komolyan kiváncsi lennék egy két itteni kutyatlajdonos véleményére...
olyan vélemény "nem érdekel" ami aztmondja, hogy háá' de bunkó vagy, meg hááá..
egy rossz szavam nem lett volna, ha nem kezd el egybõl kioktatni, "anyázni"
Én már csak mint volt kutyatulaj tudok mondani valamit, de talán így is érvényes. Ez a visszaszólás szerintem abból adódik, hogy tudják jól, hogy nem szabályos amit csinálnak, van is érte némi lelkiismeretfurdalásuk, de ezt igyekeznek elfojtani. Aztán mikor rájuk szólnak, akkor reflexbõl visszaszólnak. ez amúgy is szokás, nem kutyás témában is gyakran.
Idén tavasszal, már majdnem év vége volt jó idõ, meg minden, jöttünk haza az oviból a két lánnyal. Az ovi, a bölcsi, az iskola szinte egymással szemben van, köztük csak szervizút van, amin a kukásautó, mentõ, tûzoltó járhat.
Ezért szinte mindenki itt jár a gyerekekkel, mert nincs forgalom, el lehet engedni õket futkározni.
Az iskola sarkánál beszélgetett egy kutyás nõ,a kuty össze-vissza rohangál, a lányom elõreszalad, és látom, hogy a kutya ráugrik, és szó szerint elkezdi kefélni. Egy pillanat múlva leugrik, a gyerek visszaszalad, majd mikor a közelbe értünk megint rámászik a lányomra, aki már frászt kapott addigra. Én üvöltök, kb. olyan a hangom ilyekor, mint a hajókürt, erre már odafigyel a csaj is, és még neki áll feljebb, mikor emelkedik a lábam, hogy elrúgjam a kutyát. Nagyon megmondtam neki a magamét, de nem nagyon foglalkozott vele, mert nem is látta, hogy mit csinál a kutya. Még napokkal késõbb is ezen mérgelõdtem.