..az nem baj. A baly az, hogy a "baly" nem baj...van ilyen topik. na majd felügyelek. (ha nem baly)

..az nem baj. A baly az, hogy a "baly" nem baj...van ilyen topik. na majd felügyelek. (ha nem baly)
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Ja, meg tudtok mondani fokozható fõnevet?
Szerintem feküdj le, nem bírod te ezt az éjszakázást.
Izomtéridõninja-geológus!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Igazságod vagonTényleg...
A tévében, ugye?
Mondatkezdõ nagybetû, ha már helyesírás.
helyes gondolatmenet
de én akkor is nagyot röhögtem rajta... fõleg amilyen komolyan mondták a tévébe...
Mi bajod vele?
Gondolj csak bele! A csövön van pld. hord fogantyú. Mennyivel könnyebb így csövet cserélni, mint ha nem lenne rajta (tuti többszörös másodfokú égési sérülések).
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ki mennyi hibát talál benne?
hát ne is essen mert így volt vasárnap olyan rész ahol eléggé sáros placc és esések zöme, de amúgy száraz a pálya csak Paprét után van egy olyan lefele ahol észnél kell lenni mert a mély traktor nyom miatt csak egy szûk nyomon lehet menni , a másik ilyen tetnikásabb rész meg ahol nagy kövek vannak szorva az útra ...eléggé rémisztõ volt számomra .. nem akartam összetörni magam verseny elött egy héttel így ott inkább szaladtam... a palló is fennvan már csak egy léccel elvan relytve:ugyhogy azt is lehet gyakorolni ha vki még szeretne