Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szerintem ez így ebben a formában nem igaz.. meg hol máshol hirdtne, ha nem az újságban a szerencsétlen.. meg úgy egyébként mondjuk a Specializednek miért fontos Magyarországról meghívni firkászokat, hiszen nem vagyunk nekik egy nagy piac... Ez a régivágású gondolkodás elég elszomorító.. mindenhol pörgés van, tényleg a legtöbb cég milliókat fektet reklámokba, márkaismertséget építik, csak vhogy a bicajos szektor is kimarad ezek közül a modern gondolkodású cégek közül. Nem baj. Ha vmikrõl nem tudok, nem veszem meg, vagy ha másikról olvastam tesztet és ráadásul dícsérték, akkor azt veszem, és akkor megint ott vagyunk, hogy nem az õ cuccaikra költöttem el több tízezer forintot..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintem az is baj lehet h kevesen olvasnak bringás újságot ezért nem olyan nagy reklám ez.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg az is a baj, hogy bizonyos emberek [cegek] hajlamosak sajnalni egy par pedalt, gumit, fekpofat, akarmit odaadni egy teszt erejeig, mert ugye az profitkieses, hiszen a leharcolt/lehasznalt alkatreszt nem lehet teljes aron eladni. Mert mindossze eddig latnak el. Hogy odaadnak a bikmakknak valamit INGYEN es nem tudjak azt eladni PENZERT. ez pedig NEM JO.

kicsit egyugyu gondolkodas, ket helyen van jelen, az egyik Bp Gyepsor 1, a masik meg az ovoda.

sajnos itt tartunk. mikor szoktam kispenzkisfocizni, erre is gondolok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ahogy tapasztaltam, szerintem azzal van a gond, hogy a szállítást az olcsóbbnál is sokkal olcsóbban szeretnék megoldani. A Sram pl. Hamburgba küldi hajón a magyar szállítmányt és egy elosztóközponton keresztül a huszadik ember után jut el a nagykerhez. Szerintem mire eljut a magyar forgalmazóhoz az áru addig hónapok telnek el az amerikai árukiadástól. Ha valami nem stimmel, akkor lehet reklamálni. Válasz: majd a következõ szállításban. Ha tényleg benne lesz, az akkor is rendeléstõl számítva legalább 3 hónap.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azért szerintem ez gáz. Nem tudom, hogy magyar sajátosság-e, de én személy szerint örülnék, ha bekerülne az általam forgalmazott cucc az újságba, és még ha jót is írnak róla, akkor aztán pláne, mert talán többen fogják keresni az adott terméket, ami ugye a profit növekedésével és ismertséggel is járna.. Egyszerûen nem értem ezt a hozzáállást, de gondolom vagyunk így ezzel egy páran. Azt meg nekem ne mondják, hogy mennyi mindentõl függ, hogy megérkezik-e a cucc, mert hát nem ma kezdték a szakmát, az eltelt évek alatt nagyjából azért be kellene tudják lõni, hogy kb. mikorra lesz itt a szállítmány. Ha meg nem, akkor csoda, hogy még talpon vannak.. szerintem.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Köszönöm szépen a választ. Így már érthetõ. Bár arra nem gondoltam, hogy a mostaniban sem lesz benne, úgy látszik tudatalatt ráéreztem, milyen témát kell megbolygatni:)

Atom

Atom

Kitaláló

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Kedves Húsevõ!

A pedálteszt egy érdekes sztori...kiadhatnánk teleregényként a Barátok közt helyett, érdekesebb lenne.... :-)

Amit írsz, abban teljes mértékben igazad van, bunkóság volt részünkrõl hogy hónapról hónapra csak ígérgettük, de mégsem jelent meg a cikk. Sokat viszont nem tudtunk tenni ellene...

Tavaly év végén kezdõdött a cikk kálváriája, amikor is kérdeztük a forgalmazókat, hogy érdekelné-e õket egy ilyen cikk. Mindenki bõszen lelkesedett, beígért fût fát, mi elhittük nekik (itt követtük el a legnagyobb hibát), és beharangoztuk....

