Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

most hogy itt visszanézem ezt a topicot, látom hogy vannak-voltak kicsi és drabális bakik is szép számmal az újságban.. nem értem hogy egy 800 ft-os magazinnál miért nem veszi a szerkesztõség a fáradtságot és miután összeállt az újság miért nem olvassa el mindenki a saját cikkét. (talán ez lenne a megoldás?)
szvsz az hogy az olvasók már az elsõ napon kiszúrják a nem kis számban elõforduló bakikat legalább annyira 'égõ' mint ha valaki az kikap egy helyesiirás dolgozatot ami karó, tele van piros korrekciókkal és a mindenki elõtt be kell mondani a jegyet.
ha mondjuk a kretén-be vagy a pestiest-be találnánk ilyen hibákat meg se állna a szemünk de hát kérem szépen ez mégis csak a magyar BIKEMAG

edit: le lehet b*szni ha nincs igazam.

Akkor sztem kezd a sajátod átolvasásával. Lehet csak én nem tudom így értelmezni némely mondatodat, de nem biztos. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
most hogy itt visszanézem ezt a topicot, látom hogy vannak-voltak kicsi és drabális bakik is szép számmal az újságban.. nem értem hogy egy 800 ft-os magazinnál miért nem veszi a szerkesztõség a fáradtságot és miután összeállt az újság miért nem olvassa el mindenki a saját cikkét. (talán ez lenne a megoldás?)
szvsz az hogy az olvasók már az elsõ napon kiszúrják a nem kis számban elõforduló bakikat legalább annyira 'égõ' mint ha valaki az kikap egy helyesiirás dolgozatot ami karó, tele van piros korrekciókkal és a mindenki elõtt be kell mondani a jegyet.
ha mondjuk a kretén-be vagy a pestiest-be találnánk ilyen hibák meg se állna a szemünk de hát kéremszépen ez mégis csak a magyar BIKEMAG

edit: le lehet b*szni ha nincs igazam.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

"Minden agy szétszerelt képe megtekinthetõ a bikemag.hu-n a tesztek között, "Bontott agyak" néven" én ezeket a képeket kerestem,de nem találtam...én vagyok vak,hogy nem látom sehol,vagy még nincsennek feltéve?:confused:

Én sem találom, pedig érdekelne! :-(
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

az mitõl lehet hogy a cimlapfoton az elsõ gumi elõtt penge éles a szikla, mögötte (a kerékben) már elmosodott. A keréken belül is vannak elmosodott és éles részek is a szikából. plusz az egész képen az elõtért elmosódott a háttér is, a bringás nem viszont a bringás elõtti sziklák sem!! Ez miért van? Photoshoppolt kép és nem lett rendesen megcsinálva? vagy direkt ilyen?

Hosszú záridõ+vaku+svenk
A többi esélyesebb a fotós topikban

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
az mitõl lehet hogy a cimlapfoton az elsõ gumi elõtt penge éles a szikla, mögötte (a kerékben) már elmosodott. A keréken belül is vannak elmosodott és éles részek is a szikából. plusz az egész képen az elõtért elmosódott a háttér is, a bringás nem viszont a bringás elõtti sziklák sem!! Ez miért van? Photoshoppolt kép és nem lett rendesen megcsinálva? vagy direkt ilyen?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nekem (még) nem esett szét.

Fotók nagyon jók! :) :)
Kevés az mtb teszt. (1 db) ? :(
2 bmx , sok o.úti :(

amúgy az összekeverésektõl, lemaradásoktól :mad: eltekintve jó lett!!

Gabriel_MTB

Gabriel_MTB

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Most nincs elõttem az újság. Elsõ átlapozás után:
- Jó a címlap és képanyagban talán ez a legjobb szám. Dani többi képe is érdekes. (Volt olyan szám, amit hiába lapoztam át háromszor, csak a tartalomjegyzék alapján találtam meg a fotós rovatot. De akkor is minek.)
- KTM: Semmit nem jelent a váz tömege, ha nincs mellette a mérete. (OK, ha katalógusadat, akkor valószínüleg a középsõ méret, de...)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Lehet megveszem. Bár ha megint kezdõdik a szétesés...:D
Amúgy tényleg igaza van Danténak, egy 800-900 Ft-os újságnál biztos telefonálgatni fogok, címeket keresek ki, postaköltséget fizetek, sorban állok...
Csak azért, hogy az amúgy nem túl olcsó magazinhoz olvasható formában jussak hozzá? Ha egy több ezer forintos valamirõl lenne szó, akkor igen.
De csak ezért ne emeljétek a vételárat.:)

Az a minimálisan elvárható szolgáltatás, hogy ha már évek óta nem vagytok képesek egy állandó szétesésmentes újságot biztosítani, akkor legalább egy ilyen pótlehetõség legyen. De azért itt, had jelezzük legalább röviden, ha megint szétesõset játszik.
Amúgy meg a kutyát nem érdekli, hogy ki a hibás(pl. nyomda?) bizonyos dolgokért. Sajnos. Fõleg abban az esetben nem érdekli, ha fizetett érte.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a fox80rlc villatesztnek randán lemaradt a vége.
vagy csak én nem találom?

