Hát erre inkább nem mondanék semmit... Mirelit pizzát venni és visszavinni, hát bazz....
Tegnap ismét átlapoztam a legutolsó számot, és még mindig nem értem mi a baj vele. Eddig is ilyen volt, és ha ezután is ilyen lesz, akkor kb. állandó a minõsége.
6e Ft 1 évre nem sok pénz. Ennyit megér, hogy kb. képbe legyek a magyar bringás helyzetrõl. Sõt idõnként tök érdekes bringákat látok. Pl. most a Duncan bringa egész tetszett...
Hát ne haragudj, de elég kishitû lélelkre vall, ha még te érzed magadat kellemetlenül, amikor becsapnak (ha pl. romlott mirelit pizzát veszel, ezzel elérve, hogy kidobjál 400 Ft az ablakon, majd kénytelen legyél evés helyett ugyanabba a boltba visszamenni egy másik ebédnek valóért) és szólni mersz érte... bár ha boltot nyitnék, te legyél a leggyakoribb vevõm
amúgy meg lehet itt magyarázkodni, meg hinteni az igét, hogy évi 6 ezer ft-ért már majdnem dolgozni sem kell, meg hány liter tejet vehetnék az árán de az tény:
-én, egy jópár ismerõsöm, és többen is a fórumon egyértelmûen panaszkodnak az újság gyenge tartalmi minõségére (sok PR cikk, nagyon gyenge termék tesztek, amibõl vezetõ márkák maradnak ki, mint pl. lámpa tesztbõl a cateye, piaci körkép néven futó semmitmondó reklámok, több hónappal ezelõtti, unalmas versenybeszámolók tömkellege,stb.)
-az ismerõseim között és itt a fórumon is egyre gyakrabban hallani, olvasni, hogy már egy ideje nem veszik a magazint, vagy tervezik, hogy felhagynak az eddigi szokásokkal és ezután nem fogják venni a magazint a fentiek okán
De lehet, hogy csak én látom rosszul a dolgokat és a magazin eladásai az elmúlt idõkben is töretlenül mentek felefelé ezerrel és ez a jövõben is így lesz....