Aztán szóltak "néhányan" hogy, öööööö...késik a szállítmány.....de már úton van, várjuk meg még õket, hogy õk is bekerülhessenek...

"két hét múlva itt a cucc" ez a két hét, nagyjából 4 hónapja tart....

Gyakorlatilag kivétel nélkül minden tesztben szereplõ pedált néhány hónap késéssel kaptunk meg...

A legnagyobb gond az volt, hogy közben folyamatosan mondták, hogy már mindjárt itt lesz, most már tutira csak 1 hét és befut, mi elhittük, és bíztunk benne, hogy a következõ számban már biztosan le tudjuk adni az apródonként összeálló cikket.
A most megjelenõ lapszámnál jutottunk el oda, hogy már minden beígért pedál a rendelkezésünkre állt, viszont mire ez megtörtént, megtelt a lap egyéb cikkekkel....
Így hát rossz hírem van, a most megjelenõ júniusi lapszámban sem lesz benne a cikk.

A júliusiban lesz benne.

A sztorival több gond is van: egyrészt hónapokon át segget csináltunk a szánkból...
Másrészt: ezt hogy lehet megejelentetni ezt az olvasók felé hónapról hónapra?
"kedves olvasóink: ebben a hónapban XY nagyker tizenakárhanyadik ígérete ellenére sem futott ba az adott tesztelkatrész, ezért késik a cikk...." Így? vagy hogy?

A gond az, hogy ilyen mondatból mint az elõzõ, tucatszámra tudnánk havonta közölni , mert szinte minden nagykernél folyamatosak a csúszások a szállítmányok beérkezését illetõen.
Van olyan tesztelakatrész amelynek megjelentetésérõl 2004 októberében állapodtunk meg a forgalmazóval. Azóta "két hét múlva befut a szállítmány" címû mondatból hallottunk 50-et, volt legalább 25 emilváltásunk a témában, és legalább 50 telefonos egyeztetésünk a forgalmazóval....
1 hete tudtuk átvenni a cuccot....(közben az anyacégtõl megérkeztek a 2007-es újdonságok sajtóanyagai.... erre varjál gombot...)

Ha ezeket mind közölnénk akkor hónapról hónapra kiadhatnánk egy 30-50 tételbõl álló listát amiben megjelentetjük, hogy most éppen melyik nagykernek melyik cuccára várunk...... gondolom kedvelnének minket...

Persze ezt most elolvasod te, és jónáhányan, de lesznek csomóan, akik a mostani szám kézhezvételekor fogják megtudni, hogy ebben sem volt benne a pedálteszt...
JObb megoldás nem lvévén, majd elmentem ezt a hozzászólásomat, és amikor ismét megkérdezi valaki, akkor majd Ctrl- C -Ctrl-V-vel betolom neki...

Szal ez van. Szar van a palacsintában...

üdv

Atom

Igen, engem érdeklene a dolog, mert pont kipurcanóban van a pedálom:)

És, én is csak annyit szeretnék, hogy reagáljanak. Ha, kihagynak egy nagy kaliberû cikket, amivel az adott számot hírdetik, akkor igenis legalább írjanak(ne csak ide, hanem az újságba), hogy sajnos ezért és ezért nem került bele, de majd.... Erre most senki ne mondja, hogy sok pénz, vagy energia. Olyan óriási kérés ez?
Úgy gondolom, hogy a topic az olvasók és a bikemagosok közti kontaktusról, a visszajelzésekrõl kéne hogy szóljon.

Egyszerûsíts!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Kezd az az érzésem lenni, hogy ha nem változnak a dolgok, akkor titkosszolgálati módszerekkel kell beépülni az elosztó egységekbe és belülrõl megkezdeni az ellenállás bomlasztását.

Valahogy úgy. Bár azért azzal, hogy EU tagország lettünk - ha a vártnál lassabban is, de - kezd kavarogni az állóvíz.
Ennek persze lehetnek nagy gyõztesei és még nagyobb vesztesei is - csak ne a vásárló legyen az...
"In idem flumen bis non descendimus"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Idestova hat éve sürgetjük õket. Hónapról-hónapra.:mad:

Kezd az az érzésem lenni, hogy ha nem változnak a dolgok, akkor titkosszolgálati módszerekkel kell beépülni az elosztó egységekbe és belülrõl megkezdeni az ellenállás bomlasztását.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

mondjatok még egy nagykert akik ilyen redszerességgel adják a teljes palettát.
vagy hajtsátok a többit hogy õk is adják, ha így jobban fogalmazok. amit kap a bikemag, attól kap támogatást, és bringát is. ha ez nincs akkor..

tessék sürgetni a többit.

Idestova hat éve sürgetjük õket. Hónapról-hónapra.:mad:
"In idem flumen bis non descendimus"

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
jól van. Aztán beküldöm a szerkesztõségbe, hátha arról is lehoznak pár jó fotót meg "élménybeszámolót"! :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Gondoltam.. utálom õket is!

Akkor kitörölheted a Meridával! :);)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, itt egész pontosan mi volt az offtopic? Az apróhirdetésed?

az (is)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

rob, itt egész pontosan mi volt az offtopic? Az apróhirdetésed?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Andrew! Az a cég amelyik kéztörlõket és egyéb tisztítószereket, tartókat forgalmaz, az egy teljesen másik cég. Ja és a Merida kft csak forgalmazza ezeket, nem gyártja. (az egyik konkurenciám)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
:offtopic: van eladó pedálom, kettõ pár is :D le is tesztelem õket hirelen: ezek a legjobbak amit lehet venni! ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Valóban lehetnének egy kicsit interaktívabbak, de majd biztos figyelembe fogják venni ezeket a dohogásokat is..

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

neked a mániád a pedálteszt! :D leírjam a vadiúj 545ösöm tapasztalatait? Esetleg a széjjelment Bike+-ról is t'ok hasznosakat írni...

Igazából csak annyi is elég lenne, ha azt mondanák, hogy bocs, elb*sztuk, a felelõsöket felelõsségre vontuk, elvégre nem egy ingyenesen terjesztett reklámújságról beszélünk, hanem Mo. legszinvonalasabbnak tartott bicajosújságjáról, és nem illene ilyen dolgokat benne hagyni...

Igen, engem érdeklene a dolog, mert pont kipurcanóban van a pedálom:)

És, én is csak annyit szeretnék, hogy reagáljanak. Ha, kihagynak egy nagy kaliberû cikket, amivel az adott számot hírdetik, akkor igenis legalább írjanak(ne csak ide, hanem az újságba), hogy sajnos ezért és ezért nem került bele, de majd.... Erre most senki ne mondja, hogy sok pénz, vagy energia. Olyan óriási kérés ez?
Úgy gondolom, hogy a topic az olvasók és a bikemagosok közti kontaktusról, a visszajelzésekrõl kéne hogy szóljon.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
neked a mániád a pedálteszt! :D leírjam a vadiúj 545ösöm tapasztalatait? Esetleg a széjjelment Bike+-ról is t'ok hasznosakat írni...

Igazából csak annyi is elég lenne, ha azt mondanák, hogy bocs, elb*sztuk, a felelõsöket felelõsségre vontuk, elvégre nem egy ingyenesen terjesztett reklámújságról beszélünk, hanem Mo. legszinvonalasabbnak tartott bicajosújságjáról, és nem illene ilyen dolgokat benne hagyni...

Én egyébként már annak is örülök, hogy a küllõk történetét 1963-tól napjainkig, vagy a szelepsapka formaváltozásait nem részletezték, ahogy tették egyéb alkatrészekkel.. de ez most gonoszság. meg off. meg minden.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Idáig tényleg nem nagyon reagáltak semmi ilyesmire....
Legalább annyit, hogy igen, vettük, sajnáljuk, pótoljuk. vagy igen, vettük, sajnáljuk nem áll módunkban pótolni.
Igazából lassan kezdi értelmét veszteni a topic. Legalábbis sztem. Mi itt irogatunk, hogy mi kéne, mit szeretnénk és amit meg lehet válaszolni 2 mondatban, plusz munka nélkül azt megteszitek. A többit nem.

Azért remélem, hogy most már legalább lesz pedálteszt. Ha már reakció nincs...