...na ugye, én mindig mondtam, hogy csak azért vagytok gyorsabbak nálam lefelé, mert el vagytok hízva

...na ugye, én mindig mondtam, hogy csak azért vagytok gyorsabbak nálam lefelé, mert el vagytok hízva
De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ...
![]()
Max jól megyek majd a sík idõfutamokon
Aztán a végén meglátod, hogy milyen az amikor nem edzed túl magad és tudsz menni.
![]()
Hó-hó, szponzor jelölt leszel?
- He-He-He ... sajnos ilyen annak a sorsa aki új termékek-rendszerek prototípus gyártásával foglalkozik ... ez van ilyen ez show bussiness ...
- ebben a görgõ is benne van 27km/h-val számolva. 7-18 ill 19-ig melózok, utána meg már nem tudom rávenni magamat sajnos, mert fáradt vagyok
- De ennek is van elõnye ... van egy raklap pénzem... majd lemegyek a sarki gyógynövénybe és veszek valami csodaszert+az emlékezet (a szervezet nem felejt) és már ott is leszek
- Ha nem akkor majd duzzasztom a tömeget és gratulálok nektek a célba, mikor elõbb beértek a hosszúról, mint én a rövidrõl vagy középrõl ...legalább lesz erõsebb nálam a megyében, de gazdagabb nem hiszem
ui.: De vannak erõs tanítványaim, uh jaj lesz nektek nyugi ... reinkarnálodok ...!!!!!
A sebesség mindent megold.
ennyire sokat dolgozol?
ennyi km-em nekem is van majdnem - a futással együtt
Szerintem a görgõzése nincs benne ebben.
akkor lehet, hogy lemaradt az, hogy emellé még van 50 óra görgõ?
Lehet. Csak azért, mert a Bálintnál nem tudni, hogy mennyi a kevés, mert 10órás hét nála pihenõhét.
![]()
Persze lehet, hogy mégis csak ennyit ment, de az már tényleg elég kevés, mert nekem van kb ennyi km-em kint úgy, hogy 3 hetet pihentem is és csak heti egyszer megyek ki tekerni.
akkor lehet, hogy lemaradt az, hogy emellé még van 50 óra görgõ?
akkor lehet, hogy lemaradt az, hogy emellé még van 50 óra görgõ?Szerintem a görgõzése nincs benne ebben.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hy Fezso!
A stucni csere sikerült?
ennyire sokat dolgozol?
ennyi km-em nekem is van majdnem - a futással együtt
Holnap egy kisebb bringás megmozdulás keretében a Szingó SE montisai bele lendülnek a Velencei hg ösvényeibe
idézem:
2010.12.29-én "jó" idõ esetén egy karácsonyi beiglit ledolgozós,
pöcöknél pezsgõzõs, sukorói cukiban habos kakaót(CSAK!!!) ivós, tuti kis
téli biciklizést tervezünk. Találkozó 9-kor az LKW-KER kamionos boltnál
a Tûzoltósággal szemben.
akinek van kedve csatlakozhat
ennyire sokat dolgozol?Lassan én is úgy leszek, hogy rászánom majd magam a cuccok eladogatására ...
![]()
![]()
kemény 387km-t tekertem közel 7 hét alatt ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nna, a munkahelyi csapat fele lebetegedett, úh. a szilveszteri tekerés részemrõl törölve...
a sportos életmód hátránya, hogy amikor mindenki dögrováson van, Te akkor is dolgozhatsz
így viszont tavaszig én már nem hiszem hogy fogok tekerni (igen, jöhetnek a papírkutya kezdetû beszólások), így felszabadul az 520-asom, kölcsön- vagy eladó számodra.
Nincs valakinek kopott, hajlott, törött, üzemen kívüli, fölösleges shimano 520 v. 540 v. xt/xtr pedálja vagy megmaradt darabok belõle?
Ezt nem értem ... én 6 vagy 7 éve nyúzok egy 540-s pedált, 4 éve egy XTR 970-t (semmi különbség közöttük csak a név) ... és még nem sikerült kifacsarni egyiket sem ... pedig szoktam bringázni hétköznap is pár km-t
És hol törött el?
Ezt nem értem ... én 6 vagy 7 éve nyúzok egy 540-s pedált, 4 éve egy XTR 970-t (semmi különbség közöttük csak a név) ... és még nem sikerült kifacsarni egyiket sem ... pedig szoktam bringázni hétköznap is pár km-tNa az ünnepek alatt az mélyen tisztelt UPC korlátozta az internetemet, így nem tudtam "beszólni"!
Utólag is ünnepeket mindenkinek!
Holnapi szingos kalandra lehet, hogy benevezek. Ha ott leszek, megyek.
más...
Nincs valakinek kopott, hajlott, törött, üzemen kívüli, fölösleges shimano 520 v. 540 v. xt/xtr pedálja vagy megmaradt darabok belõle?
Sajnos az 540-es pedálom bal fele úgy döntött, hogy 6e km után több darabra törik.
Bringáztam vele... haza mentem, letettem... pár nap múlva a bringa alatt ott voltak a pedál darabjai.
Elvileg okosba kicserélik nekem a shimano-nál, de ha mégsem, szívesen megjavítanám.
Kösz elõre is!
Nem láttad még ezt? Pedig megvan már két éve. Ez volt az ugrálós sisakom. Télen nagyon jó, mert rosszul szellõzik.