Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Olivér! De azért az 1000 HUF / óra az nagyon durván sok! Én pl edzem télen olyan 40-50 órát havonta. Az ugye nyilvánvaló, hogy még ezzel az óradíjjal számolva is nagyon kemény? Vagy olyan spinning terem kellene nekem, ahová csak beeresztenek, s elleszek vagy 3 órán át...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

coacholi

coacholi

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Pier, majd egsze gyere el tekerni velem megbeszéljük a dolgokat. Néha igen kimegyek, fõleg most, hogy nincs dzsuva és nagy mínusz.
Gyüjteni nem kell, kösz, bár igaz elég sokat társadalmimunkázom a sportunkért, elvagyok.
A vázam szerencsémre olcsón megúsztam, mert az osztrák bringacég támogat.
Anno a DM-en pedig semmilyen szabálytalan dolgot nem követtünk el, csak volt aki felfújta a szitut. Nekem elhiheted, jól ismerem a szabályokat mint frissdiplomás UCI mtb bíró.
Hajrá! Jelezz ha mehetünk tekerni. (meg persze mindenki más is, hisz együtt jobb)

coacholi

coacholi

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
szevasztok!
Kértek, hogy mnt szerzõ reagáljak a cikkel kapcsolatos dolgokra.
Több klubbot is ismerek ahol bringások kedvezményesen vásárolhatnak spinning bérletet. Az ár 1000ft /alkalom körülre vagy alatta jön ki. Szerintem ez elég jó.
Persze igazatok van, a kinti bringának a közelében sincs élmény szinten a spin, de ha edzésrõl van szó kiváló, fõleg, amennyiben nem egy aerobikos maca tartja az órát fekvõtámaszokkal tarkítva.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Valamit elnéztél:én egy szóval sem mondtam , hogy ilyet csinál!!!!
Viszont anno a Duna-maratonon rajtszám nélkül indulva (talán nem volt pénze a nevezésre) segítette a tanítványát.Ami az akkori(mostani?) szabályok szerint is azonnali kizárást von maga után.
Ez amatõr szinten lényegtelen , de a tanítvány a legjobb 5 magyar nõi montis között volt.

Ja , és neki nincs hátsó váltója:)
OFF vége.

Jaj még most két év után is ez a lerágott csont?:D

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Valamit elnéztél:én egy szóval sem mondtam , hogy ilyet csinál!!!!
Viszont anno a Duna-maratonon rajtszám nélkül indulva (talán nem volt pénze a nevezésre) segítette a tanítványát.Ami az akkori(mostani?) szabályok szerint is azonnali kizárást von maga után.
Ez amatõr szinten lényegtelen , de a tanítvány a legjobb 5 magyar nõi montis között volt.

Ja , és neki nincs hátsó váltója:)
OFF vége.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Õ lesz az:)
Extrém versenyek rendszeres nevezõje , mondjuk 2006-ban vmi miatt beérkezni nem igen sikerült , sõt volt ahol elindulni sem.

Mondjuk a jövõre nézve ez egy jó gondolat:benevezni mondjuk Saltz:)kammergut hosszútávra , gyúrok rá fél évet , aztán 10 kilcsi után mikor nem lát senki lerugom a hátsó váltót és sajnálkozva kiállok.
Addig is én vagyok a legjobb magyar és ebbõl ithon már meg is lehet élni.
Ahogy a példa mutatja.

Azért ez így egy kicsit erõs...én mondjuk kb fiatalkora óta ismerem, de õ nem az a fajta, aki ilyet csinálna...
Többet tett a magyar bringás sportért, és bringásokért, mint azok, akik ezt hirdetik magukról. Fura csávó, fura stílussal, lehet szeretni, nem szeretni, de sztem ismeretlenül ilyeneket írni nem illik...
De sztem meg tudod vele beszélni a BB topikban.
Üdv:Thy

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Véletlenül a szerzõnek nem a spinning az egyik megélhetési forrása?
Lehet, hogy ezért nem megy ki a hidegbe...
Amúgy ritkán, de kimegy ;-D

Õ lesz az:)
Extrém versenyek rendszeres nevezõje , mondjuk 2006-ban vmi miatt beérkezni nem igen sikerült , sõt volt ahol elindulni sem.

