Jelentkezz be Regisztrálj
Biciklisták vs kutyák!!
Posted 2005. October 17. - 23:05
németjuhászunknál mondta az eladó h kölökkorában ne engedjük lépcsõzni mert iszonyat ártalmas neki és 10 éves korára szétmehet az izülete ha ilyen fiatalon nekiáll koptatni
Posted 2005. October 17. - 23:05
Posted 2005. October 17. - 23:04
roti arc
boxxi is
de csak a rendes fülü.
azok arik:)
roti okos, meg szép is. csak sajnos elég beteges:(
jaja..túl lett tenyésztve, csipõizület hamar szétmegy.
Posted 2005. October 17. - 23:01
roti arcÉn imádom a rotikat, kurva aranyos kutyák:)
amit nem csípek az a boxer..telóban is szar:D
boxxi is
de csak a rendes fülü.
azok arik:)
roti okos, meg szép is. csak sajnos elég beteges:(
aztán megismertem
a dobbermanoktól mai napig parázok kicsit tekerészés közben,mert idáig 2x építettek ki belõlem anyagot és úgy gyorsulnak h nehéz lehajrázni õket ha hirtelen kerülnek melléd:)
de roti az más tészta,1 rokonomnál van 1 ~10 éves
betörõt már cincált szét (nem mert a tsávó kimenni a házból!! )
mi viszont dögönyözni szoktuk,öcsém végképp,de szereti,és tényleg kedves/okos dög
amit nem csípek az a boxer..telóban is szar:D
Posted 2005. October 17. - 23:00
a roti tényleg bárány
kivéve az a pár, amit emberekre uszítanak
haver mondta h ne menjek a keritéshez, van egy roti a szomszédban(gyöngyös, akokr láttam elõször)
odameygek, morog. visszamorgok neki és odaadtam a kezem. ezzel nem tudott mit csinálni megszagolta, én meg megsimogattam.
amúgy halálosfegyver?
kb olyan kuttyok õk.
Posted 2005. October 17. - 22:57
csak sajnos az emberek általánosítanak.
és spec jobban félek egy roti/pitbull típusú ebtõl, mint mondjuk egy szõnyegcirkálótól.
jobb félni, mint...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 17. - 22:55
nekünk volt
annál barátságosabb kutyát nehezen találni... :-/
nagy bedes nyálas pofa,de valójában csak így vigyorog!
Posted 2005. October 17. - 22:51
Hmm.. Spániel, vagy uszkár meg valószínû még annál is több, mégsem hallani a hírekben, hogy széttéptek egy gyereket..
ehh
nem kell egyetérteni velem, de ez kicsit szar ellenérv volt, már bocs..
azt mondtad hogy mégis több roti támad, mint pitbull.
a kettõ közül több roti van, vagy tévedek..?!
szó nem volt spánielrõl, sem uszkárról
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 17. - 22:01
Posted 2005. October 17. - 21:47
Posted 2005. October 17. - 20:54
...harcikutya, a tököm!
Egyébként a spánielek nagyon jó kábszerkeresõ kutyák.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 17. - 20:50
Jó, de én pont azért írtam, mert úgy jöt elõ. Mivel több a roti azért van több ilyen támadás, mint pitbull. Pedig ez nem elég érv. Erre jöt a spániel. Azért írtam, mert a roti is lehet hülye. Ennyi..
Egyébként is nem gondolod, ha a biztonsági õr a spánielnek azt mondja, hogy öl, akkor halálra röhögi magát a betörõ? Egyébként is "a nyúlon túl..."
...harcikutya, a tököm!
Egyébként a spánielek nagyon jó kábszerkeresõ kutyák.
Posted 2005. October 17. - 20:47
Jó, de én pont azért írtam, mert úgy jöt elõ. Mivel több a roti azért van több ilyen támadás, mint pitbull. Pedig ez nem elég érv. Erre jöt a spániel. Azért írtam, mert a roti is lehet hülye. Ennyi..Én is azért ajálottam fel a dobbermannt a pittbull lternatívájaként, mert elfogadom hogy kellenek õrzõ-védõ, mittomén milyen kutyuk.De a bull-t nem véletlenül nem tartják ilyen célokra, nem alkalmas rá.Elkapni még elkaphatja a rablót csak utána nem lehet majd kiszedni a fogai közül:) A többi eb egyrészt vagy nem képes fizikailag sem akkora sérülést okozni, vagy békések.De az tény hogy a spániel nem mutatna jól egy securitis oldalán.
