Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. december 25. - 22:35
-klikkes, ha kevés embert érint és érinthet - értsd egy olyan barkácstuning, amit 1000 bringásból 999 biztosan még álmában sem követ el
-klikkes egy témakör attól, hogy kevés ember mûveli - pl szükségszerûen klikkes a monociklis cikk, s - be kell látnod - klikkes a SS is
-klikkes, ha a szóhasználat, szövegkörnyezet olyan dolgokra utal, amit mondjuk 8-10 emberen kívül senki sem tud (Ha én azt mondom, hogy "csapattunk egy sodródósat a Halálösvényen", az klikkes megállapítás, de ha úgy fogalmazom meg, hogy "tekertünk néhány kört az endúró VK nyomvonalán, ami az extrém meredekségek miatt bringával igencsak embert próbáló", az már más számára is érdekes lehet)
-a SS bajnokság érdekes volt - de pl hosszban már nekem picit sok - pl tudtad, hogy a gödöllõi BikeZone-osok régebben (talán még most is) szerveztek házi Vándorserleg kupasorozatot? (szerintem a versenybeszámolókat erõsen résztvevõ arányosan kell méretben limitálni - bár önmagam ellen beszélek, hiszen csak kisebb versenyeken kerülgetek dobogóra (bár a Zemplén majdnem összejött )
Ha már SS, akkor úgy kell megfogalmazni, hogy más számára is érdekes legyen - a 24 órásról mehetett volna mégegy oldal, pl az eredményekrõl - akkor már nem "csak" a Te személyes küzdelmedrõl szólt volna, hanem egy országos bajnokságról, amit - mellesleg - egy SS kerékpáros szûrõjén át ismerhetünk meg. Ez remélem érthetõ. Neadjisten 2 teljes oldallal a SS rovat kisebb lett volna, ellenben lett volna 3 oldal versenybeszámoló elõtte, ami kicsit mindenkinek szól.
Viszont érdekes, hogy az 1x8 és az 1x9 az általad belinkelt külhoni fórumokon (amiért köszönettel tartozom, s ha elkészül a tuningcucc, majd a Meghajtás-ba belinkelem...) testvéri viszonyban van a SS témával. Pl SS hajtómûvel mennek többnyire, hogy egy okot mondjak.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 25. - 22:35
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_unit_*
Írta 2006. december 25. - 22:23
Írta 2006. december 25. - 22:15
Oké, nem sértõdök meg.
Ne is.
Írta 2006. december 25. - 22:12
-DIY - fékkar cikk - értelemszerûen, ezt most nem fejtem ki
-országúti edzõkörök - mi értelme volt 2 oldalt szentelni egy összefoglalónak?
-x-terra rovat - nem tetszenek a külföldi versenybeszámolók - a hazaiak nagyon, de a kaliforniai versenyekrõl nekem hosszúak a cikkek, fõleg, hogy nincs magyar érdekeltség (nyilván ha lenne, máshogy gondolnám)
-és én is felb@sztam az agyam Bodroginak, mint "francia profinak" a megnevezésén...
Ezt a fékkaros témát ismételten leszögezem, tehát mindenki figyeljen, NEM TETSZIK AZ A CIKK, mert megyek, s mindjárt beírok a V-fékes topicba, s nehogy összefüggés legyen belõle...
vendég_unit_*
Írta 2006. december 25. - 21:57
24 órás cikk - oké, tetszett midenkinek, kipipálva,
GT cikk - egyszer már megbeszéltük ebben a topikban, mondjuk nem veled. Na, ezt kár volt elõvenned megint, ezért vagyok most inkább pipa,
Surly - figyelmetlen voltam, megmosok minden hozzám érkezõ bicajt, pipálva.
Így azt hiszem teljes a lista.
Kérdés, hogy megérte-e emiatt hozzászólást írnod, (A "nyílt hangnem" dolgot továbbra sem értem, kérném példákkal illusztrálni.) illetve alkalmat teremteni a többieknek, hogy idehordják a "klikkel" kapcsolatos véleményüket.
Respektálom, hogy sokat tekersz kinn... kollektív üzenet volt, ezek szerint Neked nem szólt, bocsánat.
Írta 2006. december 25. - 21:53
Elszomorít, hogy, amiért én "nehezményeztem", hogy valaki OFFtopik (máshol), azért itt tölti ki rajtam a mérgét. No, ez nem fair!
Unit, hányszor mondjam még, hogy jogos volt a beszólásod, s a kritikám ettõl független? Ha várok még két hetet, s utána fogalmazom meg, akkor minden okés, jobban kezeled? Akkor már nem kombinálod össze? Örülök, hogy megpróbálsz belelátni olyat, ami nincs - de attól még nincs. Egy - nem vagyok, s nem is voltam mérges. Kettõ - te viszont haragudni akarsz. Három - nem léptem le, SOHA nem lépek le egy probléma elõl. "Nem fair", hogy megpróbálsz egy bosszúálló-áskálódó démonalakot faragni belõlem, nem jellemzõ, s soha nem is volt az. Majd ezekután jól leszorítjuk egymást a versenyeken, s akkor az jó lesz?
