Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Alacsony büdzsé - alacsony színvonal

a büdzséhez képest a színvonal szerintem jóval több, mint várható.
ha nem ennyi eladott lapszám lenne, hanem mondjuk teszemazt 5-6* ennyi, nyilván több nagyker is máshogy állna a megjelenések "értékéhez" és úgy igazítaná a büdzsét. meg a nagyobb olvasólétszám nyilván azt is megengedné, hogy pl. megvegynek maguknak bármit. nem tisztem védeni az újságot, meg nyilván a végfelhasználót nem érdeklik az okok csak a tények, de a kijelentéseid mindenképpen túlzóak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nagyon nem. Miért nyalnék? ;)

Basszus, nem lehet feszt' CKM-et lapozni! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Joe ez felértr egy aranyérmûtéttel, olyan mélyre nyalás volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Én szvsz. örülök, hogy van egy fajin bicajos újság, amit bármikor örömmel olvasok. ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Igen saját pénzen. És nem azért, hogy reklámozzad a céget, hanem, hogy tájékoztassd az olvasókat. Esetleg olyan negatív dolgokat is leírva, amikrõl lülönbözõ okok miatt én mint átlag felhasználó nem tudok.

és akkor Te +vennéd mondjuk 2500 Ft-ért az újságot ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A dolog nem úgy mûködik, hogy a BM bemegy minden nagykerbe és leakaszt mindent a polcról, ami neki tetszik. LCS bácsi ír egy körlevelet a forgalmazóknak, hogy töszt lösz, ki mivel szeretne szerepelni? Ezek szerint a Biker pl beérte azzal, hogy egy terméket adott, míg a Dabombos gyerekek adtak egy rekesszel. Az, hogy melyik forgalmazó mit tart fontosnak és mennyit szán marketingre, arra a magazinnak nincs befolyása.

meglátásom szerint van 2 nagyker, amik sokat áldoznak, minden számban ott vannak a bicajaik, aztán ugye dícsérni kell õket, mert többet nem fog adni tesztelésre...
aztán az olvasó meg csak azt a néhány márkát látja, hát jóhogy azt fogja megvenni a boltban...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Elõzõ hozzászólásom utolsó modata véletlenül maradt bent, a rendszer idõ korlátra hivatkozva nem engedte törölni :-(

Igen saját pénzen. És nem azért, hogy reklámozzad a céget, hanem, hogy tájékoztassd az olvasókat. Esetleg olyan negatív dolgokat is leírva, amikrõl lülönbözõ okok miatt én mint átlag felhasználó nem tudok. Pl. annak idején többször is az egekig magasztalta a lap az elsõ merida mission vázakat, amiknél széria hiba volt a lengõkar repedése. Hát én elvártam volna legalább egy utalást erre :-( Arról, hogy az elsõ sorozat gyári hibás volt

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Igen saját pénzen. És nem azért, hogy reklámozzad a céget, hanem, hogy tájékoztassd az olvasókat. Esetleg olyan negatív dolgokat is leírva, amikrõl lülönbözõ okok miatt én mint átlag felhasználó nem tudok. Pl. annak idején többször is az egekig magasztalta a lap az elsõ merida mission vázakat, amiknél széria hiba volt a lengõkar repedése. Hát én elvártam volna legalább egy utalást erre :-( Arról, hogy az elsõ sorozat gyári hibás volt

Tehát saját pénzen kéne megjelentetni azon nagykerek cuccait, amelyek arra sem hajlandóak, hogy áldozzanak erre terméket? :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

sztem -eddig- az idei leggyengébb

Fõleg, hogy elõfizetõ révén még mindig nem kaptam meg...
" A Cube el van vetve! "

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Tehát saját pénzen kéne megjelentetni azon nagykerek cuccait, amelyek arra sem hajlandóak, hogy áldozzanak erre terméket? :)

Nem akarom tovább csavarnia dolgot, úgyhogy a véleményem tömören:

-én igazat adok neked is, a bikemag helyes úton jár, ahogy látom, engem meg lehet gyõzni
-a magazin színvonala ennek ellenére a béka segge alatt van
-több bikemaget nem veszek, amíg ez nem változik
-ezt már többen is mondták rajtam kívül

öö... asszem ennyi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mondjuk csodálkoznék ha pl. a Dirt úgy vásárolná a tesztelt cuccokat, vagy az MBUK ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

A dolog nem úgy mûködik, hogy a BM bemegy minden nagykerbe és leakaszt mindent a polcról, ami neki tetszik. LCS bácsi ír egy körlevelet a forgalmazóknak, hogy töszt lösz, ki mivel szeretne szerepelni? Ezek szerint a Biker pl beérte azzal, hogy egy terméket adott, míg a Dabombos gyerekek adtak egy rekesszel. Az, hogy melyik forgalmazó mit tart fontosnak és mennyit szán marketingre, arra a magazinnak nincs befolyása.

pontosan vázoltad a problémák gyökerét, és pont ettõl hiteltelen és gagyi az egész és még véletlenül sem nevezhetõ elfogulatlannak.

