Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Indította
Andrew Wolf
, 2005. január 31. 16:27
Írta 2005. április 20. - 21:47
Díjazzuk a probálkozást. Nekik legalább van vér ott.....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. április 20. - 11:43
Vagy Flow és Decline, ami tulajdonképpen hasonló a 3ride-hoz, csakhogy kb.másfélszer nagyobb, és vastagabb, meg jobbak a képek is. Azért próbálkozni szép dolog.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. április 20. - 00:02
ha fele ennyiért adnák kezdésként, amíg nem lesz elég témájuk(legalább 2 a/4es oldalnyi (hehe, lol!) akkor még talán talán mondanám hogy ezt is megvenném, mert szép képek vannak benne
de így inkább 1200 ft, és német BIKE illetve német FREERIDE magazin havonta.
de így inkább 1200 ft, és német BIKE illetve német FREERIDE magazin havonta.
Írta 2005. április 19. - 15:37
Egy ilyen próbálkozás a 3Ride!!! Nem??? Majd meglátjuk eltartják e a hazai freeride arcok!
Aki hajlandó egy képekkel telezsúfolt egy A4-es oldalnyi szöveggel rendelkezõ újságért majd 800 forintot fizetni..
Csõd csõd csõd.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. április 19. - 14:29
Ha a Bikemag csak és kizárólag CC-rõl meg túráról szólna, akkor meg az lenne a bajotok! Olyanok vagytok, mint a lukas korsó. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. április 19. - 12:03
Egy ilyen próbálkozás a 3Ride!!! Nem??? Majd meglátjuk eltartják e a hazai freeride arcok!
vendég_pier_*
Írta 2005. április 18. - 20:53
Ez a felhasználói kör nagyon érdekes téma , mert pl a full-full gagyi pedál is mûkszik pedig az újság fele csak kép, méghozzá mûvészi.
Érdekes lenne látni egy olyan lapot ami csak egy szakággal foglalkozna.Talán van is??
Érdekes lenne látni egy olyan lapot ami csak egy szakággal foglalkozna.Talán van is??
Írta 2005. április 18. - 17:34
én cc-s vagyok ,de mégis elolvasom a többit is ,amásik meg amit fac€ írt egy felhasználói kör télleg nem tartaná el az ûjságot.
éppen az benne a jó ,hogy sokszínû és mindenki megtalálja benne a magának valót
éppen az benne a jó ,hogy sokszínû és mindenki megtalálja benne a magának valót
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
vendég_fac€_*
Írta 2005. április 17. - 14:13
engem érdekel a többi montis szakág is
és elolvadom a Dh-t freeride-ot meg minden mást is
szerinetm jó hoyg sokféle monsti van benne egy felhasználói kör úgyse tartaná el az újságot
csak ne reklomáljanak többb országútiért
és elolvadom a Dh-t freeride-ot meg minden mást is
szerinetm jó hoyg sokféle monsti van benne egy felhasználói kör úgyse tartaná el az újságot
csak ne reklomáljanak többb országútiért
vendég_pier_*
Írta 2005. április 16. - 07:06
Ezzel a nagy fene sokszínûséggel csak az a baj , hogy mindenkinek készül az újság és senkinek.
A dh-s nem olvas országutit , a bmx-s nem olvas cc-t stb,stb.
Lapoz a szerencsétlen olvasó mert pl. dh verseny beszámoló miért is érdekelné , ha õ mindig bringával megy a hegyre felfelé is???
Ez az uccsó számra nem vonatkozik, nagyon korrekt lett.
Szerintem...
A dh-s nem olvas országutit , a bmx-s nem olvas cc-t stb,stb.
Lapoz a szerencsétlen olvasó mert pl. dh verseny beszámoló miért is érdekelné , ha õ mindig bringával megy a hegyre felfelé is???
Ez az uccsó számra nem vonatkozik, nagyon korrekt lett.
Szerintem...
Írta 2005. április 13. - 14:30
Ami nem bicajteszt meg ilyen-olyan teszt, azok közül nekem a Futár egy napja vagy mi volt a cime cikk tetszett. Legalább van róla fogalmam. De a hogyan lettem országútis az nem.
vendég_fac€_*
Írta 2005. április 13. - 14:04
szerintem jó ez így ahogy van, ha egy egy montis edzeni akar országúton akkor azért találhat vmi infót,de tényleg inkább bikeokat tesztelnének(hogy tudjon vélasztani az ember ha olyan bikera adja a fejét), nem "hogy lettem..."
De több virslikerék nem kell ,ennyi elég.
uff
De több virslikerék nem kell ,ennyi elég.
uff
Írta 2005. április 13. - 13:56
Írta 2005. április 13. - 13:52
Ezt elsõre nem értettem. De má' megvan. Az országutisok meg ne izéljenek má', hogy kevés az aszfalt. Ott van nekik 2 másik magazin is. Meg állandóan országútis szetteket veséznek ki Balázsék, pl. HBalage... jesszus.
Írta 2005. április 13. - 12:50
mondjuk a bmx-es rész ami egy az egyben felejtõs. kb mint az offlinemag, amit pont ezért nem veszek. egyszer kaptam asszem sporton for fre. intejú:" és melyiket parásabb fújni? falat vagy vonatot?" bazzeg :mad:
Írta 2005. április 13. - 12:34
Akkor is kell szerintem az egyensúly....MTB-s magazin?És akkor a BMX? És a sima trekking tesztek?Szóval szeirntem minden rétegnek kell valamit adni. Kell egy kis tolerancia (mindenki részérõl...)
Na de ezen nem veszünk össze...annak is örülök hogy ennyi aszfaltos cucc van benne (bár ha több lenne az csak jobb lenne)
Na de ezen nem veszünk össze...annak is örülök hogy ennyi aszfaltos cucc van benne (bár ha több lenne az csak jobb lenne)
Írta 2005. április 13. - 11:45
uj nagyker: cseke helyett biker.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 13. - 11:18
ez speciel engem is érdekel, meg hogy a psq kft hírdetésében miért van sok helyen kitakarva.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. április 13. - 11:16
rob: és még mennyi mindenre lehet használni azokat az oldalakat, amik nem érdekelnek. pláne hogy a wc-n olvasok jaj ez megint törölve lesz én mondjuk imádom a balázs cikkeit, de hogy hogyan lett országútista? meg az a soha véget nem érõ suntour alkatrésztörténelem a big bang-tól a gnab-gib-ig
ja és valaki árulja már el, hogy miért rgasztgatja le gumi a truva feliratokat, mert ezt nem sikerült kihámoznom a kis színesbõl
ja és valaki árulja már el, hogy miért rgasztgatja le gumi a truva feliratokat, mert ezt nem sikerült kihámoznom a kis színesbõl
Írta 2005. április 13. - 11:04
amig megfefelõ menyiségû info van benne olyan, ami engem érdekel, addig nme zavar, hány oldalnyi más van benne, ami nme érdekel. ti nem tudjátok átlapozni õket? énnekem mindig sikerül elsõre.... érdekes.
jobb lenne, ha 40 oldalon jelenne meg, és csak dh lenne benne? mert most meg 132 oldal, és nem csak az van benne. mi a különbség?
jobb lenne, ha 40 oldalon jelenne meg, és csak dh lenne benne? mert most meg 132 oldal, és nem csak az van benne. mi a különbség?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.