Természetesen részemrõl nincs peace, nincs béke, nincs semmi...
Az, hogy most sokan beszólnak, maximum annyit jelent, hogy többeknek feltûnt az egész - ezen javítani, változtatni kellene, nem megsértõdni. Kicsit röhejes, hogy az egész "Mond Mag!" topicban átlagosan kétoldalanként jut egy sértõdés - kérhetném, hogy ezentúl legyen "Sértõdj Mag!" a címe?
És egy abszolút zárójeles megjegyzés. Én például ma is tekertem 2 órát, tegnap 4-et, tegnapelõtt 3-at...és holnap is fogok.
Írta 2006. december 25. - 21:39
unit csöppet mindenkiben az ellenséget látod jelenleg de ezt csak csendben merem megjegyezni
vendég_unit_*
Írta 2006. december 25. - 21:18
Erre én nem tudok mit lépni, de nem is akarok.
Természetesen részemrõl nincs peace, nincs béke, nincs semmi...
Elszomorít, hogy, amiért én "nehezményeztem", hogy valaki OFFtopik (máshol), azért itt tölti ki rajtam a mérgét. No, ez nem fair!
Az egésznek az égvilágon semmi köze az SS sarok cikkeinek minõségéhez, nyíltságához stb stb... pont az kezdte el zavarni a kollegát.... hát hiszi a piszi!
Az építõ (konstruktív) kritikákat vettem, és remélem, hogy felhasználásukkal tudok olyat alkotni, ami MINDENKINEK tetszeni fog. Az lesz a szép világ!
/Amúgy mindenki "tagja" lehet a klikknek (ami a valóságban nincs, kérdezzétek csak meg azokat, akik TÉNYLEG ismernek egy-két singlespeedert), csak köllene néha tekerni is odakinn, bringás emberek között s nem a monitort bámulni nonstop!/
Írta 2006. december 25. - 20:02
Írta 2006. december 25. - 19:55
S ki hord "fasza gyerek vagyok" pólót?
Olyat senki.
Írta 2006. december 25. - 19:31
Én Dante-nak adok igazat, legyen SS, de tényleg klikkes a hangulata
Ezt meg én nem értem. (lehet mert a klikk tagja vagyok) Mitõl klikkes egy cikk hangulta?
Én pl. örökhajtóssal járok, de nem veszek fel reklámpólót, hogy milyen fasza gyerek vagyok.
S ki hord "fasza gyerek vagyok" pólót?
Írta 2006. december 25. - 17:25
tekintve hogy páldát irtam, remélem, hogy nem is.(Amúgy egyik sem 5ezres volt, de ezt biztos, hogy nem veszik magukra a tulajok.)
olvasol mondjuk autó-motort? motorrevüt? autobildet? egyéb autós/motoros ujságot?A Surly olyan állapotban volt, amilyenben volt. Használják, így néz ki. Ha tiszta Surly-t akarsz látni, akkor: http://www.surlybikes.com/
A szobát, ahol fotóztuk Szilágyi Erzsébet fasornak hívják.
azok is mindennapi használatban vannak. mégis tiszták amikor le vannak fényképezve.
tudom, hogy gagyinak gyereke született meg minden, de szerintem belefért volna egy tiz perces tisztogatás.
szerintem. mert internete nincs mindekinek, aki ujságot olvas. és lehet, hogy õk is tiszta surly-t szeretnének látni.
Pontról pontra kell mindenre rávilágítanom, hogy tévedés van a fejekben?
vélemény ≠ tévedés. maximum szerinted.
Régebben ûzöm ezt a sportot, hogy nekem ennyit és ilyen módon kelljen írnom róla!
ezt meg nem értem, de nem is akarom érteni...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 25. - 17:08
vendég_pier_*
Írta 2006. december 25. - 12:20
http://lazarus.elte.hu/moterkep/mb.htm
Igaz a beszámolónál már szó sincs a Bakonyról de akkor ki írta be a tartalomba , és a címlapra?
A beszámoló egyébként jó bár a Koloska-völgyet ezzel (sem) lehet megtalálni , de talán nem is ez volt a lényeg.
Írta 2006. december 23. - 04:37
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. december 22. - 23:21
Dénes! Én, mint sportembert iszonyatosan tisztellek. De ezt most túlreagálod, ugye tudod? Ne sértõdj...
Inkább Boldog Karácsonyt, s jövõre is eredményekben gazdag évet kívánok!
Uff, én beszéltem.