Ha igényes lap lenne és fontos lenne az olvasók érdeke, akkor egy ilyen tartós teszt esetén besétálna a nagykerbe, levenné a polcról és fizetne a kasszánál. És még ez sem magyarázat arra, hogy miért nem hajtották szarrá az alaktrészeket, ahogy egy tartós teszttõl elvárnám.

Alacsony büdzsé - alacsony színvonal

hát ez van

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a napverseny az bringapontos cucc, nem?
de amugy igen, ahogy a zed elmeséli, ez a nagy magyar valóság. mindenkit szorít a marketing budget. kis pénz kis foci.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

egy tartósteszt (haha, sokat csak párszáz kilcsit nyúztak, de a többit is max 1500 km-ig) néven futó, juju és még egy két márka reklám (shimano és sram mintha nem is létezne a piacin, ami azért elég vicces, ja bocs egy darab sram termék volt a kb. 25 db juju termék mellett), piaci körkép néven futó reklám és nagyjából ennyi (ha esetle valami kimaradt az azért van, mert kb. annyira volt érdekes, hogy ennyire megragadt a fejemben).

Ausztria, Kenguruk földje!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Akkor vegyél FHM-et, CKM-et, ÖKM-et, meg ilyeneket abban legalább van pina is.
A MBUK-ban több a reklám, még több a "bújtatott reklám" alias teszt, és még angolul is van, és kb. 2000-re jön ki elõfizetéssel 1 újság. Mondjuk kb. 150-160 oldalas.
Vagy ott van a Dirt, amiben mindeféle hülyeséget írnak, udvarban épített kis pályákról, csövezésrõl, mindenféle külföldi versenyekrõl és ez is jó 150 oldal rengeteg képpel, reklámmal, és kb 1100 Ft elõfizetéssel.
De sorolhatnám még. Van más lehetõség is. Én kipróbáltam sokat, és azt kell mondjam, hogy a Bikemag olyan középmezõny. Vannak sokkal szarabb lapok is külföldön is. Csak azokban még több a reklám ;)

hát az a helyzet, hogy engem sajnos nem vígasztal, hogy máshol is vannak szar lapok

és ha a sok hülyeség mellett legalább lenne egy-két igazán érdekes dolog akkor mindjárt jobban elviselném a sok rizsát is.

és amúgy igaz, én vagyok a hülye, hogy ilyenkre szórom a pénzem, ahelyett, hogy az árából vennék mondjuk egy sört és egy fagyit tekerés közben.

ez van, konzumvilágot élünk, jobb ha beletörõdünk és nem pofázunk :(

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
1993 márciustól 2007 végéig nekem megvan az összes MBAH-Bikemag, talán csak 1 régi szám hiányzik. Tavaly még vettem Bikemaget, hátha javul, idén már nem vettem egyet sem...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Érdekes lenne egy olyan statisztika, hogy a fórumozók hány százaléka veszi az újságot.

van tipped?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

megvettem az új bikemag magazint

Kicsit dühös vagyok, mert 40 oldal reklámért, 40 oldal sportrovatért és kb. 10 oldal közepesen hasznos és érdekes olvasmányért nem adnék majd 800 Ft-ot.

És sajnos nem az elsõ, hogy az az érzésem, hogy reklám és PR anyagot sónak rám a pénzemért.

Akkor vegyél FHM-et, CKM-et, ÖKM-et, meg ilyeneket abban legalább van pina is.
A MBUK-ban több a reklám, még több a "bújtatott reklám" alias teszt, és még angolul is van, és kb. 2000-re jön ki elõfizetéssel 1 újság. Mondjuk kb. 150-160 oldalas.
Vagy ott van a Dirt, amiben mindeféle hülyeséget írnak, udvarban épített kis pályákról, csövezésrõl, mindenféle külföldi versenyekrõl és ez is jó 150 oldal rengeteg képpel, reklámmal, és kb 1100 Ft elõfizetéssel.
De sorolhatnám még. Van más lehetõség is. Én kipróbáltam sokat, és azt kell mondjam, hogy a Bikemag olyan középmezõny. Vannak sokkal szarabb lapok is külföldön is. Csak azokban még több a reklám ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Érdekes lenne egy olyan statisztika, hogy a fórumozók hány százaléka veszi az újságot.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."