Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Biciklisták vs kutyák!!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
370 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez minden nagytestû túltenyésztett kutyára igaz :-/
németjuhászunknál mondta az eladó h kölökkorában ne engedjük lépcsõzni mert iszonyat ártalmas neki és 10 éves korára szétmehet az izülete ha ilyen fiatalon nekiáll koptatni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg rák, meg ez meg az.
ismerõs évi 50-60-100at költ rá
csak nemtudom megéri e:-(

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

roti arc
boxxi is
de csak a rendes fülü.
azok arik:)

roti okos, meg szép is. csak sajnos elég beteges:(

jaja..túl lett tenyésztve, csipõizület hamar szétmegy.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Én imádom a rotikat, kurva aranyos kutyák:)
amit nem csípek az a boxer..telóban is szar:D

roti arc
boxxi is
de csak a rendes fülü.
azok arik:)

roti okos, meg szép is. csak sajnos elég beteges:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
röhögni fox,én is paráztam tõle
aztán megismertem
a dobbermanoktól mai napig parázok kicsit tekerészés közben,mert idáig 2x építettek ki belõlem anyagot és úgy gyorsulnak h nehéz lehajrázni õket ha hirtelen kerülnek melléd:)
de roti az más tészta,1 rokonomnál van 1 ~10 éves
betörõt már cincált szét (nem mert a tsávó kimenni a házból!! :D )
mi viszont dögönyözni szoktuk,öcsém végképp,de szereti,és tényleg kedves/okos dög

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én imádom a rotikat, kurva aranyos kutyák:)
amit nem csípek az a boxer..telóban is szar:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze mert a méret
a roti tényleg bárány
kivéve az a pár, amit emberekre uszítanak

haver mondta h ne menjek a keritéshez, van egy roti a szomszédban(gyöngyös, akokr láttam elõször)
odameygek, morog. visszamorgok neki és odaadtam a kezem. ezzel nem tudott mit csinálni megszagolta, én meg megsimogattam.

amúgy halálosfegyver?
kb olyan kuttyok õk.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kala: ez olyan dolog, mint hogy nem minden autós hülye..
csak sajnos az emberek általánosítanak.
és spec jobban félek egy roti/pitbull típusú ebtõl, mint mondjuk egy szõnyegcirkálótól.
jobb félni, mint...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
roti támad?!
nekünk volt
annál barátságosabb kutyát nehezen találni... :-/
nagy bedes nyálas pofa,de valójában csak így vigyorog!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hmm.. Spániel, vagy uszkár meg valószínû még annál is több, mégsem hallani a hírekben, hogy széttéptek egy gyereket..

ehh
nem kell egyetérteni velem, de ez kicsit szar ellenérv volt, már bocs.. :)
azt mondtad hogy mégis több roti támad, mint pitbull.
a kettõ közül több roti van, vagy tévedek..?!
szó nem volt spánielrõl, sem uszkárról ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Ja, kiszagolja a spanglit :)

Akkor eddig szerettük õket...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor már tudom hogy mit kell követnem:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja, kiszagolja a spanglit :)

...harcikutya, a tököm! :D :D

Egyébként a spánielek nagyon jó kábszerkeresõ kutyák.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Jó, de én pont azért írtam, mert úgy jöt elõ. Mivel több a roti azért van több ilyen támadás, mint pitbull. Pedig ez nem elég érv. Erre jöt a spániel. Azért írtam, mert a roti is lehet hülye. Ennyi..

Egyébként is nem gondolod, ha a biztonsági õr a spánielnek azt mondja, hogy öl, akkor halálra röhögi magát a betörõ? :D Egyébként is "a nyúlon túl..." :)

...harcikutya, a tököm! :D :D

Egyébként a spánielek nagyon jó kábszerkeresõ kutyák.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Én is azért ajálottam fel a dobbermannt a pittbull lternatívájaként, mert elfogadom hogy kellenek õrzõ-védõ, mittomén milyen kutyuk.De a bull-t nem véletlenül nem tartják ilyen célokra, nem alkalmas rá.Elkapni még elkaphatja a rablót csak utána nem lehet majd kiszedni a fogai közül:) A többi eb egyrészt vagy nem képes fizikailag sem akkora sérülést okozni, vagy békések.De az tény hogy a spániel nem mutatna jól egy securitis oldalán.:D

Jó, de én pont azért írtam, mert úgy jöt elõ. Mivel több a roti azért van több ilyen támadás, mint pitbull. Pedig ez nem elég érv. Erre jöt a spániel. Azért írtam, mert a roti is lehet hülye. Ennyi..

