A *** FÓRUMOTOK KÉTSZER IS EL*** A FÉLORÁIG GÉPELT SZOVEGEMET!!!!
De én újra irtam nektek, mert ezen változtatni kell!!!
Elõre közlöm hogy én nem akarok fikázni és ez nem is az, hanem csupán kritika.. és az is a rovat cime motivál hogy MONDD MAG!
hát én megmondom vazze'.
A legutóbb bikemakk amit olvastam az pont egy évvel ezelõtti volt azaz a 2006os júliusi. Miután újra Magyarországra jöttem már a második nap lementem ebbe a kánikulába a 22es buszommal az újságoshoz megvenni a lapot és megnézni mennyi fejlõdött az újság 1 egész év alatt.
Az egész azzal kezdõdött hogy amikor az újságos megnézte mennyibe kerûl a lap meghökkent és azt kérdezte hogy köszön-e a lap nekem. gondoltam félreértettem valamit ezért megkérdeztem hogy -Tessék? erre megkérdezte hogy ehz az újság beszélget-e velem. Olyan WTF képpel mondtam hogy nemigazán mert? -Hát ennyi pénzért! -válaszolta- Várj megnézem hátha dupla szám.- hát nem az volt.. Átvétel után feltûnt a 20-25-el kevesebb lapszám. Na sebaj! A villamoson nyomban kezembe vettem a lapot.. akkor sorolnám (sorba):
Beköszöntõ: Nem találtam.. kerestem hátha a végén van (ennyi logikával) de nem . aztán megláttam hogy egy száraz tényekkel telitömött országúti rendezvény ismertetésének adták ezt a megtiszteló cimet.. miért is??
Túra: ok
Fotosokk: Számomra új rovat és meg kell mondanom jó ötletnek tartom. tudom hogy itt elõtérbe kell helyezni a képeket de a duplaoldalas fotót túlzásnak tartom.
Shopping guide: Ugyanaz mint régen, talán kicsit átláthatóbb.. továbra is neten könnyen fellelhetõ gyári adatokat közöl.. Mi ennek az értelme?? Régen személyes vélemény-tapasztalat volt mellettük (elég régen)
Fedélzeti mûszerek: A techno szöveg jó és hasznos az utána következõ 5 oldalban már csupán gyári adatok szerepelnek
Relic teszt: Jó lenne ha nem 3!!!!! bekezdésbõl állna egy teszt..
Dawg és Crater teszt: Na elérkeztem a lap csúcspontjához! Nagyon jók lettek!
GG nekem új de élveztem a cikkeit! (sajnos ezek is elég rövidek)
Trikeok: Nem fogom ragozni, jó de rengeteg.. 6 oldal egy kicsit túlzás.
Dirt gépek: Jó ötlet és jó kivitelezés!! Tetszik! Sajnos ez sem maradt negativumn nélkül.. 3 szor 1oldalas kép az alkatrészekrõl.. MIÉRT???
A-gang, hardy: Jók,
Sashegy, Flattnitz: Több szöveg kevesebb kép (szokásos)
Mittomén Országúti blabla: Sajnos ez a része az újságnak még nem érint meg.
A következõ lap tartalmából: Ezt a rovatot sikerült jól eldugnotok ugyanis a mai napig nem találom. Pedig kiiváncsi lennék mi lesz a következõ lapba.