Az már meg lett mondva, hogy hova tünt a fullys bevezetõ cikk vége? Mikor lesz olyan, hogy kiadjátok a be nem fejezett cikkek lemaradt részeit? Lassan összejön egy kötet..

Ja, meg mintha az elõzõ szám tartalomjegyzékében az lett volna, hogy a májusiban lesz a pedálteszt. Vagy elnéztem?
az a mostaniban volt benne. hogy jövõ hónap.
Nem tudom mikor és ki mondta ezt - így is volt. Aztán idén kerestek minket egyre többen (és nem arra vártak, hogy majd mi találunk meg mindenkit...), így elkezdtük. Tudod: ha egy szervizt mutatsz be: reklám; ha többet, az már nem ezt sugallja. Kapcsolódó téma, hogy emberek hozzáállásával kapcsolatban. Verseny/rendezvényszervezõknek küldtünk ajánlatot - arányában alig 10% vette a fáradtságot, hogy egyáltalán válaszoljon. És mi vagyunk "elszállva" ugye, meg a "hegy megy Mohamedhez" és egyéb okosságok...:wallbangeNekem nez zOrg mondta, de a szerkesztõségbõl kaptam olyan választ, hogy egyesületet nem mutatnak be és nem adnak hírt sem róla mert az ingyenreklám. Most meg...(...)
Nekem nez zOrg mondta, de a szerkesztõségbõl kaptam olyan választ, hogy egyesületet nem mutatnak be és nem adnak hírt sem róla mert az ingyenreklám. Most meg...zOrg nekem mindig azt mondta, nem csinálnak ingyen reklámot senkinek sem.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Azt tesztelik, amit kapnak nagykertõl tesztelésre. aminek nincs nagykere, azt nem kapják, majd gondolod saját pénzükön beszerzik? szerintem az még embertelenül messze van, hogy azért áldozzanak százezreket vagy milliókat egy cikkre, hogy az olvasók tudását árnyalják, arra amugy is ott az internet.MÁS: Nagyon-nagyon rég óta nem értem, hogy miért mindig csak a piacon kapható "kommersz" bicaj- és alkatrésztesztek olvashatóak az újságban (ez alól a múlt havi foes és társai némi üdítõ kivételt jelentettek)? Egy ideje olyan érzésem van mintha vmi reklámújságot olvasnék. A hócipõm tele a meridákkal és speckókkal! értem és tudom, hogy jó bicajok, de azért ez már több mint túlzás! !
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nem tudom h miért itt.......Hellosztok! Nem tudja valaki, mennyibe kerül egy Porsche bicaj?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy