Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

...na ugye, én mindig mondtam, hogy csak azért vagytok gyorsabbak nálam lefelé, mert el vagytok hízva :D

:D ... és felfelé ... :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ... :( :)
Max jól megyek majd a sík idõfutamokon :D

...na ugye, én mindig mondtam, hogy csak azért vagytok gyorsabbak nálam lefelé, mert el vagytok hízva :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Aztán a végén meglátod, hogy milyen az amikor nem edzed túl magad és tudsz menni. :)

Hó-hó, szponzor jelölt leszel? :D

Miért eddig túledzettem magam? ... Én nem úgy éreztem ...

De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ... :( :)
Max jól megyek majd a sík idõfutamokon :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Akkor most hol tart a "szilveszteri tekergés projekt"?
Jól látom, hogy a mai nem aktuális?
Ki, kivel, mikor?
A mikor pl. lehetne holnap 10.00-kor a kisfaludi kocsmánál.
Ötletek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

- He-He-He ... sajnos ilyen annak a sorsa aki új termékek-rendszerek prototípus gyártásával foglalkozik ... ez van ilyen ez show bussiness ...

- ebben a görgõ is benne van 27km/h-val számolva. 7-18 ill 19-ig melózok, utána meg már nem tudom rávenni magamat sajnos, mert fáradt vagyok :(

- De ennek is van elõnye ... van egy raklap pénzem :) ... majd lemegyek a sarki gyógynövénybe és veszek valami csodaszert+az emlékezet (a szervezet nem felejt) és már ott is leszek :D
- Ha nem akkor majd duzzasztom a tömeget és gratulálok nektek a célba, mikor elõbb beértek a hosszúról, mint én a rövidrõl vagy középrõl ... :) legalább lesz erõsebb nálam a megyében, de gazdagabb nem hiszem :D

ui.: De vannak erõs tanítványaim, uh jaj lesz nektek nyugi ... reinkarnálodok ...!!!!! :)

Aztán a végén meglátod, hogy milyen az amikor nem edzed túl magad és tudsz menni. :)

Hó-hó, szponzor jelölt leszel? :D

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

ennyire sokat dolgozol?
ennyi km-em nekem is van majdnem - a futással együtt :)

Szerintem a görgõzése nincs benne ebben. :)

akkor lehet, hogy lemaradt az, hogy emellé még van 50 óra görgõ? :D

Lehet. Csak azért, mert a Bálintnál nem tudni, hogy mennyi a kevés, mert 10órás hét nála pihenõhét. :)
Persze lehet, hogy mégis csak ennyit ment, de az már tényleg elég kevés, mert nekem van kb ennyi km-em kint úgy, hogy 3 hetet pihentem is és csak heti egyszer megyek ki tekerni.

- He-He-He ... sajnos ilyen annak a sorsa aki új termékek-rendszerek prototípus gyártásával foglalkozik ... ez van ilyen ez show bussiness ...

- ebben a görgõ is benne van 27km/h-val számolva. 7-18 ill 19-ig melózok, utána meg már nem tudom rávenni magamat sajnos, mert fáradt vagyok :(

- De ennek is van elõnye ... van egy raklap pénzem :) ... majd lemegyek a sarki gyógynövénybe és veszek valami csodaszert+az emlékezet (a szervezet nem felejt) és már ott is leszek :D
- Ha nem akkor majd duzzasztom a tömeget és gratulálok nektek a célba, mikor elõbb beértek a hosszúról, mint én a rövidrõl vagy középrõl ... :) legalább lesz erõsebb nálam a megyében, de gazdagabb nem hiszem :D

ui.: De vannak erõs tanítványaim, uh jaj lesz nektek nyugi ... reinkarnálodok ...!!!!! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet. Csak azért, mert a Bálintnál nem tudni, hogy mennyi a kevés, mert 10órás hét nála pihenõhét. :)
Persze lehet, hogy mégis csak ennyit ment, de az már tényleg elég kevés, mert nekem van kb ennyi km-em kint úgy, hogy 3 hetet pihentem is és csak heti egyszer megyek ki tekerni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Hy Fezso!
A stucni csere sikerült?

jajjjj... bocs, elfelejtettem szólni... persze, itt van nálam, majd hívj fel hogy mikor/hol adjam oda.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ennyire sokat dolgozol?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Holnap egy kisebb bringás megmozdulás keretében a Szingó SE montisai bele lendülnek a Velencei hg ösvényeibe :)

idézem:
2010.12.29-én "jó" idõ esetén egy karácsonyi beiglit ledolgozós,
pöcöknél pezsgõzõs, sukorói cukiban habos kakaót(CSAK!!!) ivós, tuti kis
téli biciklizést tervezünk. Találkozó 9-kor az LKW-KER kamionos boltnál
a Tûzoltósággal szemben.

akinek van kedve csatlakozhat :)

Hogy sikerült a túra? Meséljetek....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Lassan én is úgy leszek, hogy rászánom majd magam a cuccok eladogatására ... :( :( :( kemény 387km-t tekertem közel 7 hét alatt ... :(

ennyire sokat dolgozol?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

nna, a munkahelyi csapat fele lebetegedett, úh. a szilveszteri tekerés részemrõl törölve... :( a sportos életmód hátránya, hogy amikor mindenki dögrováson van, Te akkor is dolgozhatsz :D

így viszont tavaszig én már nem hiszem hogy fogok tekerni (igen, jöhetnek a papírkutya kezdetû beszólások :P ), így felszabadul az 520-asom, kölcsön- vagy eladó számodra.

