5ml kell bele.
Igen, tudom, de a Szakonyi ezt nem tudja.
Inkább kértem többet. Kelleni fog a szivacs gyûrûkhöz is, meg ki tudja még mire kellhet.
5ml kell bele.
Ha eddig kibírtam 100-as stucnival, akkor vasárnap is ki fogom (bár sokkal jobb lenne a 90). Na meg 31.8-as a kormányom, azt meg nem akarom most cserélgetni.
Szombat kora reggel kipróbálom a Rebát is, hogy vasárnapra ne legyen gáz.
Ma meló után beugrottam a Szakonyihoz, kaptam tõle ~2dl 85W-s olajat (fox fluid helyett lesz), úgyhogy végre állhatok neki a rókának.
A sebesség mindent megold.
Üdv!
Megnézem; a piroson most egy 90-es rockrider (decathlonos) van, 25,4-es befogóval. Elõtúrom a régit, vasárnap már tesztelheted. A Foxod v fékes? Már nem emlékszem olyan régen találkoztunk.
Esetleg valakinek nincs elfekvõben egy 90mm -es, 5°-os emelésû stucnija? Befogóméret mindegy.
Csak kipróbálnám, nem vételre.
Köszi,
B
Erröl csak az jut eszembe, hogy régen egyszer panaszkodtam a háziorvosomnak, hogy ha itt megnyomom a hasam akkor fáj. Azt mondta, hogy akkor ne nyomkodjam...
Tehát ne engedd el
Amúgy biztos az elsõ kerék kiegyensúlyozatlan, csak azt kell megtalálnod melyik része.
barcsak mehetnek, de lenyomott egy flu es aztan maradt belole egy tudogyuszi.
de ha mar irok, tudnatok segiteni, valami furcsara lettem figyelmes:
ha nem fogom a kormanyt es gurulok egyszeru aszfaltos uton mondjuk normal sebesseggel akkor el kezd tancolni a kormany es egyre jobban belendul. jobbra balra rangat, aztan meg kell fognom, mert kulonben elszallok. a kerekben nincs nyolcas, nem laza... arra gondoltam a telo csavarodik. egy egyszeru telo-m van, suntour, amit a Kelly's-hez adtak meg anno.
szoval tudjatok mitol lehet?
Nekem a szakadt (csöcsös) oldalfalú gumi csinálta ezt. 30km/h felett nem lehetett elengedni a kormányt.
Lehet szálszakadásos a gumid. A gumiba sincs nyolcas?
barcsak mehetnek, de lenyomott egy flu es aztan maradt belole egy tudogyuszi.
de ha mar irok, tudnatok segiteni, valami furcsara lettem figyelmes:
ha nem fogom a kormanyt es gurulok egyszeru aszfaltos uton mondjuk normal sebesseggel akkor el kezd tancolni a kormany es egyre jobban belendul. jobbra balra rangat, aztan meg kell fognom, mert kulonben elszallok. a kerekben nincs nyolcas, nem laza... arra gondoltam a telo csavarodik. egy egyszeru telo-m van, suntour, amit a Kelly's-hez adtak meg anno.
szoval tudjatok mitol lehet?
barcsak mehetnek, de lenyomott egy flu es aztan maradt belole egy tudogyuszi.Akkor legyen a korai ebédes verzió, fél kettõkor a buszmegállóból.
Ki jön még?
Részemrõl mindegy az indulás.
Akár reggel 9-10 is lehet, de 1-2 is oké.
Vagy elõre hozom az ebédet, vagy tolom.
Szépen hát, jól megcsináltam
Ha 160-as tárcsa után fura, akkor nekem milyen lesz V-fék után, ha egyszer végre elkészül...
Vasárnap mikor induljunk? 1 körül? 5-kor már sötét van...
Szépen mozog a Reba! Reggel megnéztem, a légnyomás nem csökkent.
A 185-ös tárcsa baromi fura a 160 után. Elég harapós, de meg lehet szokni.
Vettem egy hibás Rebát amit rendberaktam és a Bálint leteszteli, egyben kiderül segít-e neki egy 2cm-el magasabb villa.
Mivel ez IS felfogatásos, neki meg PM adaptere van a 160-as tárcsájához, így egyszerübb ha az én kerekemet is berakja a 180-as tárcsával és a hozzá való adapterrel. Egyben kipróbálhatja milyen UST-s kerékkel menni.
Szóval kicsit megkavartuk, de egy csómó legyet ütünk egyszerre
Ti nem úgy szoktátok beállítani az agyat (persze ami nem ipari csapágyas) hogy kicsit kottyanjon, és ha berakja az ember a bringába és ráhúzza a gyorszárat akkor lesz pont jó?
A sebesség mindent megold.
Ha rendesen meghúzod a gyorszárat pont jó lesz.
Ha rendesen meghúzod a gyorszárat pont jó lesz.
Légy tömeggyilkosság.
Gábor. Kicsit kottyan az elsõ kereked. Észrevetted? Aztán lehet, hogy elmúlik, ha meghúzom erõsebben a gyorszárat.
Majd megnézem, nehogy elrontsam.
Vettem egy hibás Rebát amit rendberaktam és a Bálint leteszteli, egyben kiderül segít-e neki egy 2cm-el magasabb villa.
Mivel ez IS felfogatásos, neki meg PM adaptere van a 160-as tárcsájához, így egyszerübb ha az én kerekemet is berakja a 180-as tárcsával és a hozzá való adapterrel. Egyben kipróbálhatja milyen UST-s kerékkel menni.
Szóval kicsit megkavartuk, de egy csómó legyet ütünk egyszerre