Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. January 03. - 00:58
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. January 02. - 23:40
Gyüjteni nem kell, kösz, bár igaz elég sokat társadalmimunkázom a sportunkért, elvagyok.
A vázam szerencsémre olcsón megúsztam, mert az osztrák bringacég támogat.
Anno a DM-en pedig semmilyen szabálytalan dolgot nem követtünk el, csak volt aki felfújta a szitut. Nekem elhiheted, jól ismerem a szabályokat mint frissdiplomás UCI mtb bíró.
Hajrá! Jelezz ha mehetünk tekerni. (meg persze mindenki más is, hisz együtt jobb)
Posted 2007. January 02. - 23:31
Kértek, hogy mnt szerzõ reagáljak a cikkel kapcsolatos dolgokra.
Több klubbot is ismerek ahol bringások kedvezményesen vásárolhatnak spinning bérletet. Az ár 1000ft /alkalom körülre vagy alatta jön ki. Szerintem ez elég jó.
Persze igazatok van, a kinti bringának a közelében sincs élmény szinten a spin, de ha edzésrõl van szó kiváló, fõleg, amennyiben nem egy aerobikos maca tartja az órát fekvõtámaszokkal tarkítva.
Posted 2006. December 31. - 18:10
Jaj még most két év után is ez a lerágott csont?Valamit elnéztél:én egy szóval sem mondtam , hogy ilyet csinál!!!!
Viszont anno a Duna-maratonon rajtszám nélkül indulva (talán nem volt pénze a nevezésre) segítette a tanítványát.Ami az akkori(mostani?) szabályok szerint is azonnali kizárást von maga után.
Ez amatõr szinten lényegtelen , de a tanítvány a legjobb 5 magyar nõi montis között volt.
Ja , és neki nincs hátsó váltója:)
OFF vége.
vendég_pier_*
Posted 2006. December 30. - 22:11
Viszont anno a Duna-maratonon rajtszám nélkül indulva (talán nem volt pénze a nevezésre) segítette a tanítványát.Ami az akkori(mostani?) szabályok szerint is azonnali kizárást von maga után.
Ez amatõr szinten lényegtelen , de a tanítvány a legjobb 5 magyar nõi montis között volt.
Ja , és neki nincs hátsó váltója:)
OFF vége.
Posted 2006. December 30. - 21:55
Azért ez így egy kicsit erõs...én mondjuk kb fiatalkora óta ismerem, de õ nem az a fajta, aki ilyet csinálna...Õ lesz az:)
Extrém versenyek rendszeres nevezõje , mondjuk 2006-ban vmi miatt beérkezni nem igen sikerült , sõt volt ahol elindulni sem.
Mondjuk a jövõre nézve ez egy jó gondolat:benevezni mondjuk Saltz:)kammergut hosszútávra , gyúrok rá fél évet , aztán 10 kilcsi után mikor nem lát senki lerugom a hátsó váltót és sajnálkozva kiállok.
Addig is én vagyok a legjobb magyar és ebbõl ithon már meg is lehet élni.
Ahogy a példa mutatja.
Többet tett a magyar bringás sportért, és bringásokért, mint azok, akik ezt hirdetik magukról. Fura csávó, fura stílussal, lehet szeretni, nem szeretni, de sztem ismeretlenül ilyeneket írni nem illik...
De sztem meg tudod vele beszélni a BB topikban.
Üdv:Thy
vendég_pier_*
Posted 2006. December 30. - 21:44
Véletlenül a szerzõnek nem a spinning az egyik megélhetési forrása?
Lehet, hogy ezért nem megy ki a hidegbe...
Amúgy ritkán, de kimegy ;-D
Õ lesz az:)
Extrém versenyek rendszeres nevezõje , mondjuk 2006-ban vmi miatt beérkezni nem igen sikerült , sõt volt ahol elindulni sem.
Mondjuk a jövõre nézve ez egy jó gondolat:benevezni mondjuk Saltz:)kammergut hosszútávra , gyúrok rá fél évet , aztán 10 kilcsi után mikor nem lát senki lerugom a hátsó váltót és sajnálkozva kiállok.
Addig is én vagyok a legjobb magyar és ebbõl ithon már meg is lehet élni.
Ahogy a példa mutatja.
Posted 2006. December 30. - 20:04
vendég_unit_*
Posted 2006. December 30. - 19:52
Akkor a köv. számban lesz gyüjtés LO-nak???
Véletlenül a szerzõnek nem a spinning az egyik megélhetési forrása?
Lehet, hogy ezért nem megy ki a hidegbe...
Amúgy ritkán, de kimegy ;-D
Posted 2006. December 30. - 19:12
Posted 2006. December 30. - 17:52
szóval anélkül hogy a cikk íróját akarnám megsérteni: felesleges volt.
de ez nem indok arra l.cs. és pier, hogy itt személyeskedjetek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 30. - 17:21
vendég_pier_*
Posted 2006. December 30. - 17:11
Jön vmi bolond gyerek aki elolvassa a cikket rákattan a súlymániára aztán szétfúrkálja a bicóját.
Persze az elsõ satuféknél kitöri a nyakát , mert a fékkar a kezében maradt.
Na de megyek tekerni , mert VALAKI ajánlotta:)
Posted 2006. December 30. - 17:06
elmés visszavágás....lehetne, de tájékozatlan vagy. én nem írok grammos cikkeket, nem is érdekel ilyen szinten.Nem veszem el a munkád , meg a rutin is a te oldaladon van.
valami más "hibámat" keresd
vendég_pier_*
Posted 2006. December 30. - 17:03
a következõ elmebeteg ötletet írhatnád te is. hmm?
Nem veszem el a munkád , meg a rutin is a te oldaladon van.
Posted 2006. December 30. - 17:01
Fékkartuning: no comment...de azért odafért volna, hogy a gari azonnali elvesztésést eredményezi, meg saját felelõsségre...
A legjobb: görgõ+téliruha:)
megõrülnék, ha nem tudnék kimenni télen tekerni. Alapnak 1-2 órás tekeréshez simán jó a nyári cipõre húzott neoprene kamásli+B+ windstopper termogatya+alá egy RP alsóruha. Felülre is egy alsóruha:D meg egy thermokabát. Ez még nem 100 rugó!
Üdv:Thy
Posted 2006. December 30. - 16:58
amíg itt sírdogálsz, addig tekerhetnél egy jót, vagy elmehetnél egy pszihomókushoz.Amíg a fékkar sufnituningot sikerült megcsinálni , addig lehetett volna egy jót tekerni.Vagy hármat-négyet-ötöt...
És akkor már az a rettenetes 27 gramm sem zavarna....
A következõ elmebeteg ötlet mi lesz?Húzzunk ki a fékbowdenbõl 3 szálat, mert így 1 egész grammal máris könnyebb a bringa???
a következõ elmebeteg ötletet írhatnád te is. hmm?
Posted 2006. December 30. - 16:56
. Ebbõl már venni lehet egy belépõ szintû spinning gépezetet. A Malinál 129 körül kapható. ...
30-40 - ért meg görgõt......az 1 fokkal mégis közelebb van a bringához.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_pier_*
Posted 2006. December 30. - 16:20
És akkor már az a rettenetes 27 gramm sem zavarna....
A következõ elmebeteg ötlet mi lesz?Húzzunk ki a fékbowdenbõl 3 szálat, mert így 1 egész grammal máris könnyebb a bringa???
Posted 2006. December 30. - 09:13
OFF2 így elõre is...BUJJÉK, én lelépek pár napra
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás