7000 kcal-t vitt be.
Á, kösz!
Ez viszont tényleg extrém magas! Még jó hogy nem hízott el közben
7000 kcal-t vitt be.
Te tudsz rosszul vmitNekem is nagyon bejött a táplálékos cikk, de szerintem elírtátok, és Armstrong 7000 KJ-t vitt be egy nap, nem 7000 kalóriát.
7000 kalóriánál egy óvodás többet eszik. Vagy én tudok rosszul valamit?
Ha jól tudom a Merida staff (is) éppen a juróbájkon van, tehát lehet hogy csak jövõ héten kapsz választ.
Ha jól tudom a Merida staff (is) éppen a juróbájkon van, tehát lehet hogy csak jövõ héten kapsz választ.Szia,
Nem tudom milyen az ablakos törés, de akkor ez a váz most csak azért lett cserélve, mert a tartós tesztben van, vagy külsõ hatásból eredõ sérülésre is van garancia (mint a fenti odaverés)?
Nem kötekedni szeretnék, csak tisztán látni:)
Kösz
Sziasztok !
A Merida vállal garanciát versenyzésre is a carbon vázaknál ! A Merida Maraton Team jó pár tagja, köztük jó pár agresszív stílusú rider, ( lsd Trans Germany beszámoló...)és az LTV Merida Team is ezt használja. Idén Náluk nulla hiba, nulla repedés, nulla garanciális gond.
Sajnos pont ennél a tartós tesztes váznál történt törés. A törés formája : "ablakos törés", ahogy a BikeMag szakértõ újságírói is fogalmaztak, meg ahogy ezt a szakma is nevezi. A váz láncvilla része csúnyán oda lett csapva.
De mivel tartós tesztes váz, ezért még egybõl megoldottuk, kicseréltük. A tesztelõ azóta is azt használja.
A Merida idei évtõl minden Carbon vázat ami kijön a gyárból, gépi tesztelésnek vet alá. Csak ezután kerülnek forgalomba !
Üdv, jó tekerést Minden Bringásnak : MERIDA
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mi történt a vázzal? Nem olvastam azt a számot.
Kisherceg: A cikk szerzõje Pántya Zsolti, a fotókat pedig Herczegh Judit csinálta, ha érdekel.
Rendes körülmények között egy ilyen törésre még garancia sincs, egyik gyártónál sem. Ez nem a váz hibája.A tartós tesztben, számomra a merida váz megbukott.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]