Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A hétfõiben benne vagyok, mehetünk, majd küldjétek az infót, hogy merre szándékoztok menni, vagy is inkább hogy honnan :) Csatlakoznék ha nem baj.

Örömmel fogadunk világklasszis kerékpárosokat is...
Én túristás tempóra gondoltam és másra nem is vagyok képes. Max az erõs sporttársak elõre mennek. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hétfõn én is mennék valamerre. :)

Egy hétfõi esetleg? :)

A hétfõiben benne vagyok, mehetünk, majd küldjétek az infót, hogy merre szándékoztok menni, vagy is inkább hogy honnan :) Csatlakoznék ha nem baj.

Nekem vasárnap és hétfõn is családi program lesz.

Legyen 9-kor a szokásos benzinkút (Budai-Lövölde sarok)

Holnap megpróbálok reggel korán kelni és menni, ha nem akkor majd egyedül megyek ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nekem vasárnap és hétfõn is családi program lesz.

Honnan indulunk?

Legyen 9-kor a szokásos benzinkút (Budai-Lövölde sarok)
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Akkor is mehetünk, majd akkor én mondom az utat :D

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Én 9 körül elindulok a fixivel erre, ha van kedved gyere. Vagy bárki, aki ráér holnap.

Honnan indulunk?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én 9 körül elindulok a fixivel erre, ha van kedved gyere. Vagy bárki, aki ráér holnap.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Akkor nyomjuk hétfõn, lehet Római is.
Aki szombaton ér rá (pl. Kobike), az valljon színt, hogy mikor, hogy, hol és hova?
:D

Nekem vasárnap jobb lenne. Az idõ kb. egyformán jó lesz mindkét nap.
Ha aszfalt akkor egy ilyenhez mit szóltok?

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Remélem nem lesz esõ...
Én hétfõn érek rá egyedül, a többi nap kilõve. Kedden még szabin vagyok, de akkor meg futkorászós anyagbeszerzõs napom lesz. :D

Akkor nyomjuk hétfõn, lehet Római is.
Aki szombaton ér rá (pl. Kobike), az valljon színt, hogy mikor, hogy, hol és hova?
:D

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

És akkor egyúttal javasolnám is mondjuk Gánton az autó(k) leparkolását és onnan:
-Vérteskozma
-Várgesztes
-Vértessomló
-Majk
és ha nagyon erõsek és fittek vagyunk, akkor Tatabánya Turul és a kilátó meglátogatását :)

Ez a túra azért valamikor érdekelne.Fõleg Tatabánya és a Turul környéke.Szép kis karika kerekedne ki belõle:).
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Szerintem is szombat kéne, mert vasárnap mégis csak HúsvétVasárnap van...

Remélem nem lesz esõ...
Én hétfõn érek rá egyedül, a többi nap kilõve. Kedden még szabin vagyok, de akkor meg futkorászós anyagbeszerzõs napom lesz. :D

Én ezt a hétvégét kihagyom,rengeteg a tennivalóm plusz a térdemet is pihentetni szeretném.Aki megy valamerre tekerni annak jó utat és hátszelet kívánok!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Remélem nem lesz esõ...

Tudom, mesélted (mármint a keddet). Némileg érdekelt is vagyok, ha jól sejtem. :-)
Hétfõre tényleg összehozhatnánk valamit. Esetleg Baglyas tali és egy római fürdõ, csak tipp....

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Remélem nem lesz esõ...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Szombaton Pestre megyek jégkorong mérkõzésekre, így ezt a napot kilõném.
Vasárnap családozás, viszont a hétfõ tökéletes. Locsolni nem megyek, már kinõttem belõle. :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nekem beszûkült a hétvége, vasárnap családi program lesz, úgyhogy én szombaton megyek valamerre tekerni.

