Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.

Nagyon tetszett ez a mai tekerés nekem is.
BUÉK mindenkinek!
Failure is always an option.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Köszi,mindenkinek kívánom én is. B.U.É.K.
Benõ.

Én is köszönöm mindenkinek a részvételt,jó móka volt.A képeket feltöltöttem ide:Picasa Web Albums - Gábor Szabó - 2010 szilvesz... Mindenkinek B.U.É.K.!Üdv:Sz.G.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Köszi srácok a mai kört! És azt, hogy mindig rám vártatok! Boldog újévet mindenkinek!

Köszi,mindenkinek kívánom én is. B.U.É.K.
Benõ.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Én ma a jégkorong oltárán áldoztam ... 2,5óra tavi hokizás, penge volt :)

B.U.É.K. minden kerekezõ kollégának.

Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Köszi srácok a mai kört! És azt, hogy mindig rám vártatok! Boldog újévet mindenkinek!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Sziasztok!!! Sikerekben gazdag boldog újévet kívánok nektek és családotoknak!!!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Még én is bizonytalan vagyok, de igyekszem kitalálni! :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A holnap nekem is jó.De ha lehet a 11-óra jobb lenne.

Részemrõl ok.

OK, legyen 11.
Viszek termoszban egy kis erõsítõt, meg poharakat, hogy tudjunk koccintani. :)

Helló srácok, én nem ígérem, hogy ott leszek, de megpróbálok mindent megtenni az ügy érdekébe. Van nekem is fincsi ágyas kisüsti dugiba :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem örülök. Inkább versenyeznék veled/ellened. Mennyit mentünk 2010ben együtt a nagy maratonokon...
Ez így nem jó. Meg hogy fogunk így együtt szökni az országúti versenyeken?

Ezt hozta az élet ... Még elõfordulhat, hogy versenyzünk együtt :) legalább is egy mezõnyben egy darabig :). Indulok hosszún és az amatõr kupában, aztán nyomom ameddig ki nem durranok ... és akkor mondom, hogy "szajonara ... Jani ..."

a többes szám rám is vonatkozik? mert én inkább Veled fogom döntögetni a negatív rekordokat mindenféle versenyen :)

Elvileg neked is szólt :) ... akkor megvan a versenyzõtársam ... :)
Jani biztos azért szomorú, mert egyedül marad :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Még annak sem örültök, hogy lesz rajongótáborotok, vagy esetleg frissítõ emberetek????? :)

a többes szám rám is vonatkozik? mert én inkább Veled fogom döntögetni a negatív rekordokat mindenféle versenyen :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja csak te 85-bõl veszted és ott kevesebb a százalékos veszteség ... így könnyebb. :)
És ha nincsen idõ az edzésre, akkor fújhatod azt, hogy hogyan ... a diéta meg önmagában kevés, mert akkor nem lesz kraft ... :(
Na mindegy majd megoldódik ez ... és majd én is abba táborba fogok tartozni aki: "gyerünk Mjani a fórumról ... nyomjad" :D

Még annak sem örültök, hogy lesz rajongótáborotok, vagy esetleg frissítõ emberetek????? :)

Nem örülök. Inkább versenyeznék veled/ellened. Mennyit mentünk 2010ben együtt a nagy maratonokon...
Ez így nem jó. Meg hogy fogunk így együtt szökni az országúti versenyeken?

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

6-7kg az semmi. Egy hónap alatt lemegy, ha nagyon akarod. Nekem minden évben le kell fogynom ennyit vagy többet.

Ja csak te 85-bõl veszted és ott kevesebb a százalékos veszteség ... így könnyebb. :)
És ha nincsen idõ az edzésre, akkor fújhatod azt, hogy hogyan ... a diéta meg önmagában kevés, mert akkor nem lesz kraft ... :(
Na mindegy majd megoldódik ez ... és majd én is abba táborba fogok tartozni aki: "gyerünk Mjani a fórumról ... nyomjad" :D

Ja és a melóhelyen is azért oldották fel a korlátozást a netrõl, mert látták, hogy már látástól-mikulás ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

... szerintem is túlhajszoltad magad idén.
2011-ben igen jól fogsz menni kevés edzéssel is! :) ...

Neeem srácok, rosszul látjátok, kicsit más felkészülésem volt. Nekem a csúcsversenyem a 24h volt idén, oda meg más felkészülés kellett. Sajnos lefújták a 17. órában ez volt a pechem ... még ott kezdtem volna el menni, de Jani ott volt látta a köridõket!

Egy kicsit más felkészülés kell a 24-re, és áldozni kellett valami oltárán! Valamint sûrûbb lett a master1 ... ennyi!

2011-re nem ígérek semmit, mert lehet örömbringa lesz minden és megdöntöm a 2006-s szilvás középtávos rekordomat 6:24:41 :)

ui.: 2009-s szezonra(ban) többet edzettem kb 2000km-el mint a 2010-s szezonra(ban) ....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Miért eddig túledzettem magam? ... Én nem úgy éreztem ...

szerintem is túlhajszoltad magad idén.
2011-ben igen jól fogsz menni kevés edzéssel is! :)

De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ... :( :)D

... ha izom lenne :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

11-kor,ott leszek.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

OK, legyen 11.
Viszek termoszban egy kis erõsítõt, meg poharakat, hogy tudjunk koccintani. :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Részemrõl ok.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Holnap 10 a kisfaludi kocsmánál nekem jó.

"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Akkor most hol tart a "szilveszteri tekergés projekt"?
Jól látom, hogy a mai nem aktuális?
Ki, kivel, mikor?
A mikor pl. lehetne holnap 10.00-kor a kisfaludi kocsmánál.
Ötletek?

Holnap 10 a kisfaludi kocsmánál nekem jó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Miért eddig túledzettem magam? ... Én nem úgy éreztem ...

De a plusz 6-7kg és a nem edzés, nem hiszem optimális hegyimenõt csinál belõlem ... :( :)
Max jól megyek majd a sík idõfutamokon :D

6-7kg az semmi. Egy hónap alatt lemegy, ha nagyon akarod. Nekem minden évben le kell fogynom ennyit vagy többet.

:D ... és felfelé ... :D

A lejtõn olyan gyorsak vagyunk lefelé, hogy a lendület felvisz minket a következõ hegyre. :)

A sebesség mindent megold.