Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2008. augusztus 18. - 21:26
Írta 2008. augusztus 12. - 10:35
Nekem személy szerint tetszett a Táplálékos,Izozóniás cikk !
...na de azok a féknélküliek...jó összeállítás, meg érdekes !
Merida
Írta 2008. augusztus 07. - 23:08
Szia Atesz:
Emilben ment válasz
üdv, lcs
Köszönöm szépen már el is olvastam.
Bocsi ha netán goromba voltam.:whacky:
Írta 2008. augusztus 07. - 22:19
Írta 2008. augusztus 07. - 14:43
Elõfizetési ügyekben légyszíves írj a terjesztes@bikemag.hu-ra.
(Ami biztos, ha kitöltötted a megrendelõt (tehát tudjuk, hova küldjük), a visszaigazolás után kifizetted a pénzt (tehát elõre fizettél), akkor megkapod az újságokat.)
Már két napja elkûldtem egy email-t a terjesztésnek hogy ha van rá mód nézzenek már utánna hogy az elõfizetõi megrendelésem beért-e rendesen vagy nem,de válasz az nuku,semmi,nulla,one most vagy ennyire elfoglaltak vagy nem tudom mia .... van?
Amúgy én abszolút türelmes ember vagyok de nem egy hónap múlva akarok kapni egy egyszerü választ hogy oké vagy nem.
Errõl ennyit.
Köszönöm a türelmet.
Írta 2008. augusztus 07. - 13:48
Atom beköszöntõit mindig élvezet olvasni, ez is érdekes-tanulságos.
Megavalance: kár, hogy megint lemaradt (én legalábbis nem találtam meg) a cikk szerzõjének és a fotók készítõjének nevét. az elõzõ számban dettó..
Etikett: kb mint egy '50-es évekbeli illemtankönyv. kioktató, nagyképû és teljesen felesleges iromány. aki ezeket a dolgokat magától nem tudja, az valószínúleg nem fogja végigolvasni, vagy el sem olvassa.
Gerecse 50: élvezetes olvasmány, a térkép is ok.
KTM/Kona: ok
Morewood: ok
Kona Dawg: KGÁdám írásait egyre nagyobb kedvel olvasom.
Giant Yukon: Begbie írásait egyre kevésbé olvasom.
Csoda Merida: vártam volna, hogy részletes-fotós leírás keretében tudjam meg, miért is nem fogok karbon vázat venni.
Magellan Hydra: nem egészen értem, apuci minek strapálja a gyerek bringáját? miért szempont az, hogy a fékek megfognak egy felnõtt férfit? nem lenne fontosabb, hogy a bicaj mértei, kezelõszervei mennyire felelnek meg egy a célcsoport korosztályba tartozó gyerkõcnek? kicsit több idõt kellet volna hagyni a gyereket használni a bringát, aztán megnézni, hogy a gyerek alatt mi adta meg magát. (amúgy jó a gyerekbringa-teszt ötlet)
Thule:teljesen korrekt leírás.
DJ1: Spálya mindig jókat ír.
nobrake: bárki bármit mond, veszélyes és büntetném keményen az utcai használatot.
Mongoose: korrekt
Kilencvenes évek: HBalage mindig jókat ír.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. augusztus 07. - 13:36
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 06. - 10:31
Bocsi még 1 kérdés ill 2
1. A visszaigazoló email-t a befizetés utáni 3 nap alatt (tehát amikor beért a lóvé,stex,dohány stb stb) kapom meg vagy ahonnan jeleztem a szándékom hogy elõfizetek?:chin:
2. Azt hogy lehet kideríteni hogy sikeres vólt-e a elõfitési lap bekûldése erre is jó vólna kapni egy email-t ha lehet.:chin:
A válaszokat elõre is köszönöm.
Elõfizetési ügyekben légyszíves írj a terjesztes@bikemag.hu-ra.
