Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A cikk írójának nem ez volt az elsõ Bodrogi ellenes megnyilvánulása.

A sebesség mindent megold.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Most olvastam a Bodrogis cikket, és tényleg nem túl korrekt.
A gyõztes részérõl és az egyoldali véleménynyilvánitás miatt is.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hardware
Az ujság normál használat mellett (asztallapra letéve, a RAAM-cikknél kinyitva) szétesett.
Tudom, hogy már unjátok, higgyétek el mi is.
(Ne mondjátok, legyetek szivesek, hogy menjek el a postára...irassam be napközibe stb. )
Software
A RAAM cikk csalódás, többet vártam tõle.
Pl.azt miért is kapott Attila 3x (ha jól emlékszem) büntetést?
Ha az nincs lehetett volna egy hellyel elõrébb?
Országúti OB
Értem én, ha mások A-t mondanak, mi mondjunk B-t.
De miért kell ugyanabba a hibába esni, hogy csak az egyik (ill. jelen esetben csak a másik) fél szólal meg?
Szega: "Valóban vettem fel frissitõt... de nem hiszem, hogy ez befolyásolta volna a verseny végkimenetelét."
(Itt egy riporter belekérdezne, hogy: Tényleg nem? Akkor miért is kellett frissíteni?)
Végülis nem nagy sumák, a magyar kerékpársportba belefér.
Csak talán nektek nem kellene asszisztálni hozzá.

A többivel nincs bajom.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az xt sajnos késõn érkezett, ahogy a thommey is mondja

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az agykörkép mûszaki gondolatait és tényeit akár 4-5 odalon is el tudtam volna képzelni.
A különbözõ megoldások ismertetése megért volna ennyit, így csak az alap dolgok kerültek papírra.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nézegettem az agytesztet tegnap. Ha már annyi minden belekerült, akkor az XT agyak miért maradtak ki? Ár-érték arányban csupán kb. a legjobb lenne az újságban felsoroltak közül....
Fõleg, hogy most már kijött a 08-as eresztés is. Érdekes lett volna.

Mondjuk mert 3 héttel lapzár után érkezett?:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
igazad van, de tudod még mennyi minden kimaradt még?
részünkrõl 3x ennyi is lehetne :)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nézegettem az agytesztet tegnap. Ha már annyi minden belekerült, akkor az XT agyak miért maradtak ki? Ár-érték arányban csupán kb. a legjobb lenne az újságban felsoroltak közül....
Fõleg, hogy most már kijött a 08-as eresztés is. Érdekes lett volna.
Ezt amúgy már régebben is észrevettem, hogy a különbözõ teszteknél, sok konkurens terméket átfogó cikknél, a legjobb vételek néha hiányoznak.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Szerintem ezzel az a baj rob, hogy egy párszáz forintos újság nem éri meg a sok cicót. Pl nekem posta rohadtul kiesik, egyszerûen nem fogok órákat erre áldozni a napomból. Senki sem azért szól, hogy "azonnal új számot kapjon", hanem inkább azért, hogy Ti meg "ordítsátok le a nyomdát", hogy a jövõben az ilyen esetek kevésbé legyenek számottevõek.

1. Tökmindegy, ez nem egy orsz. terjesztésû igényesnek mondható és igényes célközönséggel rendelkezõ magazin, hanem egy fórum.
2. Jólenne ha PDF-ben online is meg lehetne venni az ujságot, bár akkor meg sok illegal másolat lenne sajnos és erre nincs nagyon megoldás...

A jelenleg elérhetõ legjobb (és legdrágább) technológiát alkalmazó cég készíti a "ragasztást" - jelenleg 2 darab ilyen gép van az országban. És íme: így is akadnak problémák. Pusztán tényközlés részemrõl.

PDF vagy bármiféle elektrosztatikus változat:
Mivel magyar nyelvû a lap, tehát elsõdlegesen Magyarországon terjesztjük - itthon pedig kvázi azonnal ellopnák és feltennék az elképzelhetõ összes egyetemi szerverre az aktuális példányokat. Higgyétek el: NAGYON szeretnénk, ha nem kellene több milliós nyomdaszámlát fizetni... (...és nagyon halkan mondom: jelenleg mintha derengene valamiféle megoldás; hasonló a videófájlok DRM megoldásaihoz.)
"In idem flumen bis non descendimus"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
votmááá

olvass vissza mi ilyenkor a teendõd
kapsz helyette szép újat ami nem esik szét

vedd fel a kapcsolatot a terjesztes@bikemag.hu mail cimen velük

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Sajnálom,hogy ezt kell mondanom,mert a Bikemag a kedvenc újságom, de a mostani szám nagyon szar lett!Olvasás közben egyszerûen kiestek a lapok az úkságból.A KONA Stuff teszttõl kezdve egészen a végéig.

A türelem tornaterem.

Oldalkám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

...és igényes célközönséggel rendelkezõ magazin, hanem egy fórum

Arra célzol, hogy mi igénytelenek vagyunk? ;) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kerekemonkey

kerekemonkey

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Az SS sarok újra hiányzik!
Egyes témák néha eltûnnek, máskor újra megjelennek:

SS
Pro's bike
csináld magad szerelõs sorozat
stb.

Dühítõ, hogy a Fox vellás cikk vége a saját kreativitásomra lett bízva, hogyan is fejezném be. Hm... (Megjegyzem, nem ez volt az elsõ eset, pl. Inbred cikk elsõ mondata feltételez valamiféle elõzményt a júliusi számban, de nem találtam meg.)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
igy meg az ismerõseim nagyrésze nem vesz bikkmakkot hanem havernál elolvassa (vagy nem)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
1. Tökmindegy, ez nem egy orsz. terjesztésû igényesnek mondható és igényes célközönséggel rendelkezõ magazin, hanem egy fórum.
2. Jólenne ha PDF-ben online is meg lehetne venni az ujságot, bár akkor meg sok illegal másolat lenne sajnos és erre nincs nagyon megoldás...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ALT+163
Próbálkozz! Jól néz ki az ASCII tábla. Anno még DOS-os Word volt az elsõ szövegszerkesztõ, amivel dolgozni kezdtem.

ha nekem írtad , akkor nyitott kapukat döngetsz... Én rmx-nek szántam a hosszú ú-t... és köszi ASCII tábla nekem is megvan( egy hete:D:D)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
ALT+163
Próbálkozz! Jól néz ki az ASCII tábla. Anno még DOS-os Word volt az elsõ szövegszerkesztõ, amivel dolgozni kezdtem.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
és ilyen??? ú !

Gabriel_MTB

Gabriel_MTB

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
alt+j, alt+i

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nincs hosszú i-m. a töbib azért volt mert megirtam kitöröltem valamit, beraktam stb. de tudom, ez nem kifogás.. ez van hibázok.. talán ha az újságba irtam volna ezt a cikket, még egyszer átolvastam volna.:scratchhe amugy igazad van,