel"

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Kobike, a tandemhez sok gyakorlás kell, vagy ha (picit) tudok biciklizni akkor gyorsan belejövök?
Van a házban egy vak fiú, de az anyja nem mer tandemezni, pedig akár Balcsikörre is mehetne az egyesületükkel.

Jó hogy felhozod as témát, korábban beszéltem az egyik látássérültekkel foglalkozó alapítványnál dolgozó hölggyel (asszem LARKE), és mondta hogy nagyon szívesen vennék, ha valaki bicikliztetné az érdeklõdõket tandemmel, ez nagy élmény lenne nekik. Azt mondta nekik van több tandemük, de nincs olyan "látó" aki segítene. Én sem mentem el egyszer sem... de ha valakinek van kedve és ideje hát hajrá.
Egyébként kicsit fura a hosszú tengelytáv, de meg lehet gyorsan szokni. Meg egy kis összeszokást is igényel, de kb. 10 perc után minden OK. Mondjuk amikor a feleségem akart elöl ülni akkor voltak problémáink...tehát nem árt ha aki irányít az nehezebb mint a hátsó, legalábbis nem husz kilóval könnyebb, mint a mi esetünkben :)
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Kobike, a tandemhez sok gyakorlás kell, vagy ha (picit) tudok biciklizni akkor gyorsan belejövök?
Van a házban egy vak fiú, de az anyja nem mer tandemezni, pedig akár Balcsikörre is mehetne az egyesületükkel.
"too proud to beg, too dumb to steel"

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Szia!A srác akivel tegnap tatálkoztunk lemondta.Nekem megfájdult a térdem ezért én most mondom le.Ugyhogy mi sajnos nem tudunk menni.Ha ti kimentek akkor jó szelet!Üdv:SZ.G.

oké és holnap jöttök?

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

szia secutor megyünk ma tekerni?

Szia!A srác akivel tegnap tatálkoztunk lemondta.Nekem megfájdult a térdem ezért én most mondom le.Ugyhogy mi sajnos nem tudunk menni.Ha ti kimentek akkor jó szelet!Üdv:SZ.G.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
szia secutor megyünk ma tekerni?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Kedves bringás társak!

Ha esetleg van feleslegessé vált új vagy használt, még futófelülettel rendelkezõ 26"-os terep külsõgumitok akkor kérlek írjatok privát üzenetet.
Sajnos a mostani garnitúrám már majdnem teljesen elkopott és szálszakadásos is több helyen, új garnitúrára pedig sajnos nem tellik.
(Nem ingyen gondoltam a használtat sem, de ha megszántok... egye fene. :D)
A segítséget elõre is köszönöm!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Kösz, akkor lehet, hogy inkább megyek egy pár km-el többet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meg tudnátok mondani, hogy a Szfvár-Dunaújváros (62-es) út kerékpáros szempontból milyen?

Még soha nem tekertem azon az úton, de elég sokat járok arrafelé autóval. A kamion és teherautó forgalom elég nagy, csúcsidõben nagyon nagy a személyautó forgalom is és ezeknek megfelelõen elég nyomvályús az út.

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Meg tudnátok mondani, hogy a Szfvár-Dunaújváros (62-es) út kerékpáros szempontból milyen?

Gyakran járok arra busszal/kocsival és személy szerint én semmiképp sem merészkednék rá bringával.
Rettentõ forgalmas és szar minõségû. Igazi magyar fõút. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Gratulálok a Duna maratont leküzdõknek és persze a mai Vhg-s "bandának" is! Volt valaki "piknikezni?"

Köszi szépen bár nincsen mire büszkének lennem .... el is tévedtem (tévedtünk Janival éz volt vagy 8perc) na meg vagy 15 perccel jobbat is kellet volna mennem. (ez a 15p valahogy most benne maradt a pályában)
A Duna Eddig sem volt a kedvenc versenyem, de most a teljesítményem is egy kalap sz@r volt ... valahogy nem ment ma!
Hiába kövér vagyok és gyenge .... :( :confused:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok valaki megy hétvégén gázlóra ?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Gratulálok a Duna maratont leküzdõknek és persze a mai Vhg-s "bandának" is! Volt valaki "piknikezni?"