... A munka az elsõ ... :( ... sajnos én is tudom ... hétfõn és ma engem is berángattak .... :(

Lassan én is úgy leszek, hogy rászánom majd magam a cuccok eladogatására ... :( :( :( kemény 387km-t tekertem közel 7 hét alatt ... :(

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Hy Fezso!
A stucni csere sikerült?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Nincs valakinek kopott, hajlott, törött, üzemen kívüli, fölösleges shimano 520 v. 540 v. xt/xtr pedálja vagy megmaradt darabok belõle?

nna, a munkahelyi csapat fele lebetegedett, úh. a szilveszteri tekerés részemrõl törölve... :( a sportos életmód hátránya, hogy amikor mindenki dögrováson van, Te akkor is dolgozhatsz :D

így viszont tavaszig én már nem hiszem hogy fogok tekerni (igen, jöhetnek a papírkutya kezdetû beszólások :P ), így felszabadul az 520-asom, kölcsön- vagy eladó számodra.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ezt nem értem ... én 6 vagy 7 éve nyúzok egy 540-s pedált, 4 éve egy XTR 970-t (semmi különbség közöttük csak a név) ... és még nem sikerült kifacsarni egyiket sem ... pedig szoktam bringázni hétköznap is pár km-t :)
És hol törött el?

Az a rész tört 3db-ba, amiben a rugó feszességet állító csavar is van, tehát az a különálló acél egység ami rá fog a stoplira.
A törést megvizsgáltam, elég gyanús, hogy már meg volt repedve.
Egy nagyobb szakaszon -a törés- rozsdás, kisebb szakaszon pedig szép fém színû, tehát nem egy idõben vált szét az anyag. Meg ugye haza tekertem vele és állásában pattant szét. Talán ahogy a rozsda rágicsálta.
Mondom, a darabjai a bringa alatt voltak. :D
Én is csodálkozva állok a helyzet elõtt, fõleg azért, mert nem estem vele és szikláknak sem vertem oda.
Szerintem millióból 1db az, ami anyaghibás és most kifoghattam. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Na az ünnepek alatt az mélyen tisztelt UPC korlátozta az internetemet, így nem tudtam "beszólni"!
Utólag is ünnepeket mindenkinek! :D
Holnapi szingos kalandra lehet, hogy benevezek. Ha ott leszek, megyek. :P

más...

Nincs valakinek kopott, hajlott, törött, üzemen kívüli, fölösleges shimano 520 v. 540 v. xt/xtr pedálja vagy megmaradt darabok belõle?
Sajnos az 540-es pedálom bal fele úgy döntött, hogy 6e km után több darabra törik. :D
Bringáztam vele... haza mentem, letettem... pár nap múlva a bringa alatt ott voltak a pedál darabjai.
Elvileg okosba kicserélik nekem a shimano-nál, de ha mégsem, szívesen megjavítanám.
Kösz elõre is!

Ezt nem értem ... én 6 vagy 7 éve nyúzok egy 540-s pedált, 4 éve egy XTR 970-t (semmi különbség közöttük csak a név) ... és még nem sikerült kifacsarni egyiket sem ... pedig szoktam bringázni hétköznap is pár km-t :)
És hol törött el?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Na az ünnepek alatt az mélyen tisztelt UPC korlátozta az internetemet, így nem tudtam "beszólni"!
Utólag is ünnepeket mindenkinek! :D
Holnapi szingos kalandra lehet, hogy benevezek. Ha ott leszek, megyek. :P

más...

Sajnos az 540-es pedálom bal fele úgy döntött, hogy 6e km után több darabra törik. :D
Bringáztam vele... haza mentem, letettem... pár nap múlva a bringa alatt ott voltak a pedál darabjai.
Elvileg okosba kicserélik nekem a shimano-nál, de ha mégsem, szívesen megjavítanám.
Kösz elõre is!
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts
...ja semmi :-)
Failure is always an option.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem láttad még ezt? Pedig megvan már két éve. Ez volt az ugrálós sisakom. Télen nagyon jó, mert rosszul szellõzik.

Még nem, de jól áll :) ... kb mint egy hokis sisak :D