(Ami biztos, ha kitöltötted a megrendelõt (tehát tudjuk, hova küldjük), a visszaigazolás után kifizetted a pénzt (tehát elõre fizettél), akkor megkapod az újságokat.)
Írta 2008. augusztus 06. - 10:25
Sporttáplálkozás cikkben a dinnyét evõ emberke már volt egy régebbi újságban, igaz?
Jó a memóriád. Szeretem a képet, ezért többször elsütöttem már. De tényleg ez volt az utolsó:-))
Írta 2008. augusztus 05. - 23:01
Viszont nagyon tetszett a Megavalanche beszámoló. Nagyon kedvet kaptam hozzá, egy-két éven belül szívesen részt vennék rajta. Csak ne lenne olyan rohadt messze.
Jó volt a freeride arccal készült riport is, tök szimpatikus a csávó, annak ellenére, hogy francia.
A féknélküli vélemények is érdekesek voltak.
Jók voltak a tesztelt bicajok.
A bringafalva kezdeményezést nagyon jónak tartom.
A 2009-es bemutatók is jók voltak, bár nagy részéhez volt már szerencsém itt a fórumon a jövõ évi újdonságok topicban.
A karbon Merida tesztnél a törés utáni új váz miatt szerintem simán újra lehetne indítani a km számlálást, mert ugye lehet, hogy a bicajban már van több mint 5e km, de a vázban még csak kettõ, és ez az anyagfáradás szempontjából azért nem mindegy. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy aluvázat is kukázni kellett volna-e?
A Furmen Imrével készült interjú is nagyon érdekes volt. Kár, hogy ilyen eredményekrõl csak múlt idõben beszélhetünk.
Írta 2008. augusztus 05. - 13:28
1. A visszaigazoló email-t a befizetés utáni 3 nap alatt (tehát amikor beért a lóvé,stex,dohány stb stb) kapom meg vagy ahonnan jeleztem a szándékom hogy elõfizetek?:chin:
2. Azt hogy lehet kideríteni hogy sikeres vólt-e a elõfitési lap bekûldése erre is jó vólna kapni egy email-t ha lehet.:chin:
A válaszokat elõre is köszönöm.
Írta 2008. augusztus 05. - 12:09
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 05. - 09:20
Az is jó dolog...nem reklamálni akartam egyébként,mert úgyis nyaralás alatt lapozom át,csak érdekelt volna, hogy a kedvenc bicikliboltom milyen úton-módon kapja megÍgy:
Székesfehérváron én _mindig_ késõbb kapom meg mint (teszt)elõfizetõ a magazint (2-5 nappal!), mint András a 12 kilométerre fekvõ ezerötszáz lakossal bíró Magyaralmáson - ahová a fehérvári posta elosztójából kézbesítik...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. augusztus 05. - 08:24
Így:Akkor az hogy lehet, hogy a tõlem 20 km-re lévõ postás kiviszi pénteken,nálunk meg a mai nap sincs itt ?
Székesfehérváron én _mindig_ késõbb kapom meg mint (teszt)elõfizetõ a magazint (2-5 nappal!), mint András a 12 kilométerre fekvõ ezerötszáz lakossal bíró Magyaralmáson - ahová a fehérvári posta elosztójából kézbesítik...
Írta 2008. augusztus 05. - 08:13
Akkor az hogy lehet, hogy a tõlem 20 km-re lévõ postás kiviszi pénteken,nálunk meg a mai nap sincs itt ?postával...
-=B.B.B.=-
Írta 2008. augusztus 04. - 19:52
Írta 2008. augusztus 04. - 19:25
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. augusztus 04. - 18:02
Mert elõfizetõi szelvényt nem találtam benne se a mostaniban se a múlthaviban.:wtf:
Írta 2008. augusztus 04. - 16:06
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. augusztus 04. - 12:18
A kerékpáros üzletek milyen úton-módon kapják meg a lapokat?
Csak mert pénteken már az üzletben volt,otthon meg még a mai postával sem jött.
-=B.B.B.=-