Én nem arra gondoltam, amikor a Bikemag csapata vágta szét a vázakat. Ez kiállítva volt és a gyártó csinálta, de ennyi idõ alatt már százszor megkereshettem volna én magam is. :whacky:
Tom.eurobike-os kép volt,a váz meg piros!
Én nem arra gondoltam, amikor a Bikemag csapata vágta szét a vázakat. Ez kiállítva volt és a gyártó csinálta, de ennyi idõ alatt már százszor megkereshettem volna én magam is. :whacky:
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Asszem alu váz volt,és az volt az apropó hogy mutogassák a változó falvastagságot,de az egyik csõ körül se volt varrva,a hegesztés meg be volt folyva...
Szerintem a félistenes cikkben kissé lehúzó volt a váltásról alkotott vélemény,én a 24 óráson rengeteget váltottam,és a kanyarokban métereket vertem a többségre,még a nálam táposabbakra is.
Amúgy régen végig tudtam olvasni a bm-et,de mostanság csak átlapozom.Bár valóban kevesebb a hirdetés.
Nincs nálatok valaki olyan ember aki elolvassa az újságot mielõtt kiadjátok? Természetesen nem zavarnak az apró elgépelések, de az elég vicces, hogy mióta vásárolom az ÚJságot,(5-6 éve) azóta Atom folyamatosan rosszul használja az "ujj" szót. Folyamatosan egy "újas" fékezésrõl ír és a mostani Eurobike-os cikkben is "újméretrõl" ír. Igazán szólhatna neki valaki.
Egyébként tetszik a mostani szám, gratula
Asszem alu váz volt,és az volt az apropó hogy mutogassák a változó falvastagságot,de az egyik csõ körül se volt varrva,a hegesztés meg be volt folyva...Valamelyik régi Bikemagben volt egy kép (talán Eurobike-ról) olyasmi szöveggel, hogy "ezt nem sok gyártó merné megcsinálni" vagy valami hasonló és egy szétvágott karbonváz van rajta. Melyik számban volt, ill. melyik gyártóról volt szó?
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
...(ha esetleg vki bescanneli megköszönöm)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Szerencse??!! Ízlés??!!na én meg pont ezeket nem voltam képes végigolvasni (eurobike-ot kivéve)
szerencsére nem egyforma az izlésünk
na én meg pont ezeket nem voltam képes végigolvasni (eurobike-ot kivéve)Tetszett a Somló,Félisten,Eurobike,Muffolt acélváz,Kerékpárváz alaktan,24 óra kp-al,Japán kp cikkek.Tudom hogy muszáj kerékpár teszteket,meg versenybeszámolókat is is lehozni az újságban,de valahogy egyre jobban ,tényleg muszáj íze van ezeknek a cikkeknek.Most kicsit gyengébb lett szerintem ez a szám,mint az elõzõ kettõ.
Ami nem tetszik a maratonos cikk végén a konkurens újság képviselõinek finom fikázása. Szerintem nincs erre szükség fõleg egy ilyen jó hangvételü beszámoló végén. :-(
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy észrevétel:
http://pix.bikemag.h...ike 2009/Craft/
ezek nem Kraft kerekek, hanem a Novatec új carbon kerekei.