Egyébként is nem gondolod, ha a biztonsági õr a spánielnek azt mondja, hogy öl, akkor halálra röhögi magát a betörõ? :D Egyébként is "a nyúlon túl..." :)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Hmm.. Spániel, vagy uszkár meg valószínû még annál is több, mégsem hallani a hírekben, hogy széttéptek egy gyereket..

Én is azért ajálottam fel a dobbermannt a pittbull lternatívájaként, mert elfogadom hogy kellenek õrzõ-védõ, mittomén milyen kutyuk.De a bull-t nem véletlenül nem tartják ilyen célokra, nem alkalmas rá.Elkapni még elkaphatja a rablót csak utána nem lehet majd kiszedni a fogai közül:) A többi eb egyrészt vagy nem képes fizikailag sem akkora sérülést okozni, vagy békések.De az tény hogy a spániel nem mutatna jól egy securitis oldalán.:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: egyébként egyetértek, szerintem is kellene egy alkalmassági vizsga az ilyenhez és ha egyszer nem tart be valaki egy szabályt, figyelmeztetés, másodszor kutya el.. Ez igaz a canis merga kérdésre is. Meg lenne oldva nagyon gyorsan mindkét probléma.

A másik topikban nem féltél szarozni. :D Itt meg milyen szépen mondtad. :) Egyébként igazad van. Itt most elég sokat javult a helyzet, fõleg, hogy a fõ kutyasétáltató helyet (a játszóteret) feltúrták, épp felújítják. De sokat számít, hogy büntetést osztogatnak, ha valakinél nincs célszerszám, legalább egy zacskó, amivel a nyomokat eltüntetheti. Mondjuk ez a folyékonyabb problémát még mindig nem oldja meg, és az összes sarok bûzölög. :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

me' pl több roti van mint pitbull.

Tin: egyébként egyetértek, szerintem is kellene egy alkalmassági vizsga az ilyenhez és ha egyszer nem tart be valaki egy szabályt, figyelmeztetés, másodszor kutya el.. Ez igaz a canis merga kérdésre is. Meg lenne oldva nagyon gyorsan mindkét probléma.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

jajj..azért, mert pl rotit sokan használnak õzésre, stb, meg szeretik eldurvítani, azért még nem lesz véreb...
ha utánaolvasol, megtudhatod, hogy egy marhapásztor kutya...
ergó, semmi agresszió, csak ha a gaztdája úgy bánik vele...

egész pontosan ha jól emléxem, az eladás céljából terelt marhacsordák örzése volt a feladata, valamint az elsõ vh idején germániában elõszeretettel alkalmzták örzõ védõ rendõrkutya feladatokra...még a germán juhász ezirányu tömeges felhasználása elõtt...

1 ébként nekem azt magyarázza el valaki hogy mért jó 50-60 kilós alapvetõen nagy szabadterekhez szokott fajtáju kuttyokat, kb 50m2 es harmadik emeleti lakásokban tartani, napi fél - 1 óra szaratósétával, lehetõleg lépcsöztetve....mert nem értem..kinek jó? mert a kutyának biztos nem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Lehet, hogy nem eléggé jól fejeztem ki magam. Megpróbálom mégegyszer!
Magasból szarok rá, hogy egy kutya miért harap meg valakit, azért mert a vérében van, vagy mert elvadították, vagy egyszerûen csak olyan heppje volt! Még az sem érdekel, hogy egy vizsla, tacskó, pitbull, roti, vagy egy egyszerû "ceruzalábú"!
Azért van kitalálva a kutyatartásnak szabálya.

Rajta van a póráz és a szájkosár nem tud megharapni!

Ha valaki nem érti, amit sokadszor írok le, akkor szóljon! Grr.. Most olyan vagyok lassan, mint Al.. :)

Egyébként én írtam, hogy a roti egy vérengzõ állat? Azt írtam semmivel sem jobb, mint egy pitbull. Mellékesen megjegyzem, hogy az utóbbi években több roti tépett embert, mint pitbull.

Igen, szájkosár-póráz, és még egy vizsga is kellene. Bár, ha gyereket lehet szülni vizsga nélkül akárkinek, akkor erre sem fogják kötelezni az állattartókat. Pedig kellene.