Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Kobike kollega!

Ma rakom össze az országútit. Nincs spacerem a villára, mert odaadtam munkatársamnak. Hétvégi tekerés kilõve. Holnap veszek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Schurter szingóval megy szóval valószínû hogy a szoklák szúrták át a gumiját

Tegyen bele löttyöt.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Délután 14-órai indulást terveztünk.Találkozó a szokott helyen,Budai-Lövölde sarok.Ha jó az idõpont gyertek,ha nem akkor tudunk még rajta alakitani.Üdv!

Nekem OK, ott leszek. Viszek pumpát... :)
Failure is always an option.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Valóban nagy meglepetés. Jó cuccokat szedhet a spanyol. :) Schurter meg jobban járt volna ha ha igazi ust-vel megy.

Schurter szingóval megy szóval valószínû hogy a szoklák szúrták át a gumiját
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hoppá! aki kicsit figyelemmel követi a bringás sportéletet azt biztos mellbevágta a hír hogy Hermida lett a 2010-es XC vörld csempion! Schurter és Absalon le is szorultak a dobogóról! Az öreg poéngyáros még mindig tud nagyot alkotni:)

Valóban nagy meglepetés. Jó cuccokat szedhet a spanyol. :) Schurter meg jobban járt volna ha ha igazi ust-vel megy.

A sebesség mindent megold.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Hoppá! aki kicsit figyelemmel követi a bringás sportéletet azt biztos mellbevágta a hír hogy Hermida lett a 2010-es XC vörld csempion! Schurter és Absalon le is szorultak a dobogóról! Az öreg poéngyáros még mindig tud nagyot alkotni:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Délután 14-órai indulást terveztünk.Találkozó a szokott helyen,Budai-Lövölde sarok.Ha jó az idõpont gyertek,ha nem akkor tudunk még rajta alakitani.Üdv!

Részemrõl eddig ok.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Ez beszarás! :D

link
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

AZt hittem ide soha nem jutunk el .... dupla fék elöl ....

www.velo.hu

Gyönyörû pacik és okos megoldások.
A dupla 8 dugattyús, karbon tárcsás fék nem tudom mi a bánatnak kell egy bringára, de ettõl függetlenül tetszik. ;)
Úgy 5 éve találkoztam már dupla elsõ fékkel, de az nagy valószínûséggel home made lehetett.
Azért az a fekete speckó tventinájner is elég szép. Kipróbálnám, hogy milyen óriáskeréken ülni. :D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Na de majd talán holnap. Secutor mi a helyzet, délelõtt vagy délután?

"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

www.velo.hu

szia ez igen de még a bringák milyen durván jók

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

www.velo.hu
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Igen, a holnappal kapcsolatban én is informálódnék. Szívesen csatlakozom.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
"Csak õ is otthon biztonságos helyen tárolja, mint én a pumpámat "

Ez tényleg így volt.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
"17:04-kor a városhatárban elkezdett esni az esõ. "

Addigra hazaértem, meg a fiam is; hamarabb érkeztek.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok kár hogy nem tudtam menni biztos jó buli volt

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Pedig Bringának van egy frankó patronos adaptere amely mindegyik szelephez jó :)

Csak õ is otthon biztonságos helyen tárolja, mint én a pumpámat :)
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Na ja, de az izgalmak elõtte voltak....
Kaptam egy defektet, tartalék belsõm volt, de a pumpámat itthon felejtettem, a többieknek meg csak autószelepes volt. Az autószelepes belsõ nem jó a felnimhez. Bálint szétvágta a tartalék belsõjét és a szelepet rákötöztük egy gumicsikkal az én szelepemre. Ezzel sikerült kb. fél bart belelehelni és le tudtam jönni a hegyröl úgy hogy végig kormány fölött volt a testsúlyom. Pákozdon aztán kisegítettek egy kompresszorral (persze autószeleppel), de a már begyakorolt módszerrel sikerült használhatóra fujni. Otthon megmértem, ez 1,2 bar volt. Mondjuk az egyik kanyarban majdnem le is fordult...

Köszönet Bigcamerának és Bringának a belsõért, a kitartó pumpálásért az ötletességért meg mindenért :)

Szép kis Macgyver feladat volt.
Csak itthon jutott eszembe, hogy a hátsó tárcsámon miszlikbe aprított gumma egy fasza kis light weight cucc volt, de hát a cél érdekében áldozatot kellett hozni. Legközelebb okosabbak leszünk. :)
Szép volt srácok. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Na ja, de az izgalmak elõtte voltak....
Kaptam egy defektet, tartalék belsõm volt, de a pumpámat itthon felejtettem, a többieknek meg csak autószelepes volt. Az autószelepes belsõ nem jó a felnimhez. Bálint szétvágta a tartalék belsõjét és a szelepet rákötöztük egy gumicsikkal az én szelepemre. Ezzel sikerült kb. fél bart belelehelni és le tudtam jönni a hegyröl úgy hogy végig kormány fölött volt a testsúlyom. Pákozdon aztán kisegítettek egy kompresszorral (persze autószeleppel), de a már begyakorolt módszerrel sikerült használhatóra fujni. Otthon megmértem, ez 1,2 bar volt. Mondjuk az egyik kanyarban majdnem le is fordult...

Köszönet Bigcamerának és Bringának a belsõért, a kitartó pumpálásért az ötletességért meg mindenért :)

Pedig Bringának van egy frankó patronos adaptere amely mindegyik szelephez jó :)

Egyszer mi is jártunk hasonló módon Bringával ... Ott géllel és müzlis papírral próbáltunk defektet javítani. :)
Ez Jani ötlete volt, én meg megpróbáltam megcsinálni ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X