Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Indította
Andrew Wolf
, 2005. január 31. 16:27
Írta 2005. május 09. - 12:55
Sari Jörgensen?
Nolvenn L'Caer (vagy hogy hívják...)? - na õ egy királylány, élõben legalábbis.
Nolvenn L'Caer (vagy hogy hívják...)? - na õ egy királylány, élõben legalábbis.
Aktuális civil
Írta 2005. május 09. - 12:44
És persze Niki Gudex !
Spricc Spricc.
Illetve hûtsetek le hideg vízzel fecskendõvel.
Bár még izmosodhatna mellben:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. május 09. - 12:39
És persze Niki Gudex !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 09. - 11:07
Tracy Mosley, Jessi Stensland (õ kakukktojás, mert triatlonos, de ne legyünk szakbarbárok ), April Lawyer
Írta 2005. május 09. - 11:03
Na, és õk kik? Legalább nevet mondj, hogy rákeressek a neten Tracy Mosley talán?
Írta 2005. május 09. - 10:55
Írta 2005. május 09. - 10:37
De én már a Meridát is unom. Meg GunnRitát is unom. Akkor Brian Lopes?
Egyébként jó volt a Kaukázusi cikkben, hogy kaptak két vékony méhviasz gyertyát, aztán a háromból kettõ el is aludt, és igy mentek egy titkos alagútba.. mert persze lámpát azt nem vittek magukkal.. Azért én a büdös életbe nem mennék Keletebbre innen. (persze ez engem minõsit, már persze nem szerintem)
Egyébként jó volt a Kaukázusi cikkben, hogy kaptak két vékony méhviasz gyertyát, aztán a háromból kettõ el is aludt, és igy mentek egy titkos alagútba.. mert persze lámpát azt nem vittek magukkal.. Azért én a büdös életbe nem mennék Keletebbre innen. (persze ez engem minõsit, már persze nem szerintem)
Írta 2005. május 09. - 10:28
ezen csak azért csodálkozol, mert még nem tûnt fel hogy a velotrade az egyik aki erõsen "szponzorálja" a lapot. bár kicsit tényleg sok a 2*4 oldal merida edzõtábor és marketing ... remélem a következõ számra azért maradt még belõle. meg a biciklizzünk szibériába cikkbõl is.
bár inkább nézem gunn rita pofiját mint steve fogsorát
bár inkább nézem gunn rita pofiját mint steve fogsorát
Írta 2005. május 09. - 10:10
Miért van az, hogy Gunn-Rita Dahle már majdnem mindegyik lapban helyet kap? Ahol a tavalyi lapszámokat bemutatjátok ott is látszik, hogy az egyikben interjú van, a másikon a cimlapon mosolyog.. Kezdem unni, minden tiszteletem az övé, de mondjuk más hirességekkel is lehetne lapokat megtölteni. Pl. más mûfajból Steve Peat elég keveset szerepel
Írta 2005. május 08. - 22:04
a bikemag szerint a biker...
hehe:-)
nem kizárólagos.
de ha gondolod holnap lefotózom a pólómat.
Írta 2005. május 08. - 20:48
Az abusnak van rendes forgalmazója...a Biketrade'97 bt...mindenfajta van nekik...700-80000-ig
Írta 2005. május 08. - 17:55
abusnak nincs itthon akkor rendes forgalmazása, azaz mindenki árulja.
nálunk is van.
meg még jópár egyénnél.
nálunk is van.
meg még jópár egyénnél.
Írta 2005. május 08. - 16:42
edit: és vajon, mikor volt utoljára frissitve a lapjuk? :/
2004.08.19
:omg:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 08. - 16:18
nem kioktatásképp mondtam, csak rémlett, hogy voltak a mostaniban Abus cumók, mondom, akkor meglesem.
de különbenis.. ha mindenki mindig megnézné az újságot, akkor üres lenne a fórum :beer:
2004.08.19
de különbenis.. ha mindenki mindig megnézné az újságot, akkor üres lenne a fórum :beer:
2004.08.19
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 08. - 16:13
Köszönöm szépen ! (bár ezek szerint az újságban kellett volna keresnem... )
Megnéztem a biker.hu-t, nincs rajta Abus.
Megnéztem a biker.hu-t, nincs rajta Abus.
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. május 08. - 16:13
Írta 2005. május 08. - 15:50
a bikemag szerint a biker...
12-es oldal dealer info
12-es oldal dealer info
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. május 08. - 13:44
Írta 2005. május 08. - 13:30
Megtudnátok mondani, hogy ki az Abus hazai forgalmazója ?
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. május 05. - 17:35
[quote name='sala'][quote name='szammer']Sala:
Gratulálok médiába való betöréshez!! (72.oldal):bananadan Bár egy kicsit bátortalannak tûnsz...
[QUOTE]
Köszönöm! Igyekszem nem bátortalannak tûnni. Sajnos a saját stilusom nem igazán jön át a cikken. NAhh majd kialakitok egy igazi Sala Style-t [/QUOTE]
Pucér kerékpározás perverz viccek?
Na én megvettem a frisset.
Nekem ez most nem jön át.
De tele van egy rakás infóval szóval akit érdekelnek ezek azoknak bizonyára ötös.Viszont kezd minõségi magazin kinézete lenni nem tudom miért, de csak most tûnt fel.
Szóval csak így tovább.
Meg a szokásos sok a CC kevés a DH:D
Gratulálok médiába való betöréshez!! (72.oldal):bananadan Bár egy kicsit bátortalannak tûnsz...
[QUOTE]
Köszönöm! Igyekszem nem bátortalannak tûnni. Sajnos a saját stilusom nem igazán jön át a cikken. NAhh majd kialakitok egy igazi Sala Style-t [/QUOTE]
Pucér kerékpározás perverz viccek?
Na én megvettem a frisset.
Nekem ez most nem jön át.
De tele van egy rakás infóval szóval akit érdekelnek ezek azoknak bizonyára ötös.Viszont kezd minõségi magazin kinézete lenni nem tudom miért, de csak most tûnt fel.
Szóval csak így tovább.
Meg a szokásos sok a CC kevés a DH:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.