gondold hozzá :)

amúgy jó a szám, tetszik, csak a kona tali leírás kissé felületes és info szegény, + sok az országúti....és persze még mindig kevés a p..a :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én sem találom, lemaradt.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a fox80rlc villatesztnek randán lemaradt a vége.
vagy csak én nem találom?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor hát:
-címplap zsír, nemhiába Dani:)
-MTB hírek: durván rövid. Nem hiszem, hogy 1/2-oldalt érdemelne egy OB...
-photoshokk zsír, de nem tom, hogy a 17.-oldalon lévõ két képet a nyomda qrta el így?minkettõ lilás...egyébként a 19.-oldali etalon! Bárhol a világon megállná a helyét.
-Kona: eddig legalább szépek voltak, de ez az új CoilAir egy hányás...
-ja sztem a Dakine hirdetés a legjobb színvonalú...több ilyen is lehetne
-KTM érdekes
-Ausztria szép képek, de semmi olyat nem olvastam, ami miatt elindulnék...
-Gumiteszt: Schwalbe forgalmazó elírva, a Kojak, és Maraton szövegei összekeverve, és amúgy is van benne a hülyeség...a Kojak alatt a Supreme szövege van, benne, hogy milyen jól bírja az üveget stb, alul meg negatívum a defektvédelem hiánya...hogy is van? Esõben sem pörgött el? Induláskor? Mire volt ez felrakva?A TPi érték honnan van? Mert a Schwalbe EPI-t ad meg a gumikhoz az meg 67...
-Fox teszt: az F100x egy fényévvel hasznosabb cikk, mint az F80. Kicsit mintha hozzáértõbb tesztelte volna.Az 5-ös, ellenben a másikban alapvetõ hülyeség megint:
-a két szárat összenyomva merevséget vizsgálni
-hûû milyen súlykülönbség van a Splice, meg a Fox között:igen 450g, meg 120000 HUF...minek a Porschét a Golf-al összehasonlítani?
-és merevebb mint a SID, meg az R7...ja meg nehezebb is 200g-al
-meg ráférne egy igényesebb mez, mert az átlátszó happybike...izé...
-Alpentour zsír
-Házi interjú: a legjobb! Ez volt a kedvencem.Tök jó elképzelése van az utánpótlásról, csak azt nem tudom, hogy ezt a saját csapatában mért nem hangoztatja?
-Schladming zsír!
-Sasad: minek egy bringás újságba két kép a gördeszkás csávókról?
-Socom: de nagyon szép:)Kíváncsi leszek a végére
-Stuff: hát ilyen fal elõtt fotózni...kifolyt a szemem
-Spank: jó a cégvezetõ...lehet tööbet ért a piachoz, mint az öltönyös agyondiplomázot kö**ögök:)
-Országúti OB: az ott történteket kár ragozni, és a Bodrogi ellenesség most is ott van a szeren:(
-Reku: no more...
-RAAM: le a kalappal!
-Tour: nagy csalódás alig egy két épkézláb háttérinfó.
-Haiszer: többszörös világbajnoki résztvevõ vagyok...ez jól hangzana, ha utánna nem lenne még 3 sor az "eredményeirõl"
-Civil oldal: nem lehetett volna úgy fotózni a Gordont, hogy ne 1/3-ad oldal SZDSZ reklám legyen?
-Sipos interjú zsír:)
Asszem ennyi...
A tördelõnek:nem megy a rózsaszín a narancshoz,meg a Káldys cikkben a vonal átmegy a képen
Üdv:Thy

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
"Minden agy szétszerelt képe megtekinthetõ a bikemag.hu-n a tesztek között, "Bontott agyak" néven" én ezeket a képeket kerestem,de nem találtam...én vagyok vak,hogy nem látom sehol,vagy még nincsennek feltéve?:confused:

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Gratulálok, lettek megint jó képek!...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Dante,valahogy igazat szólsz!
én sem fogom viszaküldeni az ujságot,értelme nem lenne!
nem vág földhöz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szerintem ezzel az a baj rob, hogy egy párszáz forintos újság nem éri meg a sok cicót. Pl nekem posta rohadtul kiesik, egyszerûen nem fogok órákat erre áldozni a napomból. Senki sem azért szól, hogy "azonnal új számot kapjon", hanem inkább azért, hogy Ti meg "ordítsátok le a nyomdát", hogy a jövõben az ilyen esetek kevésbé legyenek számottevõek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
srácok, ne kelljen már minden egyes alkalommal szólni...
ha szétesett, hivod a terjesztést, visszaküldöd ezt, küldenek másikat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Bringa boltban vettem!
nem érdekel anyira ha egy két lap kihullik,de ha fél ujság szét esik miután kétszer kinyitottam az már gáz!
amugy minden ok!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Megvettem!
kétszer lapoztam bele,totálisan szétesett!:(
eddig ilyen nem volt!

Üdv mind...,énis jártam már hasonló képpen és nem is egyszer.De szerintem ez inkább kötési hiba.
Engem ha nagyon zavart márpedig szokot úgy oldottam meg hogy vettem egy másikat máshol.
Tudom hogy ez hülyeség,de ha már otthon esik szét akkor már ugyse cserélik vissza.
Az ilyen jellegü hibákat azért ki lehet szúrni.Ha lehet olyan ujságosnál kell vásárolni ahol bele lehet olvasni,vagy meg lehet nézni hogy nincs-e a szétesés határán.
Kivéve ha levan fóliázva mert akkor passz.:glaszcze:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Megvettem!
kétszer lapoztam bele,totálisan szétesett!:(
eddig ilyen nem volt!