Írta 2006. december 22. - 23:14
Ahogy azt enté is írta.
úúú ezt csúnyán félreolvastam...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_unit_*
Írta 2006. december 22. - 23:11
Ez volt az utolsó átalakított SS gép.
(Amúgy egyik sem 5ezres volt, de ezt biztos, hogy nem veszik magukra a tulajok.)
Bár nem így terveztem és sajnálom, hogy nem aratott tetszést (a BikeMag fórumon), mert ahogy én látom kisebb annál a hazai SSzféra - igen, az ami elõbb-utóbb kimerül -, hogy ne férjen be az a 4-5 hegesztett bicaj és gazdája a sajtóba idõnként.
Másrészt választ kap esetleg az érdeklõdõ, hogy hogyan (kivel) lehet megoldani ha nem gány SS-t, hanem egy kb kulturált kerékpárt akar magának.
Persze, akkor feleslegessé válna az itteni SS fórum., ahol kb kétnaponta jelenik meg a papucsátalakítós kérdés.
Illetve megmaradhatna a gány fellegvárának, én nem írnék ide többet és mindenki jól érezné magát. Lehet, ez lesz és örülünk.
Hogy 2 oldalas lett a GT cikk, az nem biztos, hogy az én "hibám". Az sem biztos, hogy hiba. Lehet, hogy 100-200 ember élvezettel nézegette.
Hogy ilyen lett a stílusa? Ezt már egyszer próbáltam itt is megmagyarázni, meg a cikk elején is. Úgy látszik ez (is) kevés volt.
Kipróbáltuk. Nem jött be (kivéve, akinek igen).
A Surly olyan állapotban volt, amilyenben volt. Használják, így néz ki. Ha tiszta Surly-t akarsz látni, akkor: http://www.surlybikes.com/
A szobát, ahol fotóztuk Szilágyi Erzsébet fasornak hívják.
Nem birtokolunk 20-an (sem) profinak titulált SS bringát. Ha az én értelmezésemben nézzük, akkor vannak az Inbred-ek (talán 4-5 29es és 2 26-os), van 2 Yasec meg talán 2 Unit (az egyik az enyém) forgalomban.
Ez nagyon kevés.
Oké, lesz konkrét összehasonlítás ss/váltós szinten. Aztán meg jön valaki (ahogy már megtörtént korábban futólag), hogy mit oltogatom a váltósokat.
Lesz kormány, agy minden. Így haladok, haladunk. Türelem.
Ezt a 24órás példát a végén egyelõre nem fogom. Lehet késõ van, ilyenkor aludni szoktam, mert reggel ugye sport van ;-)
Csak annyit, hogy lesz@rom, hogy ki milyen bringával indul a versenyeken. Szerencsére vagyok annyira önzõ, hogy csak magammal legyek elfoglalva, a magam örömére tekerjek.
Nem kértem soha senkit, hogy külön kiemelje, hogy mivel indulok.
Észrevették.
Észrevették a Pedál magazintól, a Bringa újságtól és a BikeMag-tól is persze. Maguktól.
És észrevetted Te is.
Én nem tudom ki vagy, nem tudom mikor tekertünk együtt és, hogy mikor jártál a boltban. (Abban egyébként, ahol az országban egyedül kapható gyári SS kerékpár... de minek.)
Király vagyok, proféta vagyok. Megírták. Tudod?!
Csak példaként: 2. SS versenyemen, a 2004-es Flash Across-on harmadik lettem a licensz nélküliek között. Nem is sejtettem, mentünk haza egy ideje és kb Gyõr magasságában szóltak telefonon utánam, hogy ez a helyzet... kinek adják a serleget, stb...
Várom az idõt, hogy jöjjön valaki más és porrá alázzon a pályákon.
Soha nem mondtam, hogy egyik van a másik felett, alatt...
Másmilyen bringázás? (pl. váltóval?)
No, ide nézz:
http://nyx.at/top-si.../1127_file1.pdf
vagy:
http://nyx.at/top-si.../1107_file1.pdf
De mit veszek észre??!!!!
B@zzzz én magyarázom a bizonyítványom???
Pontról pontra kell mindenre rávilágítanom, hogy tévedés van a fejekben?
Régebben ûzöm ezt a sportot, hogy nekem ennyit és ilyen módon kelljen írnom róla!
Írta 2006. december 22. - 22:06
számomra semmivel nem okoz nagyobb élvezetet egy ss-re hegesztett 5 ezres cro-mo váz, mint az ugyanugy 5 ezret érõ xt hátsóváltó kábelkötegelõvel vázhozrögzitése és láncfeszitõként való alkalmazása.
érthetõ az amit ki akarok fejezni?
nem kell csak itthon keresgetni. (elõbb-utóbb kimerül, de inkább elõbb) singlespeed-del tele van a világ.