Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hány óra körül gondolod?

Kb 10óra.

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Persze hogy van. De remélem nem csak a Várvölgyben akarsz tekerni, mehetnénk egy kb 3 órás kört (úgy mint tavaly elõtt).
Ha ma még jársz erre akkor már holnap délelõtti indulással is mehetnénk egyet. De más nap is jó nekem.

Hány óra körül gondolod?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Unnepek kozti varvolgyi tekergesekhez van kedvetek?

Persze hogy van. De remélem nem csak a Várvölgyben akarsz tekerni, mehetnénk egy kb 3 órás kört (úgy mint tavaly elõtt).
Ha ma még jársz erre akkor már holnap délelõtti indulással is mehetnénk egyet. De más nap is jó nekem.

A sebesség mindent megold.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Unnepek kozti varvolgyi tekergesekhez van kedvetek?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Boldog Karácsonyt!

YouTube - Silent Night (Metal Xmas)

Egy picit elment a hangjuk a srácoknak :)

Azért én is megosztok veletek egy nagy sikerû videót ... :)

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Boldog Karácsonyt!

YouTube - Silent Night (Metal Xmas)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Áldott, Békés,Szeretettben gazdag Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!! Popper Zsolt és Neje: Kriszta

ez kimarat Gisele karácsonyi ajándéka

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Áldott, Békés,Szeretettben gazdag Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!! Popper Zsolt és Neje: Kriszta

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Nekünk meg a 31.-e.A Peti meg én is dolgozunk 30.-án.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nyitott a dátum, alakítható szerintem.

Nagyon helyes. vetem ma pedált attól a sráctól akitõl a cannondalelt veted

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

30adika jobb lenne

Nyitott a dátum, alakítható szerintem.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Beszéltünk róla többen, többször: körvonalazódik 31-én délelõtt egy évzáró tekergés ingókövekig. Ott meg egy gyenge pezsgõzés, vagy valami hasonló. Ötletek jöhetnek, na meg persze a résztvevõk...

30adika jobb lenne

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Nekem is van pár göncöm :) vagyis egyszerre nem tudok több ruhát felvenni így akad majd válszték köccsönbe :)

Köszkösz, akkor objektív akadály elhárítva :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

köszi, nem számítottam ekkora választékra, de csak egy nadrág kell, a többit megoldom :)

Nekem is van pár göncöm :) vagyis egyszerre nem tudok több ruhát felvenni így akad majd válszték köccsönbe :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Szívesen csatlakoznék, de nagy rá az esély, hogy nem tudok menni. Sajnos.
Viszont, ha tényleg nem megyek, akkor tudok adni Neked kabátot, betétes hosszút, comb és karmelegítõt, aláöltözetet, kamáslit meg sapkát is. Minden megoldható, válogathatsz. :)

köszi, nem számítottam ekkora választékra, de csak egy nadrág kell, a többit megoldom :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

benne vagyok... ha egy magamfajta nyári papírkutyát ki tudjátok segíteni valami sufniban senyvedõ téli bicajosgatyó kölcsönzésével :)
...vagy ötlettel, hogy lehet piroscsíkos NDK macinacit felturbózni télire :D

Szívesen csatlakoznék, de nagy rá az esély, hogy nem tudok menni. Sajnos.
Viszont, ha tényleg nem megyek, akkor tudok adni Neked kabátot, betétes hosszút, comb és karmelegítõt, aláöltözetet, kamáslit meg sapkát is. Minden megoldható, válogathatsz. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Beszéltünk róla többen, többször: körvonalazódik 31-én délelõtt egy évzáró tekergés ingókövekig. Ott meg egy gyenge pezsgõzés, vagy valami hasonló. Ötletek jöhetnek, na meg persze a résztvevõk...

benne vagyok... ha egy magamfajta nyári papírkutyát ki tudjátok segíteni valami sufniban senyvedõ téli bicajosgatyó kölcsönzésével :)
...vagy ötlettel, hogy lehet piroscsíkos NDK macinacit felturbózni télire :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Hurrá, már pont fel akartam dobni a témát. :)
Mintha azt beszéltük volna, hogy délben koccintunk a sziklánál. Én benne vagyok!
Failure is always an option.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia Bálint találkoztam ma Bükki Leventével és csaltam hogy jöjjön velünk tekerni és lehet hogy jövõre jön velünk