Egyébként is nem gondolod, ha a biztonsági õr a spánielnek azt mondja, hogy öl, akkor halálra röhögi magát a betörõ? Egyébként is "a nyúlon túl..."
Posted 2005. October 17. - 20:42
Hmm.. Spániel, vagy uszkár meg valószínû még annál is több, mégsem hallani a hírekben, hogy széttéptek egy gyereket..
Én is azért ajálottam fel a dobbermannt a pittbull lternatívájaként, mert elfogadom hogy kellenek õrzõ-védõ, mittomén milyen kutyuk.De a bull-t nem véletlenül nem tartják ilyen célokra, nem alkalmas rá.Elkapni még elkaphatja a rablót csak utána nem lehet majd kiszedni a fogai közül:) A többi eb egyrészt vagy nem képes fizikailag sem akkora sérülést okozni, vagy békések.De az tény hogy a spániel nem mutatna jól egy securitis oldalán.
Posted 2005. October 17. - 20:32
Tin: egyébként egyetértek, szerintem is kellene egy alkalmassági vizsga az ilyenhez és ha egyszer nem tart be valaki egy szabályt, figyelmeztetés, másodszor kutya el.. Ez igaz a canis merga kérdésre is. Meg lenne oldva nagyon gyorsan mindkét probléma.
A másik topikban nem féltél szarozni. Itt meg milyen szépen mondtad. Egyébként igazad van. Itt most elég sokat javult a helyzet, fõleg, hogy a fõ kutyasétáltató helyet (a játszóteret) feltúrták, épp felújítják. De sokat számít, hogy büntetést osztogatnak, ha valakinél nincs célszerszám, legalább egy zacskó, amivel a nyomokat eltüntetheti. Mondjuk ez a folyékonyabb problémát még mindig nem oldja meg, és az összes sarok bûzölög.
Posted 2005. October 17. - 20:07
Hmm.. Spániel, vagy uszkár meg valószínû még annál is több, mégsem hallani a hírekben, hogy széttéptek egy gyereket..me' pl több roti van mint pitbull.
Tin: egyébként egyetértek, szerintem is kellene egy alkalmassági vizsga az ilyenhez és ha egyszer nem tart be valaki egy szabályt, figyelmeztetés, másodszor kutya el.. Ez igaz a canis merga kérdésre is. Meg lenne oldva nagyon gyorsan mindkét probléma.
Posted 2005. October 17. - 19:54
egész pontosan ha jól emléxem, az eladás céljából terelt marhacsordák örzése volt a feladata, valamint az elsõ vh idején germániában elõszeretettel alkalmzták örzõ védõ rendõrkutya feladatokra...még a germán juhász ezirányu tömeges felhasználása elõtt...jajj..azért, mert pl rotit sokan használnak õzésre, stb, meg szeretik eldurvítani, azért még nem lesz véreb...
ha utánaolvasol, megtudhatod, hogy egy marhapásztor kutya...
ergó, semmi agresszió, csak ha a gaztdája úgy bánik vele...
1 ébként nekem azt magyarázza el valaki hogy mért jó 50-60 kilós alapvetõen nagy szabadterekhez szokott fajtáju kuttyokat, kb 50m2 es harmadik emeleti lakásokban tartani, napi fél - 1 óra szaratósétával, lehetõleg lépcsöztetve....mert nem értem..kinek jó? mert a kutyának biztos nem....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 17. - 19:39
Lehet, hogy nem eléggé jól fejeztem ki magam. Megpróbálom mégegyszer!
Magasból szarok rá, hogy egy kutya miért harap meg valakit, azért mert a vérében van, vagy mert elvadították, vagy egyszerûen csak olyan heppje volt! Még az sem érdekel, hogy egy vizsla, tacskó, pitbull, roti, vagy egy egyszerû "ceruzalábú"!
Azért van kitalálva a kutyatartásnak szabálya.
Rajta van a póráz és a szájkosár nem tud megharapni!
Ha valaki nem érti, amit sokadszor írok le, akkor szóljon! Grr.. Most olyan vagyok lassan, mint Al..
Egyébként én írtam, hogy a roti egy vérengzõ állat? Azt írtam semmivel sem jobb, mint egy pitbull. Mellékesen megjegyzem, hogy az utóbbi években több roti tépett embert, mint pitbull.
Igen, szájkosár-póráz, és még egy vizsga is kellene. Bár, ha gyereket lehet szülni vizsga nélkül akárkinek, akkor erre sem fogják kötelezni az állattartókat. Pedig kellene.