Ezt nem értem...
Hol a fele idõ?
Csabi metekjában, majd holnap beteszem a felezõt a 3. órában

Akkor holnap 10:00 a Budai-Lövölde sarok! Ott leszek!
Na megyek rápihenni a holnapra, ma úgy is verseny volt!

Ezt nem értem...
Hol a fele idõ?
Akkor matekoljunk:
23 km 33as átlaggal 42 perc (én tavaly nyáron mentem terepgumival 38 percet, de nem ez a lényeg)
Jani fele idõt mondott, amire befizetnék, ez konkrétan 21 perc, ami 66os átlagot jelent!
Na errõl már beszélgethetünk....de hozd Armstrongot is...
Felfelé szoktunk ennyi idõ alatt odaérni, fõleg ha a Bálint megy elöl.
Akkor matekoljunk:
23 km 33as átlaggal 42 perc (én tavaly nyáron mentem terepgumival 38 percet, de nem ez a lényeg)
Jani fele idõt mondott, amire befizetnék, ez konkrétan 21 perc, ami 66os átlagot jelent!
Na errõl már beszélgethetünk....de hozd Armstrongot is...
Mennyid van? Milyen bringával menjek? Monti(sliccel) vagy Országúti? Csak halkan jegyzem meg nem én írtam be, de a Metrótól a Gánt tábláig 23km .... had ne mondjam, hogy 33km/h-s átlagról beszélgetünk .... ez csak vicc volt ugye Csabber ... na majd holnap találkozunk és beszélgetünk errõl is!
Oké, akkor 10-es indulás Fehérvárról. Ez így rendben van. Az pedig nem is kérdés, hogy mögöttetek fogok kapuzni... míg el nem hagytok.
Az útvonal rátok van bízva, a Baglyasra jussunk el a Gergõért, a többi mind képlékeny.
Akkor 10-kor hol ütközzünk?
Én úgy gondoltam, hogy 10-kor itthonról, de ha 9 akkor legyen 9, elhúzlak a Baglyasig ... jöhetsz árnyékban!
De Mutatok egy rövidebb utat neked Csór feléis, aztán mehetünk a te utadon, azt még úgy sem ismerem
10-kor jó a találka a Baglyasnál, de 9-nél elõbb ne induljunk Fehérvárról? Nekem ez kicsit gyors lenne...
Idõpont? Amit Gergõ javasolt 10 óra? Az kivitelezhetõnek tûnik szerintem!
Okker, mehetünk laza tempóban kell mennem, úgy is mert pihenõs vagyok. Akkor a Római fürdõ! Ez kb 3-4 óra vagy felette lesz majdNekem tökéletes, már csak egy idõpont kellene a találkozási pont mellé. Mondjuk egy 10:00 ?
Természetesen ezt csak tippelni lehet, ha várnom kell picit, nem gond, szép a kilátás a hegyrõl...
10óra mondjuk?9-nél elõbb semmiképpen ne induljunk Fehérvárról! Inkább érjünk a Baglyashoz egy óra alatt
Mennyid van? Milyen bringával menjek? Monti(sliccel) vagy Országúti? Csak halkan jegyzem meg nem én írtam be, de a Metrótól a Gánt tábláig 23km .... had ne mondjam, hogy 33km/h-s átlagról beszélgetünk .... ez csak vicc volt ugye Csabber ... na majd holnap találkozunk és beszélgetünk errõl is!Arra azért befizetnék, akár nem kis összeggel is
Idõpont? Amit Gergõ javasolt 10 óra? Az kivitelezhetõnek tûnik szerintem!"Húsvét hétfõn gyakran lesz erõsen felhõs az ég, északon és nyugaton többfelé, máshol szórványosan valószínû esõ, zápor. Erõs lesz a déli, délkeleti szél. A csúcshõmérséklet 20 fok körül alakulhat."
Akkor ha lesz menés, beszéljünk meg valami találkát az itthoniakkal ill. egy csatlakozási pontot, ahol a Gergõvel találkozunk. Gergõ Peremarton felõl érkezne, mi megy Fehérvárról indulunk és egy Római fürdõt céloznánk meg, persze ez a gyengéktõl függ, hogy elérünk-e addig (jómagam a gyenge csoportba sorolható).
Várom a (további) jelentkezõket és útvonal lehetõségeket. Én Kisiszka felé egy Baglyas megoldást tudnék mint ütközési helyszín...
Rajt idõpontja és helyszíne reggel lehetõleg, többit még meglátjuk.
Írjatok...
A 10 csak felvetés. Elõbb nekem nem lenne valami kellemes, de a késõbb az megbeszélés tárgya...9-nél elõbb semmiképpen ne induljunk Fehérvárról! Inkább érjünk a Baglyashoz egy óra alatt
Nekem tökéletes, már csak egy idõpont kellene a találkozási pont mellé. Mondjuk egy 10:00 ?
Természetesen ezt csak tippelni lehet, ha várnom kell picit, nem gond, szép a kilátás a hegyrõl...
"Húsvét hétfõn gyakran lesz erõsen felhõs az ég, északon és nyugaton többfelé, máshol szórványosan valószínû esõ, zápor. Erõs lesz a déli, délkeleti szél. A csúcshõmérséklet 20 fok körül alakulhat."
Akkor ha lesz menés, beszéljünk meg valami találkát az itthoniakkal ill. egy csatlakozási pontot, ahol a Gergõvel találkozunk. Gergõ Peremarton felõl érkezne, mi megy Fehérvárról indulunk és egy Római fürdõt céloznánk meg, persze ez a gyengéktõl függ, hogy elérünk-e addig (jómagam a gyenge csoportba sorolható).
Várom a (további) jelentkezõket és útvonal lehetõségeket. Én Kisiszka felé egy Baglyas megoldást tudnék mint ütközési helyszín...
Rajt idõpontja és helyszíne reggel lehetõleg, többit még meglátjuk.
Írjatok...
Sziasztok holnap ki és merre megy tekerni?
Hmmm ... hmmm ... nem vagyok világklasszis, csak egy amatõr bringás ...Örömmel fogadunk világklasszis kerékpárosokat is...
Én túristás tempóra gondoltam és másra nem is vagyok képes. Max az erõs sporttársak elõre mennek.
Sajnos elaludtamKár, hogy nem jöttél, nagyon jó volt. Lehet hogy kicsit unalmas lett volna neked a tempónk, de mi úgy éreztük, hogy egész jól megyünk
Fõleg a végén, Gánt és Fehérvár között, 41 perc alatt beértünk a Metróig. Figyelembe véve, hogy elõtte már mentünk kb. 60km-t, volt egy kis szellõ szembõl, és hogy Csabi bütykös gumis montival volt, én meg fixivel, szerintem nem rossz.
Felfelé szoktunk ennyi idõ alatt odaérni, fõleg ha a Bálint megy elöl.Kár, hogy nem jöttél, nagyon jó volt. Lehet hogy kicsit unalmas lett volna neked a tempónk, de mi úgy éreztük, hogy egész jól megyünk
Fõleg a végén, Gánt és Fehérvár között, 41 perc alatt beértünk a Metróig. Figyelembe véve, hogy elõtte már mentünk kb. 60km-t, volt egy kis szellõ szembõl, és hogy Csabi bütykös gumis montival volt, én meg fixivel, szerintem nem rossz.
A sebesség mindent megold.
Holnap megpróbálok reggel korán kelni és menni, ha nem akkor majd egyedül megyek ...