Mondjuk a jövõre nézve ez egy jó gondolat:benevezni mondjuk Saltz:)kammergut hosszútávra , gyúrok rá fél évet , aztán 10 kilcsi után mikor nem lát senki lerugom a hátsó váltót és sajnálkozva kiállok.
Addig is én vagyok a legjobb magyar és ebbõl ithon már meg is lehet élni.
Ahogy a példa mutatja.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
OFF:
Ma kint volt, Olisuli keretében "követtem".:)

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Akkor a köv. számban lesz gyüjtés LO-nak???:)

Véletlenül a szerzõnek nem a spinning az egyik megélhetési forrása?
Lehet, hogy ezért nem megy ki a hidegbe...
Amúgy ritkán, de kimegy ;-D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mondjuk én kiváncsi lennék egy FRM fékkar könnyítõ cikkre.
tuti sikere lenne;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez a fékkarreszelés kb '98-ban lett volna érdekes. azóta eltelt pár év alatt eljutottunk oda, hogy hazánkban is elérhetõek (azaz kaphatóak és megfizethetõek) normális súlyú és mûködésû alkatrészek.
szóval anélkül hogy a cikk íróját akarnám megsérteni: felesleges volt.
de ez nem indok arra l.cs. és pier, hogy itt személyeskedjetek ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Na de megyek tekerni , mert VALAKI ajánlotta:)

király, könnyebben ment, mint gondoltam :D

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Fékkart mahinálni 27 grammért nem "hiba" hanem bûn.
Jön vmi bolond gyerek aki elolvassa a cikket rákattan a súlymániára aztán szétfúrkálja a bicóját.
Persze az elsõ satuféknél kitöri a nyakát , mert a fékkar a kezében maradt.

Na de megyek tekerni , mert VALAKI ajánlotta:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Nem veszem el a munkád , meg a rutin is a te oldaladon van.

elmés visszavágás....lehetne, de tájékozatlan vagy. én nem írok grammos cikkeket, nem is érdekel ilyen szinten.

valami más "hibámat" keresd :D

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

a következõ elmebeteg ötletet írhatnád te is. hmm?

Nem veszem el a munkád , meg a rutin is a te oldaladon van.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát Oli más világ...én nem olvasom..nem tecc..
Fékkartuning: no comment...de azért odafért volna, hogy a gari azonnali elvesztésést eredményezi, meg saját felelõsségre...
A legjobb: görgõ+téliruha:)
megõrülnék, ha nem tudnék kimenni télen tekerni. Alapnak 1-2 órás tekeréshez simán jó a nyári cipõre húzott neoprene kamásli+B+ windstopper termogatya+alá egy RP alsóruha. Felülre is egy alsóruha:D meg egy thermokabát. Ez még nem 100 rugó!
Üdv:Thy

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Amíg a fékkar sufnituningot sikerült megcsinálni , addig lehetett volna egy jót tekerni.Vagy hármat-négyet-ötöt...
És akkor már az a rettenetes 27 gramm sem zavarna....

A következõ elmebeteg ötlet mi lesz?Húzzunk ki a fékbowdenbõl 3 szálat, mert így 1 egész grammal máris könnyebb a bringa???

amíg itt sírdogálsz, addig tekerhetnél egy jót, vagy elmehetnél egy pszihomókushoz.

a következõ elmebeteg ötletet írhatnád te is. hmm?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

. Ebbõl már venni lehet egy belépõ szintû spinning gépezetet. A Malinál 129 körül kapható. ...

30-40 - ért meg görgõt......az 1 fokkal mégis közelebb van a bringához.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Amíg a fékkar sufnituningot sikerült megcsinálni , addig lehetett volna egy jót tekerni.Vagy hármat-négyet-ötöt...
És akkor már az a rettenetes 27 gramm sem zavarna....

A következõ elmebeteg ötlet mi lesz?Húzzunk ki a fékbowdenbõl 3 szálat, mert így 1 egész grammal máris könnyebb a bringa???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF neoprén kesztyû 4e, ócsó kesztyû alá 0.3e, téli nadrág 7e, neoprén noname kamásli 2e, sapka polar-100 anyagból (noname) 1e, katonai sál(maszk) 0,5e, cipõ (ugyanaz mint nyáron), sízokni v neoprén zokni 3e, alöltözet felülre 4e, hosszú mez (ugyanaz mint tavasszal), profi lélegzõ-szélálló felsõ 20e - ez 40e körül van...spinnig otthon unalmas (ezzel az erõvel görgõzhetnék is), teremben meg drága (már az a mennyiség, hogy értelmes is legyen...)

OFF2 így elõre is...BUJJÉK, én lelépek pár napra
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)