Azt hiszem az esélytelenek nyugalmával fogok indulni ezen a megmérettetésen. Bár megvallom odapiritanék szivesen egy-két nagyarcu cc-snek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vázanyag, geometria deszép hegesztések majd egy oldal
demából mi került át rá alkatrészfelsorolás megint majdnem egy oldal
jól mászik kezelhetõ kicsit hosszú de megszokom xc túra maraton blabla
sorbaszedve az alkarészek és 5 darab kinagyítva egy egész oldal
szóval összesen 3
"Nobody knows it really..."wow
ez jól hangzikMOst még idõm is van dögivel, miért ne?!
Jól érzem, hogy az ujság nagy változások elõtt áll, és ez az elsõ komolyabb lépés?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Kiváncsi vagyok, hogy kit fogtok találni a merida carbon tesztelésére, (én vállalnám
, bár lehet nem én vagyok a legmegfelelõbb személy és már elkezdtem építeni a jövõ évi gépemet), szerintem csak egy "elmebeteg" versenyzõ vállalná. Olivért kérdeztétek már (õ szokott hasonló gépeket használni)?
Ha komolyan gondoljátok: írjatok mailt a 8000km@b.....g.hu címre.Tesztelésre jelentkezem
De tényleg. Jelenleg két db 13 kilós gépem van, mindkettõ merev, monti, outi. Egyik sem nagyon alkalmas versenyeket nyerdesni...
az egy dologAzért komám, mert alattad már fullyként viselkedik és mindent "kimozog"!
nem tom, én a szkandit magasan komfortosabbank érzem.....
A sebesség mindent megold.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
mondjuk az a mondat furcsa nekem : "Nem az a szuper üvegmerev érzés jön le a tekerésnél, mint amit egyes Szkandium vázak produkálnak. Finom kényelmes."vázanyag, geometria deszép hegesztések majd egy oldal
demából mi került át rá alkatrészfelsorolás megint majdnem egy oldal
jól mászik kezelhetõ kicsit hosszú de megszokom xc túra maraton blabla
sorbaszedve az alkarészek és 5 darab kinagyítva egy egész oldal
szóval összesen 3
deluxe-ból egy két oldalas alkatrészfelsorolás lett
miért jó az évszámokat betúvel kiírni mostanában?
az egyenlõre nem egyenlõ az egyelõrével
mi lett a deluxe-ból? holnapmegveszem én is... ugye van már a zújságosnál?én + már nagyjából ki is olvastam....