Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
[quote name='szammer']Sala:
Gratulálok médiába való betöréshez!! (72.oldal):bananadan Bár egy kicsit bátortalannak tûnsz...:chin:
[QUOTE]

Köszönöm! Igyekszem nem bátortalannak tûnni. Sajnos a saját stilusom nem igazán jön át a cikken. NAhh majd kialakitok egy igazi Sala Style-t ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az csak az elõzetes volt ugye. De én most azt hittem, hogy ez már a fõcikk. Ezek szerint a köv.számban lesz még csak. Ok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Ellentétben az áprilisi számmal, ahol a 78.oldalon található egy Cape Epic cikk, a tartalomjegyzék pedig a 78. oldara irányít.
Az átok Ctrl C és Ctrl V lehet az oka, hogy a májusi tartalomjegyzék ismét ide irányítana. Elnézést kérünk a hibáért.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
ha jobban megnézed a tartalomjegyzéket a 78. oldalon kezdõdik a miniDH gép cikk is, az egy oldalas, a 79. oldalon cateye egyoldalas hirdetés és kész. Én nem találtam cape epic cikket az újságban :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A tartalomjegyzék szerint a 78.oldalon kéne hogy legyen a Cape Epic beszámoló, bár a 80.on már más kezdõdik, tehát már eleve ez is rossz, mert nem lehet ilyen rövid. De nincs is benne az újságban egyáltalán. Mi történt??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Baluu: csekk privi

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Én csak érdeklõdni szeretnék, hogy nyertem az elõfizetõi játékon egy abus lakatot, amit a mia napig nem kaptam meg. Mindig ígérték, hogy megjött a szállítmány és jövõ héten küldik. Azóta eltelt 6 jövõ hét.

Csak én vagyok egyedül ezzel a problémával vagy más sem kapta meg a nyereményét?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

a 120. oldalon a bal felsõ képet figyeljétek! :hahaha:

Siska Gábor "glasswallride" :D

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
a 120. oldalon a bal felsõ képet figyeljétek! :hahaha:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
én meg azért nem fizettem elõ idényre mert tavaly állandóan egy héttel késõbb kaptam meg mint a boltok :mad: de úgylátszik ez a kapacitás felszabadítás a többieknek kedvezett, akkor irányba veszek egy kerékpárboltot, hogy meglegyen a havi betevõm. :lick:

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

meik az a 10váz amirõl irnak?

én még nem kaptam meg ( de valljuk be, nem is csodálkozom ) ..

Csuda történt eeemberek! Péntek délelõtt kezemben a magazin! Székesfehérváron!!! Ilyen sem volt még. Igaz: a boríték szakadt és mocskos, de úgy néz ki - legalább határidõkben - fejlõdik a Királyi Pocsta.
"In idem flumen bis non descendimus"

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Sala:
Gratulálok médiába való betöréshez!! (72.oldal):bananadan Bár egy kicsit bátortalannak tûnsz...:chin:

Tomas:
24 váz van (dirt:Giant STP1, Magellan PolarX, Kona Stuff, Cowan, Spec P+, Wheeler Buddy cc:Konától a Meridán át a Giantig stb)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
meik az a 10váz amirõl irnak?

én még nem kaptam meg ( de valljuk be, nem is csodálkozom ) ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
:D
ihaj!
Nekem is ott figyelt a postaládában. Az elõbb vetem ki és meg is lepõdtem rendesen:)
Mintha más lenne az anyaga. nem?
a Kaukázusi cikk képei marhajók . top: tepmlom, disznó :D
Naj megyek olvasni...:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ma megjött a májusi szám. csak mondom április 29 van. és május 3-ra van irva a honlapon. remélem nme csak az érkezés idõpontja kelt bennem pozitiv csalódást ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Csak egy kérdés: Azt észrevettétek, hogy amióta kijött a háromride azóta a bikkmakk is elkezdte nyomni a keményebb vonalat, gondolok itt a JHG-s cikkek/photoshoot okra,...

Tavaly nyár környékén a JHG keresett meg minket - nem fordítva.
Háromrájd akkor még terv volt - tudtommal -, nem publikus magazin.
(Csak a "tyúk-tojás" összefüggések miatt...)
"In idem flumen bis non descendimus"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azokra a "cikkekre" inkább nem mondok semmit, de a képek jók !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Csak egy kérdés: Azt észrevettétek, hogy amióta kijött a háromride azóta a bikkmakk is elkezdte nyomni a keményebb vonalat, gondolok itt a JHG-s cikkek/photoshoot okra,...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
neked kll beállítanod a vezérlõpultodban, sokadszorra leírva is.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ezt a kérdést fel se tettem..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!