Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. szeptember 05. - 12:06
Ma rakom össze az országútit. Nincs spacerem a villára, mert odaadtam munkatársamnak. Hétvégi tekerés kilõve. Holnap veszek.
Írta 2010. szeptember 05. - 10:54
Schurter szingóval megy szóval valószínû hogy a szoklák szúrták át a gumiját
Tegyen bele löttyöt.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 05. - 10:26
Délután 14-órai indulást terveztünk.Találkozó a szokott helyen,Budai-Lövölde sarok.Ha jó az idõpont gyertek,ha nem akkor tudunk még rajta alakitani.Üdv!
Nekem OK, ott leszek. Viszek pumpát...
Írta 2010. szeptember 05. - 09:01
Valóban nagy meglepetés. Jó cuccokat szedhet a spanyol. Schurter meg jobban járt volna ha ha igazi ust-vel megy.
Schurter szingóval megy szóval valószínû hogy a szoklák szúrták át a gumiját
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. szeptember 05. - 00:47
Hoppá! aki kicsit figyelemmel követi a bringás sportéletet azt biztos mellbevágta a hír hogy Hermida lett a 2010-es XC vörld csempion! Schurter és Absalon le is szorultak a dobogóról! Az öreg poéngyáros még mindig tud nagyot alkotni:)
Valóban nagy meglepetés. Jó cuccokat szedhet a spanyol. Schurter meg jobban járt volna ha ha igazi ust-vel megy.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 04. - 23:13
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. szeptember 04. - 22:02
Délután 14-órai indulást terveztünk.Találkozó a szokott helyen,Budai-Lövölde sarok.Ha jó az idõpont gyertek,ha nem akkor tudunk még rajta alakitani.Üdv!
Részemrõl eddig ok.
Írta 2010. szeptember 04. - 22:01
Írta 2010. szeptember 04. - 21:47
AZt hittem ide soha nem jutunk el .... dupla fék elöl ....
www.velo.hu
Gyönyörû pacik és okos megoldások.
A dupla 8 dugattyús, karbon tárcsás fék nem tudom mi a bánatnak kell egy bringára, de ettõl függetlenül tetszik.
Úgy 5 éve találkoztam már dupla elsõ fékkel, de az nagy valószínûséggel home made lehetett.
Azért az a fekete speckó tventinájner is elég szép. Kipróbálnám, hogy milyen óriáskeréken ülni.
Írta 2010. szeptember 04. - 21:19
Na de majd talán holnap. Secutor mi a helyzet, délelõtt vagy délután?
Írta 2010. szeptember 04. - 21:13
AZt hittem ide soha nem jutunk el .... dupla fék elöl ....
www.velo.hu
szia ez igen de még a bringák milyen durván jók
Írta 2010. szeptember 04. - 20:56
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. szeptember 04. - 20:47
Na de majd talán holnap. Secutor mi a helyzet, délelõtt vagy délután?
Igen, a holnappal kapcsolatban én is informálódnék. Szívesen csatlakozom.
Írta 2010. szeptember 04. - 20:21
Írta 2010. szeptember 04. - 20:12
Ez tényleg így volt.
Írta 2010. szeptember 04. - 20:11
Addigra hazaértem, meg a fiam is; hamarabb érkeztek.
Írta 2010. szeptember 04. - 20:10
Írta 2010. szeptember 04. - 20:08
Pedig Bringának van egy frankó patronos adaptere amely mindegyik szelephez jó
Csak õ is otthon biztonságos helyen tárolja, mint én a pumpámat
Írta 2010. szeptember 04. - 19:55
Na ja, de az izgalmak elõtte voltak....
Kaptam egy defektet, tartalék belsõm volt, de a pumpámat itthon felejtettem, a többieknek meg csak autószelepes volt. Az autószelepes belsõ nem jó a felnimhez. Bálint szétvágta a tartalék belsõjét és a szelepet rákötöztük egy gumicsikkal az én szelepemre. Ezzel sikerült kb. fél bart belelehelni és le tudtam jönni a hegyröl úgy hogy végig kormány fölött volt a testsúlyom. Pákozdon aztán kisegítettek egy kompresszorral (persze autószeleppel), de a már begyakorolt módszerrel sikerült használhatóra fujni. Otthon megmértem, ez 1,2 bar volt. Mondjuk az egyik kanyarban majdnem le is fordult...
Köszönet Bigcamerának és Bringának a belsõért, a kitartó pumpálásért az ötletességért meg mindenért
Szép kis Macgyver feladat volt.
Csak itthon jutott eszembe, hogy a hátsó tárcsámon miszlikbe aprított gumma egy fasza kis light weight cucc volt, de hát a cél érdekében áldozatot kellett hozni. Legközelebb okosabbak leszünk.
Szép volt srácok.
Írta 2010. szeptember 04. - 19:51
Na ja, de az izgalmak elõtte voltak....
Kaptam egy defektet, tartalék belsõm volt, de a pumpámat itthon felejtettem, a többieknek meg csak autószelepes volt. Az autószelepes belsõ nem jó a felnimhez. Bálint szétvágta a tartalék belsõjét és a szelepet rákötöztük egy gumicsikkal az én szelepemre. Ezzel sikerült kb. fél bart belelehelni és le tudtam jönni a hegyröl úgy hogy végig kormány fölött volt a testsúlyom. Pákozdon aztán kisegítettek egy kompresszorral (persze autószeleppel), de a már begyakorolt módszerrel sikerült használhatóra fujni. Otthon megmértem, ez 1,2 bar volt. Mondjuk az egyik kanyarban majdnem le is fordult...
Köszönet Bigcamerának és Bringának a belsõért, a kitartó pumpálásért az ötletességért meg mindenért
Pedig Bringának van egy frankó patronos adaptere amely mindegyik szelephez jó
Egyszer mi is jártunk hasonló módon Bringával ... Ott géllel és müzlis papírral próbáltunk defektet javítani.
Ez Jani ötlete volt, én meg megpróbáltam megcsinálni ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X