Szombaton Pestre megyek jégkorong mérkõzésekre, így ezt a napot kilõném.
Vasárnap családozás, viszont a hétfõ tökéletes. Locsolni nem megyek, már kinõttem belõle. :)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

És akkor egyúttal javasolnám is mondjuk Gánton az autó(k) leparkolását és onnan:
-Vérteskozma
-Várgesztes
-Vértessomló
-Majk
és ha nagyon erõsek és fittek vagyunk, akkor Tatabánya Turul és a kilátó meglátogatását :)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nekem beszûkült a hétvége, vasárnap családi program lesz, úgyhogy én szombaton megyek valamerre tekerni.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Jelzem, hogy 32es fox és rs villához kreáltunk a Popper testvérekkel persely ki- és behúzó eszközt.
Ha ilyen problémátok lenne a jövõben, akkor keressetek meg és próbálkozhatunk. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

H.

Sajnálom,hogy így gondolod,holott nem is ismersz minket.
Bizonyára felsõbbrendûnek érzed magad ,hogy te így nyilatkozol a DH-sokról.
Csak ,hogy tudjátok nálunk a zöldek elsõ emberének leánya is hódol eme sportágnak és használta a pályát,ennek ellenére is ki akarják füstölni a montisokat a hegyrõl.
Sajnálatos hozzáállás amely az egész országra többé kevésbé jellemzõ.
Most tudnánk változtatni,küldjetek szervezeteket akik képviselik a bringásokat felétek.

P.

Szervusztok!

Rendszeresen látogatjuk az erdõket, de egyszer sem fordult elõ, hogy erdész vagy zöld figyelmeztetett volna minket.
Kijárt ösvényeket és turista vonalakat használunk, az emberekre és társainkra ügyelünk, még csak véletlenül sem sodorjuk õket veszélybe.
Sõt, a Velencei-hegységben gyakran az erdészek munkáját is segítjük, utakat, ösvényeket takarítunk.
Azért azt ismerjük be, hogy raklapokból és deszkából épített, szögekkel és fém kapcsokból tákolt north shore pályaelemeket és ugratókat NEM illik turista ösvényekre tenni, a természet közepére, ahol még út sincs, oda meg végképp tilos! Arról nem is beszélve, hogy van, mikor utakat ugráltok át, ahol akárki közlekedhet. Aztán a földbõl kiásott negyed ívek és eldobók is ide tartoznak. Ha a természet alkotta, használjátok, de nem kell feltúrni az erdõt.
Mit szólnál, ha a vaddisznó csorda bemenne a nappalitokba, és onnan ásna egy pofás kis ösvényt a wc-ig?!
A véleményem meg van a sprés zöldekrõl is, kicsit sem szeretném õket védeni! Nem szép tõlük, nektek is ugyan úgy jogaitok vannak, mint minden más halandó embernek. Azért lássuk be azt is, ha nem vagytok ott, nem esik bajotok...
Azzal pedig ugyancsak nem kell dobálózni, hogy "de legalább nem a városban, meg kocsik elõtt, stb."
Azoknak a bringás társaimnak a lábát törném el, amelyik mûemléket rongál, vagy kisgyereket veszélyeztet, vagy gázol el! Hallottam és láttam is ilyet...
Mások is élnek rajtunk, bringásokon kívül, szóval érdemes törekedni arra, hogy nektek is és a környezeteteknek is jó legyen, különben ez egy véget nem érõ csata lesz, ahol bizony mindig a bringás lesz meghurcolva.

Legnagyobb Tisztelettel,
B

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Támogatom a Vértes túrát,idén még nem jártam arra.Nekem is a vasárnap lenne jó,mondjuk reggeli indulással.De még az idõjárás közbeszólhat.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Sajnos hülyék mindig vannak, és a DH állatok meg ilyenek ... mert nekik nem elég a normál terep! NO COMMENT

H.

Sajnálom,hogy így gondolod,holott nem is ismersz minket.
Bizonyára felsõbbrendûnek érzed magad ,hogy te így nyilatkozol a DH-sokról.
Csak ,hogy tudjátok nálunk a zöldek elsõ emberének leánya is hódol eme sportágnak és használta a pályát,ennek ellenére is ki akarják füstölni a montisokat a hegyrõl.
Sajnálatos hozzáállás amely az egész országra többé kevésbé jellemzõ.
Most tudnánk változtatni,küldjetek szervezeteket akik képviselik a bringásokat felétek.

P.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!