Igen! Hová menjek ?
Na akkor összejöttünk
Bálinttal megbeszéltem, 3/4 8-ra megyek hozzá, felrakjuk a bringatartót meg a bringáinkat és a Budai-Lövölde sarkon lévõ benzinkúton 8 körül összeszedünk benneteket. OK?
Igen! Hová menjek ?
Upsz....tényleg. Akkor valóban 8-kor kell indulni.
Ha Bálint bringaszállítóját felrakjuk a kocsimra (ismét ) akkor már +3 emberes vagyok
Ha velünk jössz még egy hely marad is. Pugetto, velünk tartasz?
Upsz....tényleg. Akkor valóban 8-kor kell indulni.
Ha Bálint bringaszállítóját felrakjuk a kocsimra (ismét ) akkor már +3 emberes vagyok
Ha velünk jössz még egy hely marad is. Pugetto, velünk tartasz?
A sebesség mindent megold.
10kor van a rajt. Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT
Amit linkeltetek az a 2009es kiírás.
Beszéltem Baluval. Nem jön, még mindig beteg.
A kocsimat jelenleg javítják (múlt héten Pesten belém jöttek, aztán kicsit megnyomódott a hátulja). Hálás lennék ha valaki el tudna vinni.
Este leszek újra gép elõtt, addig ha van valami a telefonszámom 20-2034054.
A rajt 10:45-kor van, háromnegyed óra alatt simán odaérünk, 9-es indulás elég, nem?
Meg talán én is...Ha megyek akkor autóval; kb 2 fõt tudnék vinni "bringástul"; indulás 8-kor. (Ne vegyétek kp.-nek, változhat)
Jó lenne ha ma estig mindenki megírná jön-e, hogy minél kevesebb kocsival meg tudjuk oldani. Eddig:
- Jani
- Csabber (+1 embert tud vinni)
- Én (+1 embert tud vinni)
A vacillálók:
- Bringa (ha igen +2 embert tud vinni)
- Bigcamera
- Balu
Secutor, tudsz jönni?
Egy kollegát bringával tudok vinni Golffal!
1.) DH belsõ lefelé jó, de szúrás ellen nem véd és nehéz ...
2.) A lötyis belsõ türhetõ, de nagyobb lyukakat nem tömít el és összeragad a külsõvel a belsõ + nehéz és nem véd felütés ellen ...
3.) A defektgátló szalag ua, mint Joe, csak egy idõ után elporlasztja a belsõt is ...
A tökéletes megoldás UST és a defekt elfelejtve örökre (na jó 3-4 évente 1db)
A másik Bálint nem 100%-hogy megy ... nem javul ... már levegõt sem kap ...
A tökéletes megoldás UST és a defekt elfelejtve örökre (na jó 3-4 évente 1db)
Na most olyat kérdezek, hogy kettéáll a fületek
Belsõ gumi téma!
Én egy elég rendetlen XC-s vagyok, edzésekre, de még maratonokra is mindenféle felszerelés nélkül megyek, se pumpa, se pótbelsõ, se semmi. Egyszer majd biztos jól megszívom egy defekttel, de azért próbálok ellene tenni valamit (pumpát már vettem )
Valami jó defekttûrõ belsõ kerestem és a következõt találtam:
- 1,5 mm vastagfalú belsõ, mint a DH-sok, meg FR-osok használnak
- Joe tejével feltöltött belsõ, ami ugye "azonnal" tömít
- és még pluszban ezeket meg lehet spékelni egy aramid (könnyû és kemény) mûanyag szalaggal, ami a külsõ és a belsõ között van
A belsõ súlya így kb. 300 gramm lesz, ami engem nem zavar, a defektmegelõzés fontosabb nekem.
Kérdés:
melyik jobb és miért, vagy ki mit javasol?
A másik Bálint nem 100%-hogy megy ... nem javul ... már levegõt sem kap ...A másik Bálint is beteg. Én másfél hete voltam beteg. Kb 2 nap alatt meg lehet belõle gyógyulni. Szóval gyere.
Szombaton ki jön Kisgyónba?
Szombaton ki jön Kisgyónba?
Az derék! Nem tudom akarom-e ezt.
Gyenge vagyok én ehhez.
Milyen külsõt javasolsz?
(sok lehetõségem nincs, de akkor is )
Igazi erõpálya. Rossz minõségû aszfalton fel, kis rázós kavicsos út, aztán újra aszfalt lefelé. Nem lehet pihenni. Körönként kicsit több mint 200m szintemelkedés van. 2,5 óra alatt le lehet nyomni ha végig kényszerítve vagy arra hogy maxon menjél. Egyébként meg 2:40-3:00.
1 hete nem tekertem és még gyöszös is vagyok... Még a csajok is le fognak hagyni.
Mennyire húzós a terep?
A másik Bálint is beteg. Én másfél hete voltam beteg. Kb 2 nap alatt meg lehet belõle gyógyulni. Szóval gyere.